• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

کونگ فو توا طریقت خودشناسی
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: کونگ فو توا طریقت خودشناسی

باسخ‌به: کیستم من..who am i 12 years, 8 months ago #485

• سیمرغ
  • Fresh Boarder
درود بر تمام شما رهروان طریقت دانایی
همراه داریوش عزیز لطف کنیم در تحقیق هایمان بدانیم مطالب چه کسی را کپی میکنیم مطالبی که شما از سایت ....... کپی کردید مال انسان های کوته فکری هست که بدین اندیشه هستند که هر چه بزرگان خودمان گفتند و بس و وسلام نامه تمام دیگر کسی به غیر آنان حق در گفتن کلام هر چند صحیح ندارد چرا چون با ما و در مکتب ما نیستند و ای کاش این اشخاص آن چنان که خود میپندارند و علی را یگانه مرد عالِم عالم میدانندبه این نکته هم دقت کنند که علی ابن ابی طالب میفرماید
نبین که میگوید ببین چه میگوید
که از او آموخته بود بسیاری مولانا را مسلمان میپندارند حال آنکه اشعاری از ایشان دارم که خلاف گفته های اسلام را میرساند مولانا هر جا و در هر زمان هر که را که شایسته و بزرگ میدید چه انسان چه غیره در بزرگداشتش برایش میسرود همچنین حافظ شیرازی
و الا بنده خیلی اهل وبلاگ نویسی هم نیستم فقط دوست دارم در رابطه با چیزی های که نمیدانم و یا میدانم با کسانی به مانند خودم شیفته دانایی رو بیابم که با آنان به بحث بنشینم که متاسفانه هم نمی یابم البته این میل من به بحث نشستن با اشخاص دیگر بدان معنی نیست که خود را پر بدانم و خواستار پیروزی در بحث باشم به هیچ وجه چون بنده یک جوینده ام و جوینده حقیقی خود را حق به جانب و متعصب نمیداد چرا که اگر انچنین باشد حقیت آنگونه که واقعیت هست را نمیتواند بیابد
به عنوان مثال بنده میخواهم با شخصی در رابطه با اسلام بحث کنیم در کلام اول این را خاطر نشان میکند که اسلام کامل ترین دین هست بنده تحقیق کرده ام یا اینکه میگوید آنچنان که همه میدانیم تمامی کتب آسمانی دیگر تحریف شده اند بدون آنکه زحمت دانستن این امر را بخود بدهد خوب بنده هم دیگر خواستار بحث با چنین اشخاصی نیستم چون شما که میدانید اسلام کامل ترین دین هست پس چرا دیگر خواستار بحث هستی ؟ در حالی که من علاوه بر خواندن معنی قرآن _سه انجیل یوحنا _لوقا و متی و همچنین گاتها زرتشتیان را دوبار و همچنین قسمت های از بهاوادگیتا را خوانده ام حتی کمی از فصل انجیل یوحنا را حفظ هستم و و با کسی بحث میکنم که آن هم این کتاب ها را خوانده باشد و بعلاو بر اینها علوم غریبه _ هیپنوتیزم _مدیتیشن _ تاریخ _ باستان شناسی _ بداند بنده از جمله کسانی هستم که اگر برایم بگویند زمین این قدر متر هست خواستار آن میشوم که خود آن را متر کرده و به آن نتیجه برسم
پس چیزی را که از صحتش مطمئن نباشم نمیگویم و نمینویسم اگر هم شد نقل قول میکنم ولی سوال هم میپرسم تمام زندگیم را وقف در علم کرده ام و شب و روز کتاب میخوانم
بنده متوجه نکته شماره 3 شما نشده ام
بنده یک واصل خط یک هستم و بس که فیلسوف هم هست بدان معنا که فیلو به معنای دوست دار سوفیا به معنای دانایی خود دانا نیستم بلکه دوست دار دانایی یا عاشق دانایی و یادگیری هستم و درجهت رسیدن بدان بی کار نمینشینم زحمت میکشم
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیسوته رود
Last Edit: 12 years, 8 months ago by سیمرغ.

