درود دوست گرامی ممنون از لطف و محبت شما هریک از ما و شما باید دست در دست هم برای سازندگی و هماهنگی ودرک رازها و یافتن پاسخ های صحیح حرکت کنیم و در باره دانشکده انشا و مفهوم دانشگاه و دانشکده باید عرض کنم که یک مرکز آموزشی تئوری و عملی چه رزمی و چه علمی زمانی می تواند نام دانشکده و دانشگاه را واقعا به خود بگیرد که دارای حداقل استاندارد های یک دانشکده و یا دانشگاه باشد . منظور این است که از نظر فضای آموزشی و کادر آموزشی و برنامه مدون آموزشی و کارگاهها و کلاسها و آزمایشگاهای مربوطه و سطح آموزشی همه چیز آن مشخص و تعریف شده باشد و از حداقل امکانات برای تبدیل شدن به دانشکده و یا دانشگاه برخوردار باشد وگرنه نامیدن یک مجموعه ورزشی و قرار دادن یک تابلو بر سردر آن کافی نمی باشد . البته از این سخن من شوکه نشوید و اجازه دهید تا نظرم را توضیح دهم . اول بگویم که با خود فریبی و یا نادیده گرفتن حقیقت آن حقیقت عوض نخواهد شد ! به نظر من یارومه در نظر داشته اند که دانشکده انشا تن و روان را برقرار و راه اندازی کنند که دارای اهداف مشخص و تعریف شده ای بوده است . و برای انجام این پروژه عظیم بتدریج مقدمات آن را فراهم می کرده اند و یکی از اینها انتخاب یک مجموعه ورزشی به عنوان مکان فیزیکی این کار و برنامه بوده است و ایشان در نظر داشته اند که بتدریج این پروژه را توسعه داده و به پیش ببرند و از استادان دانشگاهی و صاحب صلاحیت در رشته های گوناگون علمی دعوت کنند که کلاسهای تئوری و عملی را برای هنر جویان برگزار کنند و بتدریج به استاندارد لازم برای مطرح شدن بعنوان دانشکده نزدیک شوند. مگر می شود یک نفر به تنهایی همه این علومی که در هفت مایگاه هست را بداند و یا بر آنها مسلط باشد ! پس کادر آموزشی مجرب لازم بوده است . اما همه می دانیم که این کار انجام نشد و این هدف و پروژه به سرانجام نرسید ! و حتی در بعد تن و از دیدگاه فنی هم کار نیمه تمام ماند حال دلیلش هرچه باشد اینجا مورد بحث ما نیست بلکه به نظر من دانشکده ای به صورت واقعی ایجاد نشد و فقط قدمهای اولیه در جهت ایجاد آن برداشته شد . پش زمانی که امروز دانشکده ای نداریم نمی توانیم از اهداف آن و یا تعلیمات آن به شکلی کامل برخوردار باشیم و یا در موردش بحث کنیم و یا به آن استناد کنیم ! دوست گرامی مایگاه پزشکی فقط طب سوزنی نیست و طب سوزنی قسمت بسیار کوچی از این مایگاه هست . بلکه منظور علوم پزشکی می باشد می امروزه در دانشگاهای تربیت بدنی و یا همچنین پیراپزشکی استفاده میشوند و برای ارتقا سطح سلامتی تن و روان و ارتقا سطح فنی یک هنرجوی رزمی می توانند مفید باشند . البته این برداشت من از مفهوم دانشکده و دانشگاه هست و با مطالعه بیو گرافی و اندیشه های یارومه من اینگونه دریافت می کنم و هوش بالای ایشان را در این می بینم که در جهت ایجاد یک دانشکده و به سرانجام رساندن پروژه عظیمی در حرکت بوده است که در همان اوایل کار متوقف شده است . از استادان و همراهان گرامی خواهش می کنم که عصبی نشوند و برداشت مرا توهین تلقی نکنند و من اسراری ندارم که برداشت من و یا نظر من را همگی بپذیرند ! من فقط صادقانه نظرم را می گویم و سعی می کنم با واقعیت ها بدرستی کنار آیم و هر چیزی را سر جای خودش ببینم ! در ضمن به نظر همه دوستان احترام می گذارم .