با سلام مجدد خدمت استاد جلیلزاده و بقیه استادان و همراهان
از استاد جمشید بسیار بسیار ممنون و متشکرم که وقت گزاشتید و پاسخ مرا دادید
در خصوص پاسختان چند نکته هست که میخاهم بگویم:
1.دلیل اضافه وزن من: من تقریبا دوسال است که ورزش نکرده ام. تا دوسال پیش کونگ فو توا کار میکردم و در کنار کونگ فو به زورخانه،شنا،
دو،بدن سازی(پرورش اندام) نیز میپرداختم و اصلا هیچ گونه اضافه وزنی نداشتم و کاملا رو فرم بودم در ورزش ها هیچ مشکلی نداشتم به غیر
نفس..(البته هیج مشکل که نه، مشکلات دیگری نیز داشتم ولی هیچکدام انقدر مهم نبود) حالا شما فرض کنید که آن پنج ورزش را یکدفعه بگزارم کنار(به دلایلی) و در این دوسال حتی ده دقیقه هم ندوم! چه بلایی سر من میاید؟
بله.. چاق میشوم و از لحاظ فیزیکی فوق العاده افت میکنم حالا من با این وضعیت چگونه شروع کنم؟
از دویدن بیزارم ولی باز هم اگر شما صلاح میدانید و نمیشود چیز دیگری جایگزینش کرد تا به جایی برسم که دوباره بتوانم بدوم،
من این کار را میکنم
(از لحاظ قلبی هم خدارو شکر مشکلی ندارم به متخصص مراجعه کردم)
در ضمن در خصوص اضافه وزن نیز برنامه دارم و میخاهم که دوباره به وزن مورد نظر بازگردم(در خصوص کم کردن وزن مشکل ندارم)
2.یک مشکل دیگر که دارم این است:
لطفا به این لینک مراجعه کنید و فیلم را ببینید:
>>
www.mediafire.com/?10hhdkyp04i2vla <<
در فیلم مشاهده میکنید که وقتی میخاهم بند شستم را خم کنم به تبع آن انگشتان دیگرم به صورت غیر ارادی خم میشوند.!!
حتی یک بار از یکی از دوستانم خواستم که پایش را روی آن چهار انگشتم دیگرم بگزارد و من بند شستم را خم کنم ولی باز هم نشد!
اگر نتوانم بند شستم را خم کنم در تکنیک ها دچار مشکل میشوم خواستم بدانم میتوان این مشکل را حل کرد؟(حتی از راه عمل جراحی)