باسخ‌به: کیستم من..who am i 12 years, 8 months ago #490

• Assar
  • Administrator
۱- از آنجا که باید طرف سخن شما مشخس باشد, مایل هستم بدانم طرف صحبتم کیست واگر نه از جواب و جواب ها معذورم.
۲- جهت کاری سایت مشخس است آموزش ها، در وهله اول تکنیک ها ، و اصول تکنیکی و چراها، هر کدام به جای خود.
۳- رعایت اصول گفته گو را بفرماید. اگر داریوش عزیز سخنی را آغاز کرده اند ایشان در رابطه با اعتیاد میگویند که تخصص ایشان است.
۴- شما به عنوان یک آدمی که مط لعه فراوان دارید سعی در پاسخ بلافاصله و عجولانه دارید(عجله کار شین تن است) ، قدری تامل بفرمایید تا ازموضوع و یا موضوعات جدا سخن نگویید
۵- یکی از اعتیاد ها من من کردنهاست.
سخن با شما تمام شد.

دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 12 years, 8 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Jamshid, سیمرغ, daryoush,seweden

باسخ‌به: کیستم من..who am i 12 years, 8 months ago #492

دوست عزیز آقای ،،،،،به کلمه سیمرغ اشاره نمیکنم چون در فلسفه سیر و سلوک سیمرغ نشانی والا دارد یعنی گذشتن از منیتها و من بودنها و یکی شدن با او ...و اما بعد.... اگر به اولین متن من توجه کرده باشی من سوالی از کسی نکردم که بخواهم جوابی بگیرم ...دوما با اجازه مسول این سایت و استادم مصطفی جلیل زاده و سالها تحصیل در کشور سوئد در رابط با بیمارهای روحی روانی و اعتیاد که فقط به مصرف مواد مخدر خلاصه نمیشود ،که بزرگترین ریشه اعتیاد همین منیت و قضاوت در مورد دیگران هست قرارهست سفری با دوستان آغاز کنیم سفری به درون خویش و به قول مولانا وقتی آینه قلبت را جلا بدی آنوقت هست که حضور خداوند را در وجودت حس میکنی ولی نه در کلام که همه استاد به فن هستن و تمامی دانشی که شما دارید همه دارن و بیشتر از همه کامپیوتری که در دستانت هست دارد ...و متن بعدی توجه کنی ،،قرنها ما را چیزی به اسم خداوند ترسانند که اگر خطا کنی مجازات میشوی و همیشه مردم اگر کار درستی میکردنند نشان از ترس بود و همیشه اول مذهب بود بعد خدا و وقتی میگوید تو خود اویی ،،،،یعنی جوهر وجودت خدا گونه هست پس احتیاجی به واسطه نیست برای رسیدن به او...و در ضمن کمی هم موادب باشید و کمی هم صبور و این رختهای منیت را ازخود بکنید و اگر به چنین دانش و معرفتی که در متن بالا نوشتید دارید احتیاجی نیست در این مکان باشید....
The following user(s) said Thank You: Delete

باسخ‌به: کیستم من..who am i 12 years, 8 months ago #493

داستانی برایت میگویم،،روزی مولانا در بازار سوار بر حیوان چهار پایی که پشت سر او مریدانش بودنند در حرکت بود و حالی دگر شد و با خود گفت این همه جمعت که همراه من هست از مریدان بایزید بسطامی بیشتر هستند و با منیت خودش داشت سماعی میکرد که چهار پا بیکباره بادی رها کرد و مولانا شروع به پیراهن دریدن کرد و مریدان پرسیدن این چه حال هست ،،مولانا در جواب گفت،،،این چهار پا اولین کسی بود که فهمید که من کسی بیش نیستم و مانند حیوان چهار پایی هستم که بارم دانش هست
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, Jamshid, Assar, Delete

