• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

کونگ فو توا طریقت خودشناسی
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: کونگ فو توا طریقت خودشناسی

باسخ‌به: متفرقه 12 years, 6 months ago #1029

با سلام و درود خدمت استاد جلیل زاده
می خواستم از شما خواهش کنم نحوه دانلود کلیپ های آموزشی که در این سایت وجود دارد را برایم توضیح دهید.
سپاسگذارم
توآ
The following user(s) said Thank You: Assar, حمید بروجنی

شعار کنگفو توآ 12 years, 6 months ago #1030

]با سلام خدمت همه بزرگواران
این اولین پستی هست که بنده در این سایت قرار می دهم ، اصلا باور نمی کنم که موقعیتی پیش آمده که می توانم سوالی کنم طوریکه یکی از بزرگترین رهروان کنگفو ، جناب مصطفی جلیل زاده ، بخواهند جواب مرا بدهند ، این حالت من غیر قابل توصیف است ، می خواهم احساس و نوع معرفت خودم نسبت به کنگفو رو بیان کنم ولی نمی توانم بگویم و همان بهتر که نگویم ، آرزوی من این بود که بتوانم روزی عکسی و کتابی از رهروان بزرگ کنگفو توآ داشته باشم ، ولی الان می بینم که پا را بسیار فراتر از این نهاده ام ، جناب آقای جلیل زاده ، به نظر من کنگفو توآ راهی است که در این راه انسان به انسان می رسد و مفهومی والاتر و شیرینتر و زیباتر در دنیا وجود ندارد ، در این راه چشم حقیقت بین انسان باز می شود و حقیقت معنی پیدا می کند ، نمی توانم بیشتر توضیح بدهم چون اولا نمی توانم بیان کنم و ثانیا شما خود رهرو این راهید و زبان ما برای شما شاید نادرست ، ولی می خواهم این را عرض کنم که کنگفو توآ امانتی است که از بدو تولدش همانند جنینی که متولد می شود در معرض انواع و اقسام مخاطرات و بلایای مختلف قرار می گیرد و نقش شما و دیگر رهروان بزرگ که حامل پیام حقیقی کنگفو توآ برای همه انسانها هستید این است که با مواظبت کامل از این حقیقت تازه متولد شده اجازه ندهید که روح پاک و بی نقص این حقیقت دچار خدشه و نقصان شود ، بی ریا عرض کنم که فلسفه کنگفو توآ اعماق روح و جانم را تسخیر کرده و احساس می کنم که این عشق همانند امانتی بسیار سنگین و خطیر روز به روز بر شانه هایم سنگینی فزونتری را وارد می کند و زندگی ام معنای دیگری پیدا می کند ، از شما بزرگواران خواهش می کنم و تقاضامی کنم که با وحدت و یکتایی خود که همان هدف مقدس کنگفو توآ است ، اجازه ندهید این مفهوم غیر قابل توصیف ، دچار خطر شده و نور حقیقت آن کمرنگ شود ، جناب مصطفی جلیل زاده عزیز روزی فرا خواهد رسید که به خارج از کشور خود می آیم و از حضور شما عزیزان استفاده خواهم کرد تا به اهداف خودم در زندگی نزدیکتر شوم ، نمی دانم چه بگویم ، این بهترین لحظه زندگی من تا به الان بود که در حال نوشتن این پست بودم ، خواهشا اگر می شود جوابتان را به ایمیل بنده بفرستید ، بسیار ممنون می شوم
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
با تشکر
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

شعار کنگفو توآ 12 years, 6 months ago #1032

با سلام خدمت همه بزرگواران

این اولین میلی است که برای شما می فرستم ، اصلا باور نمی کنم که در موقعیتی قرار گرفته باشم که بتوانم سوالی راجع به کنگفو توآ کنم و یکی از بزرگترین رهروان این راه بخواهند جواب بنده را بدهند ، روزگاری تنها آرزویم این بود که بتوانم عکسی یا کتابی از رهروان بزرگ این راه بزرگ پیدا کنم ، ولی الان در این موقعیت بی نظیر قرار گرفته ام ، احساسم غیر قابل توصیف است و بهتر از این نمی توانم موقعیتم را توصیف کنم و همان بهتر که بیشتر از این توضیح ندهم ، جناب مصطفی جلیل زاده ، به نظر من کنگفو توآ امانتی بسیار خطیر است که همانند یک انسان تازه متولد شده در معرض انواع و اقسام مخاطرات و بلایای مختلف قرار می گیرد و نقش شما و امثال شما بزرگواران این است که با راهبری بایسته و وحدت خود بتوانید بار این امانت مقدس را سالم به مقصد برسانید و عموم انسانها را از حقیقت وجودی خودشان آگاه سازید و اجازه ندهید که خدشه ای به این مفهوم غیر قابل توصیف وارد گردد و نور حقیقت ان کمرنگ گردد، به نظر من کنگفو توآ راهی است که در این راه انسان به انسان می رسد و راهی مقدستر از آن در زندگی وجود ندارد ، اکنون که به خود نگاه می کنم ، از روزی که با این حقیقت آشنا گشته ام احساس می کنم که روز به روز بار این امانت بزرگ و مقدس بر شانه هایم فزونی می یابد و زندگی ام معنای دیگری پیدامی کند ، احساس می کنم که کنگفو تمام اعماق روح و جانم را تسخیر کرده است و من در این راه همانند سربازی هستم که باید به این امانت مقدس خدمت کنم ، به امید روزی هستم که پارا فراتر از مرزهای کشورم بگذارم و از حضور شما عزیزان و بزرگواران استفاده کرده و به هدفی که در زندگی برای خود ترسیم کرده ام نزدیکتر شوم ، ممنون می شوم اگر مرا راهنمایی و راهبری کرده و جواب خود را به ایمیل بنده بفرستید

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

زمانی که در حال نگارش این نامه بودم بهترین لحظات زندگی ام تا به حال بود

به امید دیدار
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حمید بروجنی

باسخ‌به: قطعي سايت ووتا 12 years, 6 months ago #1039

میدانم که کارهای سایت ووتا خیلی به کندی پیش میره ولی امیدوارم همین امروز و فردا آماده بشود.
وقتی سایت بالا آمد خبرهای مسابقات نیز روی آن خواهد بود.
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, Assar, سیدمحمدحسینی

باسخ‌به: متفرقه 12 years, 6 months ago #1042

جناب کلیپ های آموزشی سایت برای دانلود کردن نیست.
بعد از اتمام هر بخش و کلاس، دی وی دی آن با کیفیت اورجینال و عالی تهیه و در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
Last Edit: 12 years, 6 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Assar, حیدرپور

باسخ‌به: متفرقه 12 years, 6 months ago #1048

• hamid
  • Expert Boarder
ostad javab soal man ra nadadid /////////// clipha niz ghabel downlad mibashad ehtiyaj be narm afzar internet dwonlad manager ast
تو پنداری جهانی غیر از این نیست زمین و آسمانی غیر ازاین نیست
همان کرمی که در پیله نهان است زمین و آسمان وی همان است
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی
Time to create page: 0.38 seconds