• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

لباس و رنگ آن
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: لباس و رنگ آن

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years, 5 months ago #2537

• alireza
  • Senior Boarder
  • عشق کونگ فو
جناب آقای ابراهیم
حکایت شما حکایت شکستن سر و ریختن گردو در دامن است
لطفا از دانستنی های خود بگوید تا بنده هم از نادانی خارج شوم
منظورت از کلی گویی چی هست بیام از پاچه شلوار شروع کنم تا کلی گویی نشه
شما که تجربه داری و اهل عملی فلسفه اش را بگو من که هنوز نپوشیدم شما که چندین سال است پوشیدی بگو
من کی برای تو بیو گرافی تحصیلی گفتم مگر رفرنس مقاله یا کتابی را که نوشتم بهت دادم چی مگر جزوه قوانین سایت است که نباید از معلومات خود بگوییم شما هم از کتاب های که خواندی بگو من سعی کردم شیمی را به کونگ فو ربطش بدم شما به جز ایراد گرفتن یک کاری بکن
جناب آقای جلیل زاده خدمتان عرض کنم بنده نه آقایان د و خ را می شناسم و نه از طرز فکرشان اطلاعی دارم وخود را مستقل فرض میکنم اگر این برای اعتماد شما کافی است که هیچ اما اگر هنوز مشکوک هستید نمی دانم دیگر چه کار کنم
در ضمن خدمتان عرض کنم بنده حرف یا نظری را که نتوان با علوم فیزیک یا شیمی یا ریاضی و روان شناسی نتوان ثابت کرد نمی پذیرم حتی اگر این سخن از آقای میرزایی باشد ( موجی نسیتم توهم هم نزدم اما به سیر و سلوک اعتقاد تام دارم )
متاسفانه بعضی از اساتید پرسابقه این سایت وقتی اسم بی حرمتی را چالش می گذارند و بعضی حتی پا را از این فراتر گذاشته ویک فرد را با نام کلاه بردار و شیاد می نامند ( غافل از این که از نظر حقوقی آن فرد می تواند دادخواست قضایی دهد) این مساله به دیگران هم سرایت می کند
استاد عزیز جناب جلیل زاده خدمتان عرض کنم من بادمجان دور قاب چین نیستم بیخود و بی جهت هم نمی توانم تملق و چاپلوسی شما را بکنم و حرف های بزنم که خوشایند شما باشد و تشکر کنید من هویت فردی خود را حفظ می کنم
حال اگر خواستید عضویت مرا لغو کنید یا افتخار به این جانب داده و اجازه ارسال پیام بدهید
در هر دو صورت برایتان اروزی نیک کامی و خوشبختی می کنم و امیدوارم که همه دوستانتان با شما صادق باشند
The following user(s) said Thank You: حیدرپور, حمید بروجنی

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years, 5 months ago #2538

ﺁﻗﺎﯼ ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﮐﺴﯽ ﺗﻤﻠﻖ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﺪ ، ﺑﯿﺨﻮﺩ ﺑﻪ ﺣﺎﺷﯿﻪ ﻧﺮﻭﯾﺪ ﻭ ﻧﻨﻪ ﻣﻦ ﻏﺮﯾﺒﻢ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻨﺎﺭ .
ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺷﯿﺎﺩ ﻭ ﮐﻼﻫﺒﺮﺩﺍﺭ ﻧﺎﻣﯿﺪﻩ ﺷﺪﻧﺪ.، ﻗﺒﻼ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺎﻡ ﺩﺭ ﻣﮑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺧﻄﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﺷﺎﺭﻻﺗﺎﻧﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺛﺎﺑﺖ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺣﺮﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﻔﺘﻦ ﻧﺪﺍﺷﺘﻨﺪ . ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺻﻐﺮﺍ ﮐﺒﺮﺍ ﮐﺮﺩﻧﻬﺎﺗﻮﻥ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﻫﺴﺘﯿﺪ . ﭘﺲ ﻟﻄﻔﺎ ﻭﻗﺖ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﺮﯾﺪ ﺑﺮﻭﯾﺪ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﺍﺳﺘﺎﺩﺍﻧﺘﻮﻥ ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺷﯿﺪ. ﺗﻤﺎﻡ
Last Edit: 12 years, 5 months ago by Assar.