باسخ‌به: کیستم من..who am i 12 years, 8 months ago #508

• سیمرغ
  • Fresh Boarder
درود بر تمام شما رهروان طریقت دانایی
بزرگ مردان این مطلب ر ا تا پایان بخوانید و از مدیران خواهش میکنم که آن را تائید کنند
جناب دکتر اعصار عزیزم شما چه زود سخن تمام میکنید با یک واصل خط یک ! به دور از حق استادیست در برابر یک شاگرد که چنین زود رنجیده خاطر شود
آن هم از چه از سوالی که پرسیدید و جوابتان را نوشتم؟ شما از برای قلم بنده خواستار آن شدید تا با نویسنده آن بیشتر آشنا شوید و بنده آنچه را که در این سالها تحصیل کرده ام نوشتم چرا که اگر چنین نباشد شما عزیزان بر این باور خواهید بود که واصل خط یک فقط همین است و بس به مانند مسئله جناب آقای جمشید عزیزم که
مینویسند این سوال ها و نوشتن ها برای همراه خط یک زیادی هست بزرگواران عزیزم ما جدا از کانگ فو هر کدام برای خود شخصیتی داریم هر چند که کانگ فو دنیایمان باشد . بنده برای یکایک شما پیشکسوتان نوشتم که بنده یک جوینده هستم بدون هیچ تعصبی و بدنبال حقیقت هستم اما حقیقت آن گونه که واقعیت هست نه آن گونه که گفتند و شنیدیم بنده عجول نیستم اتفاقا مطالبی را هم که نوشته بودم برای این پست بسیار مناسب بود .اگر نوشته بودم که بنده علوم غریبه ،هیپنوتیزم،مدیتیشن ،
مذهب و دین شناسی ، تاریخ و باستان شناسی میدانم از برای تعریف خودم ننوشته بودم بلکه مطالبم ناقص بود و قرار بود که در پست های بعدی مطالبی را که مناسب این ارسال باشد را بنویسم ولی متاسفانه قضای روزگار بر این بود که در آن روز اعتبار اینترنتم تمام شود چه آن که هدف بنده از نوشتن واقعا در رابطه با سوال کیستم من بود چرا که میخواستم بنویسم دوستان عزیزم باتوجه بدان که این علوم را میدانم ولی هر یک حقیقت را متفاوت با دیگری بیان میکند یکی مینویسد که انسان از گل خام آفریده شد و دیگری چیز دیگر به عنوان مثال میخواهم شما عزیزان را به چالش بکشانم که تا بحال فکر کرده اید یا اصلا شنیده اید راجع به مجسمه ای که سه سال پیش در مریخ کشف شد مجسمه ای که شبیح به مجسمه های فرعونیان باستان هست و اشتباها بدان اسم ابولهول مریخ دادند حال آنکه در جستجو هایم دانسته ام که این تصویر بر روی یک صخره در مریخ شکل صورت آلالو میباشد که در 450/000 سال پیش توسط نینماه و به دستور آنو به یاد و در بزرگداشت آلالو تراشیده شده !!! واقعا هم باید از این علامت تعجب ها هزاران بار در ذهن آدم پیدا شود چرا که تابه حال هیچ انسانی از<Ki> اسم واقعی زمین پا بر روی <Lahma> نگذاشته است پس این کار توسط چه کسانی صورت گرفته ؟ و قسمت جالب آن که این اتفاقات در الواح سومری که 3600سال قبل از مسیح نبشته شده اند ! به راستی حقیقت آنگونه که واقعیت هست در کدام مذهب در کدام دین در کدام طریق گفته شده با توجه بدان که در هر کدام از اینها هم کمی از حقیقت بیان شده ولی نه کامل همانی که مینویسم بنده جزو آن دسته از کسانی هستم که
اگر بگویند زمین انقدر متر هست خواستار آنم که خود آن را متر کنم و به آن برسم این منمیت نیست این خصیصه من است که شما جناب اعصار عزیزم پرسیده بودید و بنده جواب دادم چنین شخصی هستم و این زود باور نبودن بنده را میرساند که یعنی برایم مهم نیست که که میگوید برایم مهم هست که چه میگوید
کاری که بسیاری فراموش کرده اند و باید در انتقادی از شما عزیزان بنویسم که شما هم اهمیت نمیدهید که چه کسی چه میگوید به عنوان مثال جناب استاد جلیل زاده جسارتم را ببخشید و یک بار دیگر بزرگواریتان را ثابت کنید چرا که برای مثالم شما را انتخاب کرده ام . چه آن که اینگونه هم نیستید.
