• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

کونگ فو توا طریقت خودشناسی
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: کونگ فو توا طریقت خودشناسی

باسخ‌به: 18 خط 12 years, 6 months ago #1066

آقای مینایی تکنیکهای سر مار را از یارومه گرفتند و بعد به من انتقال دادند، سپس ایران را ترک کردند. باقی تکنیک های مار که شامل دم مار است فقط من از شخص خود استاد میرزایی گرفتم و تا بحال به کسی هم انتقال نداده ام.
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, mohsen baoosi, Delete, حمید بروجنی

باسخ‌به: کانگ فو توآ 12 years, 6 months ago #1067

با سلام و درود،
آقای محمد، همراه گرامی سپاس از لطف شما. خواهشی دارم از حضور شما و دیگر دوستان مرا بیش از آنچه که هستم و توانایی آنرا دارم خطاب نکنید.
من خود را هیچ زمان در جایگاهی نمی بینم که توانایی و قدرت رهبری حتی تنی چند از دوستانم را داشته باشم. ولی با کمک و همدلی شما عزیزانم قادر خواهیم بود که توآی عزیزمان را به بهترین نحو به جهانیان بشناسانیم و افتخار آنرا برای همیشه نصیب ایرانمان کنیم.
پیروز و پایدار باشید.

باسخ‌به: قطعي سايت ووتا 12 years, 6 months ago #1073

سلام

در رابطه با سایت  ووتا با توجه به حجم بالای سایت دوستان در دبیرخانه ووتا هنوز در گیرش هستند و انشاءالله همین هفته سایت بالا می رود

در رابطه با مسابقات دعوت نامه برای تمامی کشورها تا چند روز آینده ارسال می شود

البته مسابقات یک تورنمنت بین المللی است و همه کشورها می توانند شرکت کنند

این دوره مسابقات با مسابقات جهانی متفاوت است و در این مسابقات ٬ سازمان ووتا هزینه بلیط را پرداخت نخواهد کرد

فقط اسکان و غذا به عهده ووتا میباشد.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, rezatoa, حمید بروجنی

باسخ‌به: 18 خط 12 years, 6 months ago #1076

با سلام و درود
استاد سوالم در مورد استاد حبیب پور را جواب ندادیدکه آیا یارومه در بدن اقای حبیب پور تکنیکی به کار برده اند؟
سوالی درباره اقای بابک توسلی دارم ایشان اکنون شاگرد شما هستند چرا کت سفیدمیپوشند؟ایشان برروی سینه خود 14خط زده اند ایا از شما تکنیک گرفته اند یا خود ابداع کرده اند؟در ضمن شما گفته بودید که ایشان هنوزاناتوای سبز خود را تمام نکرده اند یعنی هنوز آموزششان زیر نظر شما به پایان نرسیده.
سپاسگذارم
توآ
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: 18 خط 12 years, 6 months ago #1078

با درود و سلام،
آقای سلیمانی من پیشنهاد میکنم شما ابتدا از خود این آقایان سوالات خود را جویا شوید و اگر هنوز به پاسخ مورد نیاز خود نرسیدید از دیگران کمک بخواهید.
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, Assar, حمید بروجنی

باسخ‌به: 18 خط 12 years, 6 months ago #1097

با سلام و درود
سوالی از اقای بابک توسلی دارم شما اکنون شاگرداستادجلیل زاده هستید؟آیا شما خط 14 هستید با توجه به کتابی که انتشار داده ایداین سوال را می پرسم؟
Time to create page: 0.36 seconds