دبیر محترم علیرضا، پس باید بپردازیم به تعریف:
۱- معنای نام چیست، نام چیزی است که انتخاب میشود یا انتخاب میکنند، شما علیرضا هستید، که در این در حال حاضر سوالی نداریم..
۲- معنای نشان چیست، نشان ان نموداری است که شما را از دیگران هم نام جدا میسازد، چطور مثلا اگر من شما در خیابان صدا کنم علیرضا ممکن است چند نفر دیگر همنام هم به سمت کسی که علیرضا را خطاب کرده برگردند، پس برای اینکه شما را مورد خطاب قرار دهم از نشان شما استفاده میکنم، ساده ترین نشان، نشان خانوادگی است.
۳- معنای لقب چیست، لقب آنچیزی است که به شما نسبت داده میشود که یا ان را به خاطر تجربیات دریافت میکنید و یا مطالعه و یا هر دو، پس داشتن مدرک فوق لیسانس یا بیشتر و یا کمتر، معنای لقب را عوض نخواهد کرد.
۴- به طوریقین شما با توجه به تحصیلات خود متوجه صحبت من میشوید، در ضمن من از مدرک و شغل شما نپرسیدم.
۵- معنای نمایان گرافکار چیست، ما با انتخاب های خود نمودار فکری خود را بیان میکنیم. از جمله تصویر.
۶- دوستانی که در این صفحه ها حضور دارند میدانند من همه را به چالش دعوت میکنم پس شما نگران دیگران نباشید.
۷- به دیگر کلام بر آنچه شما گفتید (از زرتشت) تفکری دیگر باید;
پیامبر در نصیحتی به علی بن ابی طالب گفت: ای علی! هر چه برای خود نمیپسندی برای دیگری مپسند، و آنچه برای خود میخواهی برای دیگران هم بخواه؛ در این صورت در قضاوت خویش دادگر و در دادگریت یکساننگر خواهی بود، و اهل آسمان تو را دوست خواهند داشت و در سینه اهل زمین به محبّت جای خواهی گرفت. این سفارش مرا -به خواست خدا- به خاطر سپار( بحارالأنوار، ج ۷۴، ص ۶۸)
و در وصیت نامه امام علی(ع) به محمد بن حنفیه كه قانون اخلاق طلایی در آن ذكر شده، آمده است هرآنچه برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند و هر آنچه را برای خود نمی پسندی، برای دیگران هم نپسند.
امید است که دوستان از نقص کلام ما دلگیر نشوند.