دوستان و همراهان از آنجایی که نیت کلامی علیرضا برای تمامی همراهان و یاران در مدتی بسیار کوتاه مشخص شده است، لطفآ دنباله مطالب گفتاری ایشان را نگیرد تمام ننه من غریبم های ایشان برای این است که بگویند حرف های یارومه را هم قبول ندارند، در هرصورت آینده حضوری ایشان در این سایت مشخص است.
علیرضا از نظر کلامی شما دچار کمبودهای هستید که در طی سالها خواسته اید با مطالعه چند کتابی ان را برطرف کنید، که این نه تنها به شما کمک نکرده بلکه شما را دچار نا بسامانی فکری کرده است، خیر شما در اشتباه محض هستید، در همین مدت کوتاه در سایت شما خودتان را اینگونه معرفی کرده اید
۱- از ورزش های رزمی چیزی به ان شکل نمیدانید ولی خود را صاحب نظر میدانید.
۲- خود را دبیرمعرفی کردید و ۴۰ سال دارد "مورد رشته ی تدریس من شیمی و مدت سابقه ۱۸سال هست" کسی که میخواهد دبیر شود معمولا یک دوره دانشگاهی هم باید سپری کند با این حساب یا شما دبیر فرمایشی هستی یا یک خیال پرداز.
۳- علیرضا "قبلا گفتم چند کتاب مطالعه کردم به مدت ۲۵سال" پس با این حساب شما از فیلسوف هم گذشتی!!
۴- از شما پرسیدم اسم فامیل شما چی هست گفتی میترسی یکروز بگن رفیق فلانی بوده و حسابتو برسن, مرد مومن کی گفته شما رفیق ما هستی، رفاقت شرط داره، ما دیگران رو دوست و همراه خطاب میکنیم، شما رو به خاطرگل رویت پارازیت.
۵- رفتار شما ما رو به یاد چند نفر دیگه که در فیس بوک هستن میاندازه، یک آدم مالیخولایی و رفقاش.
۶- شارلاتانهاهمیشه شارلاتان می مانند ، مخصوصان اگر پرونده منکرات هم داشته باشند دیگه بدتر.
۷- ما عضویت شما رو لغو نمیکنم این کار در دست خود شما هست.
۸- درضمن شما با دو تا اسم عبور یکجور ثبت نام کردی، .....خودتی
۹- راجب شما نوشتن یک طومار میشه,باشه برای بعد .
۱۰ - اگر فکر میکنی با خطاب کردن اعصار ما رو ناراحت کردی باید بگم خیر، اعصار تو عربی معنی طوفان میدهد سطور بالا هم نوازش یک باد ملایم است.