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years, 5 months ago #2540

بادرود
من کسی رانادان خطاب نکردم ومدعی دانایی نیستم.
درمورد گرفتن پاچه شلوارباید خدمتتان عرض کنم که اگرمنظورتان این است که من آدم زبان چرب ویاچاپلوسی هستم دراینجا به شمادوست عزیز میگویم:
من اگردرخیابان انسان ژندپوشی رادربدترین شرایط ممکن ببینم،اگردارای ادب وشخصیت باشد اوراروی دوچشمانم قرارمی دهم ولی درمقابل اگرفیلسوف خوش بروروی بادانش بسیارولباس های رنگین راببینم اگردارای ادب وشخصیت نباشد برای من هیچ ارزشی نداردوبه آن توجه نمی کنم زیرااندیشه اش اندیشه ی مرابارورنخواهد ساخت.
آقای محترم من مخالف اینکه شیمی،فیزیک،ریاضیات رابه کانگ فوتوآربطش بدهید نیستم وحتی موافقم،فقط موضوع مرتبط دارای مبداء ومقصد باشد نه اینکه ازفلسفه ی لباس شروع کنیم وبه نتیجه نرسیم بعد به دنبال مسایل دیگرباشیم،حرف من ازانتخاب موضوع این است.
شخص من دراین تالاریادم نمی آیدکه چاپلوسی استاد جلیل زاده ودیگرهمراهان راکرده باشم اگرهست لطفا لینکش رابگذارید!ماباید یادبگیریم احترام گذاشتن به پیشکسوت وبزرگتررا چاپلوسی ننامیم!
شماکه اینقدرازدست من و...ناراحتید آیامیتوانید بگویید ناراحتی وگله شماازچیست؟آیامن به شمابی احترامی کردم؟مگرغیراین بودشمارادوست وهمراه ماخواندم؟ولی من میتوانم به شماثابت کنم که به من ودیگران توهین کردید وبه قول شماازنظرحقوقی میتوانیم ازشماشکایت کنیم!!!
1.مراپاچه خوارخواندید(سطرسوم)
2. دادن لقب بادمجان دورقاب چین وتملق وچاپلوسی به دیگرهمراهان به وضوح درآخرین پاراگراف متنتان دیده میشود.
درکل، قضاوت دراین امررا رابه دیگرهمراهان میسپارم وبه شماتوصیه میکنم نوشته های اخیرواین نوشته رابادقت ودرک بیشتری بخوانید تادچارسوءتفاهم نشوید
لطفا هستی رابادید وسیعتری بنگرتامرادرآن یابی دوست من
777
The following user(s) said Thank You: Jamshid, Assar, مهدی صعودی, حیدرپور, حمید بروجنی

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years, 5 months ago #2541

• alireza
  • Senior Boarder
  • عشق کونگ فو
لطفا عضویت مرا لغو کنید
The following user(s) said Thank You: حیدرپور, حمید بروجنی

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years, 5 months ago #2545

آقای علیرضامادوست نداریم ازجمع ماخارج شوی فقط ازشمامی خواهیم که باماهمراه باشی(الان فکرنکنیدکه منظورمن این است که فقط ازنظرات ماپیروی کنید نه نظرات شماهم برای مامهم میباشد به شرط آنکه تند وزننده نباشد)
گاهی پیش آمده درمورد موضوعی هرکدام ازماها نظری داده ایم که دربرخی موارد موردقبول اساتید واقع نشد،آیاباید ازاین موضوع ناراحت میشدیم؟ خیر
همیشه اختلاف نظر وجود دارد ولی نباید باعث کینه وکدورت شود
به هرحال پیش ماباش تاازشما هم چیز یادبگیریم دوست ما
777
The following user(s) said Thank You: Assar, حیدرپور, حمید بروجنی

باسخ‌به: لباس و رنگ آن 12 years, 5 months ago #2547

• Assar
  • Administrator
دوستان و همراهان از آنجایی که نیت کلامی علیرضا برای تمامی همراهان و یاران در مدتی بسیار کوتاه مشخص شده است، لطفآ دنباله مطالب گفتاری ایشان را نگیرد تمام ننه من غریبم های ایشان برای این است که بگویند حرف های یارومه را هم قبول ندارند، در هرصورت آینده حضوری ایشان در این سایت مشخص است.
علیرضا از نظر کلامی شما دچار کمبودهای هستید که در طی سالها خواسته اید با مطالعه چند کتابی ان را برطرف کنید، که این نه تنها به شما کمک نکرده بلکه شما را دچار نا بسامانی فکری کرده است، خیر شما در اشتباه محض هستید، در همین مدت کوتاه در سایت شما خودتان را اینگونه معرفی کرده اید
۱- از ورزش های رزمی چیزی به ان شکل نمیدانید ولی خود را صاحب نظر میدانید.
۲- خود را دبیرمعرفی کردید و ۴۰ سال دارد "مورد رشته ی تدریس من شیمی و مدت سابقه ۱۸سال هست" کسی که میخواهد دبیر شود معمولا یک دوره دانشگاهی هم باید سپری کند با این حساب یا شما دبیر فرمایشی هستی یا یک خیال پرداز.
۳- علیرضا "قبلا گفتم چند کتاب مطالعه کردم به مدت ۲۵سال" پس با این حساب شما از فیلسوف هم گذشتی!!
۴- از شما پرسیدم اسم فامیل شما چی هست گفتی میترسی یکروز بگن رفیق فلانی بوده و حسابتو برسن, مرد مومن کی گفته شما رفیق ما هستی، رفاقت شرط داره، ما دیگران رو دوست و همراه خطاب میکنیم، شما رو به خاطرگل رویت پارازیت.
۵- رفتار شما ما رو به یاد چند نفر دیگه که در فیس بوک هستن میاندازه، یک آدم مالیخولایی و رفقاش.
۶- شارلاتانهاهمیشه شارلاتان می مانند ، مخصوصان اگر پرونده منکرات هم داشته باشند دیگه بدتر.
۷- ما عضویت شما رو لغو نمیکنم این کار در دست خود شما هست.
۸- درضمن شما با دو تا اسم عبور یکجور ثبت نام کردی، .....خودتی
۹- راجب شما نوشتن یک طومار میشه,باشه برای بعد .
۱۰ - اگر فکر میکنی با خطاب کردن اعصار ما رو ناراحت کردی باید بگم خیر، اعصار تو عربی معنی طوفان میدهد سطور بالا هم نوازش یک باد ملایم است.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 12 years, 5 months ago by Assar.
Time to create page: 0.36 seconds