]با سلام خدمت همه بزرگواران
این اولین پستی هست که بنده در این سایت قرار می دهم ، اصلا باور نمی کنم که موقعیتی پیش آمده که می توانم سوالی کنم طوریکه یکی از بزرگترین رهروان کنگفو ، جناب مصطفی جلیل زاده ، بخواهند جواب مرا بدهند ، این حالت من غیر قابل توصیف است ، می خواهم احساس و نوع معرفت خودم نسبت به کنگفو رو بیان کنم ولی نمی توانم بگویم و همان بهتر که نگویم ، آرزوی من این بود که بتوانم روزی عکسی و کتابی از رهروان بزرگ کنگفو توآ داشته باشم ، ولی الان می بینم که پا را بسیار فراتر از این نهاده ام ، جناب آقای جلیل زاده ، به نظر من کنگفو توآ راهی است که در این راه انسان به انسان می رسد و مفهومی والاتر و شیرینتر و زیباتر در دنیا وجود ندارد ، در این راه چشم حقیقت بین انسان باز می شود و حقیقت معنی پیدا می کند ، نمی توانم بیشتر توضیح بدهم چون اولا نمی توانم بیان کنم و ثانیا شما خود رهرو این راهید و زبان ما برای شما شاید نادرست ، ولی می خواهم این را عرض کنم که کنگفو توآ امانتی است که از بدو تولدش همانند جنینی که متولد می شود در معرض انواع و اقسام مخاطرات و بلایای مختلف قرار می گیرد و نقش شما و دیگر رهروان بزرگ که حامل پیام حقیقی کنگفو توآ برای همه انسانها هستید این است که با مواظبت کامل از این حقیقت تازه متولد شده اجازه ندهید که روح پاک و بی نقص این حقیقت دچار خدشه و نقصان شود ، بی ریا عرض کنم که فلسفه کنگفو توآ اعماق روح و جانم را تسخیر کرده و احساس می کنم که این عشق همانند امانتی بسیار سنگین و خطیر روز به روز بر شانه هایم سنگینی فزونتری را وارد می کند و زندگی ام معنای دیگری پیدا می کند ، از شما بزرگواران خواهش می کنم و تقاضامی کنم که با وحدت و یکتایی خود که همان هدف مقدس کنگفو توآ است ، اجازه ندهید این مفهوم غیر قابل توصیف ، دچار خطر شده و نور حقیقت آن کمرنگ شود ، جناب مصطفی جلیل زاده عزیز روزی فرا خواهد رسید که به خارج از کشور خود می آیم و از حضور شما عزیزان استفاده خواهم کرد تا به اهداف خودم در زندگی نزدیکتر شوم ، نمی دانم چه بگویم ، این بهترین لحظه زندگی من تا به الان بود که در حال نوشتن این پست بودم ، خواهشا اگر می شود جوابتان را به ایمیل بنده بفرستید ، بسیار ممنون می شوم
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
با تشکر