شما دوستان اگر مطلبی از استاد جلیل زاده یا کسی دیگر که او را انسان بزرگی میپندارید میشونید یا میخوانید هر چه زود تر آن را تائید میکنید و تشکر
چه آن که خدا را سپاس که مصداقش در این پست هم هست که شما جناب اعصار نوشتید شاعر اشعار مولانا میباشد و کسانی آن را تائید کردند چرا که اهمیت نمیدهند که چه میخوانند در این اندیشه هستند که از که میخوانند اگر من واصل خط یک چیزی نوشتم باور نتوان کرد ولی اگر شخصی دیگر نوشت بی آن که در آن تامل کنیم تائیدش میکنیم بنده برایتان بنویسم شاید بسیاری از شما مسلمان باشید و شیعه و علی را امام اولتان میدانید ولی من که او را امام اولم نمیدانم او را بزرگ مردی میدانم که از دانشمندان تاریخ بشریت است ایکاش شما مریدانش نیز یک بار گفته های آن بزرگ وار را مطالعه کنید
یا شما آقای داریوش عزیزم از چه رنجیده خاطر میشوی ای دوست چرا که نوشتم نبینیم که می گوید شما بعد از آنی که بنده نوشتم مولانا شعر نو نمیسرودند فورا
مطالبی را از سایتی کپی کرده و در اینجا گذاشتید حال شما اگر جزو آن کسانی باشدی که میبنید چه میگویند نه آنکه که میگوید برادرم بزرگوار برایتان نوشتم
که شما نیز در این امر در اشتباه هستید حال اگر اینیشتین زمان باشید چه آن که در این امر آگاهی ندارید شما نوشته بودید که مولانا انسان گرا نیست و این را از نوشته های افراطی های متعصب برگرفته بودید که سر تا پا اشتباه هست چرا که آنان سعی دارند هر آنچه که با مکتب و راهشان هست را تائید و هر چه را که
با طبع شان سازگار نیست را رد کنند هم آن طور که نوشت های مولا نا را آنانی چون بشنو از نی چون حکایت میکند را ستایش میکنند و سایر گفته های ایشان را
در مورد، تو برای وصل کردن آمدی نی برای فصل کردن. یا سروده هایش را در مورد تناسخ رد میکنند چرا که با گفته های آنان سازگاری ندارد .
درست است شما از کسی سوالی نپرسیدید ولی بنده هم برای شما جوابی ننوشتم بنده اگر یک بار دیگر بخوانید متوجه میشوید که نوشته ام استاد بنده در رابطه با این سوال این چنین میفرماید و اگر شما عزیزان دلیلی برای رد آن دارید بنویسید تا هم بنده آگاه شوم هم سایرین و از آنجا که باز بدین موضوع اهمیت میدادید که نویسنده مطالب کیست مطمئنم با این مطالبی که نوشتید حتی آن متن را هم بخوبی نخوانده اید یا اگر خوانده اید تامل نکردید بنده در مورد کسی قضاوت نکرده ام
حقیقت را گفته ام که شما به این اهمیت میدهید که که میگوید نه آن که چه میگوید و با خود اگر روراست باشید میبینید که واقعا این چنین هست و این تلنگر است
بنده به کسی بی ادبی نکرده ام اگر شما گفته امامتان اگر اشتاه نکنم جعفرصادق میفرماید که بهترین دوست من آن هست که عیب های بنده را به من هدیه کند حتی نوشتم که بنده خواستم این موضوع را پنهانی به آقای اعصار اطلاع دهم که متاسفانه نتوانستم.نوشتم که درست شما دکتر قهاری هستید ولی در این مورد در اشتباه را اگر بی ادبی میپندارید از شما و سایر عزیزان پوزش میطلبم مرا ببخشید
به بزرگی خودتان درست هست آن دانش های ناچیزی را که نوشته ام دارم ولی در رابطه با کانگ فو نمیدانم و بهتر از شما و اینجا جایی دگر سراغ ندارم
که اگر شما هم مرا از خود برانید که هیچ صلاح مملکت خویش خسروان دانند و در آخر باز این نوشته ای که از مولا نا را نوشته اید را قبول ندارم
و سوالی دارم آیا آن حکایتی که مولانا میفرماید موسی شبانی را میبند واقعیت دارد ؟ یا حکمتی در این مطلب نهفته یقین که چنین است و آن حکایت واقعیت تمام ندارد
با تشکر
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیسوته رود

متفرقه 12 years, 8 months ago #515

موضوعات متفرقه
Time to create page: 0.37 seconds