با سلام خدمت استاد بزرگوار اقای جلیل زاده .میخواستم بدونم اولین باربعد از انقلاب چه کسی باعث شد خط 7 در توا اجازه پوشیدن پیراهن سفیدوشالبند مشکی را داشته باشدو به نظر شخصی خودم به توا خیانت کرده .این کاربه این می مونه که گواهینامه برای رانندگی داشته باشی ولی به لحاظ عملی رانندگی بلد نباشی و فقط ادعای این کار را داشته باشی. به نظر من هر کسی باعث این کار شده باشه باعث پس رفت در توا شده و بانی این شده که امروزبه کسانی که خط 5گرفتند اجازه این کار داده بشه که از این به بعد توا پسرفت بیشتری پیدا میکنه.
من در فیسبوک این سوال را از اقای غلام حسین کولانی دبیر کونگ فو توای کشور پرسیدم در جواب به بنده این را گفتند.
(سلام دوست عزیز.کونگ فوتوآدر یک برهه از زمان در شالبند سبز متوقف شد به علت بی صاحب موندن. شاگرد پس از چند سال به حد تکنیکی استادی میرسیدو پس از رسمی شدن آقایانی که در راس بودند و اکثرا بچه های دانشکده بودند در ترتیت شالبندها اجماع کردند و به اصطلاح توآرا از سکون خارج نمودند که البته بد نبود چرا که در میادین ورزشی شالبند سبز مرحله ای پایین محسوب میشد. رتبه بندی را لحاظ نمودند. که شاگرد ها و کسانیکه فقط به فکر تکنیک بودند نتونند خیلی سزیع وبی حساب به درجات بالابرسند)
به نظر من این جواب قانع کننده نیست خوشحال میشم نظر شما رو در این مورد بدونم