• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

کونگ فو توا طریقت خودشناسی
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: کونگ فو توا طریقت خودشناسی

باسخ‌به: باسلام 12 years, 7 months ago #947

با سلام ،
لینک مربوط به عکس ها را برایتان می فرستم .

www.kfgallerymen.kfesfahan.com/InterPhoto.php?id=817
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حیدرپور

چند عکس از استاد حسین حمیدی راد 12 years, 7 months ago #949

• hamid
  • Expert Boarder
چند عکس از استاد حسین حمیدی راد
Attachments:
تو پنداری جهانی غیر از این نیست زمین و آسمانی غیر ازاین نیست
همان کرمی که در پیله نهان است زمین و آسمان وی همان است
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Delete

پیام تسلیت هیات وتمامی کونگ فو کاران استان اصفهان 12 years, 7 months ago #950

• hamid
  • Expert Boarder
پیام تسلیت اعضاءهیات وتمامی کونگ فو کاران استان اصفهان به زلزله زدگان آذربایجان
دیشب گربه ای هفت هزار ساله به خون چشمان فرزندان افتخار آفرین و اشکهای
مادرانش میگرید، فرزندان غیوری که سقف کاشانه هایشان دیگر تنها آسمانی آبیست
چو ایران نباشد تن من مباد! به یـاد تمام از دست رفتگان زلزله مرداد 91 ...

دلم لرزید،این سطرها را با احتیاط بخوان ،کسی شبیه من
زیر آوار است ، دلم نمی خواهد از آسمان و زمین گله کنم ، اما دلم گرفت ...
alt
پیام تسلیت هیات کونگ فو وتمامی کونگ فو کاران استان اصفهان به زلزله زدگان آذربایجان
نمیدانیم چه گوئیم زبانمان در دهان باز بستس از این غم جانگداز

در چنین روزهایی که قهرمانان کشورمان در المپیک افتخار های متعددی به دست اوردند خبر زلزله آذربایجان شادیهایمان را به غمی بزرگ تبدیل کرد

یاشا آذربایجان .... بیز بلمیریخ نه دیاخ سیزا بو بطر بی شی ده چی بیز اونا سوز دیاخ . فقط اللهی آد وریخ او جونه که محشر دا هامی احضار علیلار ، اولار چه او جده یانموزدا جدتلار بهشت دا جدسینلر و سالار شهیدان محشور اولسونلار .

مرحبا آذربایجان .... ما نمیدانیم چه سخنی گوئیم ، چون این مصیبت بدتر از آن است که ما در موردش سخنی گوئیم. فقط از خدا میخواهیم که در روز قیامت که همه مردم احضار شدند ، آنهایی که در آن شی از پیشمان رفتن به بهشت رفتند و با امام شهیدان محشور گردند.

تسلیتی برای همه هموطنان عزیزمان که در این روزهای عبادت با قهر طبیعت روبرو شدند و عزیزانشان را از دست داده‌اند و صبر برای آنهایی که ماندند تا دوباره بسازند

ما با شما همدلیم ... همنفس و در غمتان شریک

با آرزوی سلامتی‌ برای شهر همسایه ... شهر تو هموطن ... شهر غیوران
روابط عمومی هیات هنرهای رزمی وکونگ فو استان اصفهان
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, mohsen baoosi, farshad vosoughi, Jamshid, Delete, Kung Fu To'a

وقتی اندوه زمین لرزه جای شادی‌های المپیک نشست 12 years, 7 months ago #952

تنـــی که لرزیـــد...دلــی را لرزاند...اهالـــی دل... امشـــب برای آرامــش هموطنان زلزله زده آذربایجانی دعـا کنید

از طرف انجمن کونگ فو هلند ضمن عرض تسلیت به بازماندگان زلزله زدگان آذربایجان برای مصدومین شفای عاجل و جهت درگذشتگان از درگاه الهی طلب رحمت و مغفرت داریم.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Jamshid, Delete, حیدرپور

باسخ‌به: پیام تسلیت اعضاء کانون ورزشی و پرورشی تن 12 years, 7 months ago #953

همه ایران سوگوار فرزندان سهند و سبلان خویش است
هموطنانم زیر آوارند ...در خانه های کاهگلی و روستایی آذربایجان،
لبخندها فسرد

پیوندها گسست

آوای لای لای زنان در گلو شکست

گلبرگ آرزوی جوانان بخاک ریخت

جغد فراق بر سر ویرانه ها نشست

از خشم زلزله

وقوع زلزله که در شمال غربی ایران (استان آذربایجان شرقی) منجر به خسارت های جانی و مالی قابل توجهی گردید ، موجب تاسف و تاثر اعضای کانون ورزشی و پرورشی تن و روان گشت . این کانون ضمن عرض تسلیت به ملّت ایران و هم میهنان آذری خود را در غم تک تک آنها شریک دانسته و به بازماندگان جانباختگان این فاجعه از صمیم قلب تسلیت گفته و برای کلیه آسیب دیدگان آرزوی سلامتی دارد .
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Jamshid, Delete, pedram, مهدی صعودی

باسخ‌به: باسلام 12 years, 7 months ago #956

• hamid
  • Expert Boarder
باسلام خدمت استاد استاد من 6عدد عکس گذاشتم ولی فقط 1 عدد از زمان قدیم هست سال 87 که حضورشان مفتخر شدم برای عیادت عکسهای زیادی نشان دادند ولی چون تعصب زیادی داشتند نگذاشتند از عکسهایشان عکسی بگیرم وفقط توانستم از عکسی که در ذن نشسته بودند ان هم با خواهش زیاد عکس بگیرم ولی حکم فنی خط 7 شالبند سبز ایشان را با امضاء استاد میرزایی دیدیم ایشان فیلمی مبنبی بر تمرین دادن در ارتش توسط استاد نیز نشانمان دادند به همراه خطوط ایشان ولی از هرگونه عکسبرداری یا دراختیار دادن انها مارا منع کردند شاید به خاطر تعصب خاص ایشان باشد صحبتهایی زیادی با چند تن از همراهان که به ایشان رفتیم کردیم و انجا فهمیدیم که کونگ فو توآ ان ورزشی نیست که الان کار میشود البته در بعضی از نقاط ایران. درباره زمانی که بنیانگذار در ارتش مشغول فعالیت بودند و ایشان ذکر کردند از ساعت 7 صبح الی 1 یا 2 بعداز ظهر تمرینات کونگ فو جنگ های تن به تن و..... را توسط بنیانگذار اموزش دیدیم از ازمونی که که بنیانگذار از افسران ان موقع گرفته بود صحبت نمود و خیلی از مسایل دیگر شما را نیز به خوبی به خاطر داشتندجوانی جسور دارای قدرت تفکر بالا و همیشه همراه استاد البته اعلام نمود که ما در ارتش افتخار شاگردی بنیانگذار را داشتیم و شما در بیرون از ارتش از مشکل اقای وارسته (کاراته کار) با بنیانگذار و... کتاب ذن وکاراته را نیز به صورت کامل نشان دادند
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, Delete
Time to create page: 0.33 seconds