با درود بر پویندگان طریقت دانایی ،
قبل از هر چیز بایسته می دانم از حمایت ها و اظهار لطفی که در این چند روز به بنده و استاد جلیل زاده مبنی بر قطع همکاری با اتحادیه انجمن های جهانی توآ داشته اید نهایت تشکر و قدردانی را بنمایم ، برای تمام عزیزان همچون گذشته در راه اعتلای کونگ فو توآ آرزوی موفقیت دارم .
پیروز و سربلند باشید .
همراهتان فرشاد وثوقی
بسمه تعا لی
۱۹/۱/۲/ ریاست محترم اتحادیه انجمن های جهانی توآ ) ووتا ( ۹۲
احتراما ،
اینک پس از گذشت دو سال از شروع فعالیت این انجمن متاسفانه شاهد دور شدن از اهداف اولیه آن که در اولین
کنگره جهانی در اصفهان برگزار گردید هستیم .
در طی برگزاری اولین دوره کلاس داوری و مربیگری بین المللی در آکادمی المپیک و همچنین در اولین دوره
مسابقات جهانی توآ در شیراز شاهد برخی ناملایمات و تک روی ها بودیم که اینجانب مراتب اعتراض خود را طی
جلسه ای که با هم داشتیم خدمت حضرت عالی اعلام کردم که متاسفانه همانطور که پیش بینی می کردم نتیجه ای
نداشت ، که در ذیل به تعدادی از آنها اشاره می نمایم ،
- برگزاری کلاس داوری و استاژ بدون هماهنگی با کمیته داوران
- ایجاد تقییرات در قوانین داوری بدون هماهنگی با کمیته داوران
- انتخاب داوران جهت قضاوت در مسابقات جهانی در شیراز بدون هماهنگی با کمیته داوران
- اعلام برگزاری مسابقات فستیوال کیش بدون هماهنگی با کمیته داوران
همانگونه که همگی می دانیم سیاست گذاری و برنامه ریزی ) اعم از آموزش و ترفیع داوران ، برگزاری کلاس های
استاژ ، انتخاب و ارنج داوران در مسابقات ( از جمله وظایف کمیته داوران می باشد ، کمیته داوران به منظور ارتقاء
و سازماندهی سطح داوری و اجرای قوانین بین المللی و برای رسیدن به عدالت و جلوگیری از تضییع حق ورزشکار
و داوران و مربیان تشکیل میگردد . با توجه به ضرورت انجام رقابت در هررشته ورزشی به جهت بالا بردن سطح
مهارتها وسنجش قابلیت ها , تربیت داوران از اهمیت ویژه ای برخوردار میگردد. کمیته داوران دکور نیست بلکه
تصمیم گیرنده و مسئول اصلی داوری می باشد ، داوران از ارکان مهم ورزش محسوب مي شوند که عملکرد آنها نقش
تعیین کننده ای در میادین ورزشی و چه بسا در نظم عمومی جامعه دارد ناگفته پیداست که نوع قضاوت داوران
جایگاهی مهم و ویژه در عرصه ورزش دارد. قضاوت خوب و منصفانه می تواند اتحادیه جهانی انجمن های توآ را به
اوج برساند و قضاوت ناعادلانه و ضعیف می تواند اتحادیه جهانی انجمن های توآ را دچار ضعف و شکست کرده و
در میان ورزشکاران و هواداران یأس و دلزدگی ایجاد کند بنابر این جهت قضاوت در مسابقات بین المللی انتخاب
داوران با توجه به سوابق ، شخصیت و رفتار مناسب باید توسط کمیته داوران تصمیم گرفته شود تا خدای نا کرده حق
کسی ضایع نشود .
اینجانب با توجه به موارد ذکر شده و مشکلات بوجود آمده ناشی از عدم صداقت در گفتار ، عدم مشاوره با مسئولین
کمیته های زیربط و نیز تصمیم گیری های نا مناسب و فردی در خصوص مطالب عنوان شده بر خلاف میل باطنی ام
از سمت ریاست کمیته داوران اتحادیه انجمن های جهانی توآ کناره گیری و بدین وسیله مراتب اعتذار و قدردانی
خویش را از اعتماد و حسن نظر اعضا، محترم این اتحادیه ابراز می دارم ، بی شک بزرگترین افتخار برای اینجانب
بعنوان خدمتگزاری کوچک ، خدمت خالصانه و بی منت بوده و در هر کجا که باشم برای موفقیت اعضاء ووتا دعا
خواهم کرد .
با تقدیم احترام
اصغر ) فرشاد ( وثوقی
(( ما تشنگان خدمتیم نه شیفتگان قدرت ))