• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

لباس و رنگ آن
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: لباس و رنگ آن

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years, 5 months ago #2548

• Jamshid
  • Platinum Boarder
هم میهن عزیز آقای علی رضا اگر دوست ندارید ادامه دهید خوب خودتان دیگر به سایت سر نزنید ! چرا از ما می خواهید که حذفتان کنیم ما اگر ارزشی به حرفها و پرسشهایتان قایل نمی شدیم که به آنها پاسخ نمی دادیم . ممکن است پاسخ ما خوشایند شما باشد و ممکن است نباشد ولی ما مجبور نیستم برای نگهداری شما در اینجا به دروغ و ریا متوصل شویم . اگر فکر می کنید عضو این سایت شدن برایتان مفید است بمانید و اگر نه خودتان دیگر نیاییداین تصمیم مربوط به خودتان است نه دیگران . هر جا که سخن شما بار منطقی داشت آن را تایید کردیم و هر جا نداشت رد کردیم همچنین عرض کنم که ایجاد تشابه بین اتایما و اتم و الکترون زیبا بود ولی در واقعیت صحت ندارد و دلیل های آن را خودتان بهتر می دانید اگر شیمی خوانده باشید و حتی فیزیک زیرا با گفتن که نمی شود و باید با قوانین فیزیک و شیمی معادلات ریاضی آن را ثابت کرد وگرنه تشابهی خیالی بیش نیست ! در ضمن من همه نوشته های شما را آنالیز کردم و به قول خودتان از علم روانشناسی و جامعه شناسی به آنها نگاه دیگری انداختم و پس از آن حس غریبی به من می گوید که شما بیشتر یک مهندس کامپیوتر و یا دانشجوی فیزیک هستید تا دبیر شیمی ! یعنی نگاه شما به مسایل اینگونه القا می کند و از علم شیمی کمی دور هستید . البته این را به جهت توهین و یا تحقیر نگفتم فقط خواستم بدانید که انسان هر چه هست باید به همان افتخار کند و همان باشد مگر اینکه دلیل منطقی برای تغییر برخی بیوگرافی ها داشته باشد . سخن آخر اینکه به جای کل کل کردن و وقت تلف کردن شروع کنید تمرین کونگ فو توآ را بعد از یک سال تمرین دیدگاه و نظر شما کاملا تغییر خواهد کرد ریلاکس باش دوست من ریلاکس ...
The following user(s) said Thank You: Assar, ابراهیم, حیدرپور, حمید بروجنی

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years, 5 months ago #2552

با سلام و درود خدمت استادبزرگ و همراهان عزیز
استاد راجه به نوع کتی که در چند جا مشاهده کردم خواستم بدانم گه چیست.کتی که نیم تنه آن قرمز است.البته خیلی وقت پیش که کار میکردم چند نفر از ارشدهای باشگاهمان کت دورنگ می پوشیدند.آیا این در کونگ فو توآ تعریف شده است یا نه؟چون من در عکس های قدیم چیزی ندیدم شما هم راجع به آن نگفتید.لطفا راهنمایی فرمایید
سپاسگذارم
توآ
Attachments:
The following user(s) said Thank You: حیدرپور, حمید بروجنی

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years, 5 months ago #2555

با درود،
دوست من آقای سلیمانی ما تعریف لباس ها را کردیم. هر چی غیر از آن باشد من درآوری است. این لباسها را بعضی ها که شما هم میدانید کیا هستند برای بازار گرمی و کلاهبردای رواج داده اند. همانطور که خود شما هم ذکر کردید از اینجور لباسها در زمان یارومه وجود نداشت.
پیروز باشید.
The following user(s) said Thank You: Assar, rezatoa, مهدی صعودی, حیدرپور, حمید بروجنی

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years ago #4507

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
سلام خدمت استاد جلیل زاده
استاد چرا دمپای شلوار ما کانگ فو کارها کاملا تنگ مشود و پایین شلوار بسته میشود؟
با تشکر
The following user(s) said Thank You: SAEED, حمید بروجنی

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years ago #4511

با اجازه ازاستادجلیل زاده ی عزیز
محمد عزیزبه دوعلت
1.گرمای حاصله ازتمرینات به راحتی خارج نشوند
2.نوعی نگهدارندی مچ پامحسوب میشود(محافظ مچ)
777
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years ago #4512

مهمترین عامل بسته بودن مچ پای شلوار ما این است که زمان قفل شدن ضربه را متوجه باشیم و با جهت دادن قدرت به قسمت انتهای پا از فشار و آسیب دیدگی مفصل زانو جلوگیری کنیم.
The following user(s) said Thank You: Assar, mohammad, SAEED, ابراهیم, hesam, نیماامین, حمید بروجنی
Time to create page: 0.32 seconds