• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

کونگ فو توا طریقت خودشناسی
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: کونگ فو توا طریقت خودشناسی

باسخ‌به: متفرقه 12 years, 5 months ago #2304

• alireza
  • Senior Boarder
  • عشق کونگ فو
استاد گرامی با سلام دوباره و تشکر از جواب
البته پرسش من قبل از این پرسش که شما زحمت جواب دادن آن را کشید دو قسمت داشت که قسمت دوم را جواب ندادید
قسمت دوم آیا در کرج کسی که با استیل شما کار کند و مورد تایید شما باشد وجود دارد؟ ( خود بهتر می دانید که کونگ فوی کرج توسط آقای د .... نابود شده است )
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: متفرقه 12 years, 5 months ago #2305

اگر سراغ داشتم حتما خدمتتون می گفتم.
The following user(s) said Thank You: alireza

باسخ‌به: متفرقه 12 years, 5 months ago #2307

• alireza
  • Senior Boarder
  • عشق کونگ فو
پس من چه کنم ؟ پیشنهادی ندارید؟

باسخ‌به: متفرقه 12 years, 5 months ago #2309

• Jamshid
  • Platinum Boarder
درود بر همگی‌ آقای علیرضا لطفا به دو سوال بنده پاسخ دهید : ۱- شما که هنوز کونگ فو توآ را شروع نکردید و چیز زیادی از آن نمی‌دانید حل چگونه فهمیدید که فلان کس کونگ فوه توآ را نابود کرده است ؟

۲-شما که ایرانی‌ هستید و از زرتشت سخن میگوید چرا پرچم ایالات متحده آمریکا را به عنوان عکس خود برگزیده اید؟
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, mohsen baoosi, Assar, Kung Fu To'a, مهدی صعودی

باسخ‌به: متفرقه 12 years, 5 months ago #2313

• Assar
  • Administrator
دبیر محترم علیرضا، پس باید بپردازیم به تعریف:
۱- معنای نام چیست، نام چیزی است که انتخاب میشود یا انتخاب میکنند، شما علیرضا هستید، که در این در حال حاضر سوالی نداریم..
۲- معنای نشان چیست، نشان ان نموداری است که شما را از دیگران هم نام جدا میسازد، چطور مثلا اگر من شما در خیابان صدا کنم علیرضا ممکن است چند نفر دیگر همنام هم به سمت کسی که علیرضا را خطاب کرده برگردند، پس برای اینکه شما را مورد خطاب قرار دهم از نشان شما استفاده میکنم، ساده ترین نشان، نشان خانوادگی است.
۳- معنای لقب چیست، لقب آنچیزی است که به شما نسبت داده میشود که یا ان را به خاطر تجربیات دریافت میکنید و یا مطالعه و یا هر دو، پس داشتن مدرک فوق لیسانس یا بیشتر و یا کمتر، معنای لقب را عوض نخواهد کرد.
۴- به طوریقین شما با توجه به تحصیلات خود متوجه صحبت من میشوید، در ضمن من از مدرک و شغل شما نپرسیدم.
۵- معنای نمایان گرافکار چیست، ما با انتخاب های خود نمودار فکری خود را بیان میکنیم. از جمله تصویر.
۶- دوستانی که در این صفحه ها حضور دارند میدانند من همه را به چالش دعوت میکنم پس شما نگران دیگران نباشید.
۷- به دیگر کلام بر آنچه شما گفتید (از زرتشت) تفکری دیگر باید;
پیامبر در نصیحتی به علی بن ابی طالب گفت: ای علی! هر چه برای خود نمی‌پسندی برای دیگری مپسند، و آنچه برای خود می‌خواهی برای دیگران هم بخواه؛ در این صورت در قضاوت خویش دادگر و در دادگریت یکسان‌نگر خواهی بود، و اهل آسمان تو را دوست خواهند داشت و در سینه اهل زمین به محبّت جای خواهی گرفت. این سفارش مرا -به خواست خدا- به خاطر سپار( بحارالأنوار، ج ۷۴، ص ۶۸)
و در وصیت نامه امام علی(ع) به محمد بن حنفیه كه قانون اخلاق طلایی در آن ذكر شده، آمده است هرآنچه برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند و هر آنچه را برای خود نمی پسندی، برای دیگران هم نپسند.
امید است که دوستان از نقص کلام ما دلگیر نشوند.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 12 years, 5 months ago by Assar.

باسخ‌به: متفرقه 12 years, 5 months ago #2314

• alireza
  • Senior Boarder
  • عشق کونگ فو
با سلام
1- اگر دقت کرده باشید گفتم ورزش مستمر ندارم اما مطالعه که دارم در ضمن مگر در این سایت درباره ی این اقایان جناب جلیل زاده جواب کامنت ها را ندادند در ضمن شما فرقی بین بحث تئوری و عملی نمی دانی هرکه درباره ی چی صحبت کرد دارای انرژی چی است ؟
2- دلیل عکس پرچم آمریکا نیز پیشنهاد پسرم بود گفت بابا اینو انتخاب کن (در ضمن یکی از شرایط این سایت عدم بحث سیاسی است ) اگر شما ناراحت شدی عوضش کنم
3- از اسمم معلوم است مسلمان هستم اما درباره ی زرتشت و دیگر ادیان هم تحقیق کردم چه رابطه ی بین زرتشت و پرچم امریکا است یعنی چون اقای جلیل زاده پرچم کانادا را گرفته اصالت ایرانی خود را فراموش کرده ؟
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, حمید بروجنی
Time to create page: 0.35 seconds