هم میهن عزیز آقای علی رضا اگر دوست ندارید ادامه دهید خوب خودتان دیگر به سایت سر نزنید ! چرا از ما می خواهید که حذفتان کنیم ما اگر ارزشی به حرفها و پرسشهایتان قایل نمی شدیم که به آنها پاسخ نمی دادیم . ممکن است پاسخ ما خوشایند شما باشد و ممکن است نباشد ولی ما مجبور نیستم برای نگهداری شما در اینجا به دروغ و ریا متوصل شویم . اگر فکر می کنید عضو این سایت شدن برایتان مفید است بمانید و اگر نه خودتان دیگر نیاییداین تصمیم مربوط به خودتان است نه دیگران . هر جا که سخن شما بار منطقی داشت آن را تایید کردیم و هر جا نداشت رد کردیم همچنین عرض کنم که ایجاد تشابه بین اتایما و اتم و الکترون زیبا بود ولی در واقعیت صحت ندارد و دلیل های آن را خودتان بهتر می دانید اگر شیمی خوانده باشید و حتی فیزیک زیرا با گفتن که نمی شود و باید با قوانین فیزیک و شیمی معادلات ریاضی آن را ثابت کرد وگرنه تشابهی خیالی بیش نیست ! در ضمن من همه نوشته های شما را آنالیز کردم و به قول خودتان از علم روانشناسی و جامعه شناسی به آنها نگاه دیگری انداختم و پس از آن حس غریبی به من می گوید که شما بیشتر یک مهندس کامپیوتر و یا دانشجوی فیزیک هستید تا دبیر شیمی ! یعنی نگاه شما به مسایل اینگونه القا می کند و از علم شیمی کمی دور هستید . البته این را به جهت توهین و یا تحقیر نگفتم فقط خواستم بدانید که انسان هر چه هست باید به همان افتخار کند و همان باشد مگر اینکه دلیل منطقی برای تغییر برخی بیوگرافی ها داشته باشد . سخن آخر اینکه به جای کل کل کردن و وقت تلف کردن شروع کنید تمرین کونگ فو توآ را بعد از یک سال تمرین دیدگاه و نظر شما کاملا تغییر خواهد کرد ریلاکس باش دوست من ریلاکس ...