• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

رده بندی و درجات کونگ فو توآ
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: رده بندی و درجات کونگ فو توآ

باسخ‌به: رده بندی و درجات کونگ فو توآ 12 years, 6 months ago #1421

وايما متو.
توضيح ان قبلاً داده شده.
The following user(s) said Thank You: Assar, حیدرپور, سهراب

دور اول شالبند سبز ها 12 years, 5 months ago #1896

با سلام
استاد اگر اشتباه نکنم دور اول شالبند سبزها دوهمراه هادی مینایی و حسین مردی بودند
استاد مگر این دو نفر سبز کامل نبودند ÷س چرا تکنیکهای بالا تر رواز استاد میرزایی نگرفتند
سوالی دیگر اینکه آقای هادی مینایی و حسین مردی در حال حاظر کجا هستند استاد چرا هیچ خبری از این بچه های قدیمی نیست بجز چند نفر که خود شما هم اونها رو میشناسید اصلا اینگار وجود خارجی نداشتند
چقدر خوب میشد اگر اینها هم مثل شما حضور فعالانه در پیشرفت توا داشتند
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن
The following user(s) said Thank You: حیدرپور, سعید

باسخ‌به: دور اول شالبند سبز ها 12 years, 5 months ago #1899

با درود،

جناب رحیمی آقایان هادی مینایی و حسین مردی از اولین شالبندان توآ بودند. ولی هیچوقت سبز کامل نشدند. یعنی قبل از رسیدن به آن مرحله از ادامه دادن کونگ فو توآ کنار کشیدند.
من مسئول بودن یا نبودن شالبندان نیستم که بدانم الان کجا هستند و چکار میکنند. هر شخصی آزاد است که به هر شکل که دوست داره زندگی کنه حتی خود شما یا من.

اگرهای زیادی هستند که اگر بودند زندگی خیلی زیباتر و راحت تر میشد، ولی دوست من حقیقت چنین است که به عینه می بینیم و باید با کم و زیادش مبارزه کنیم تا به نهایت خود برسیم.

پیروز و پایدار باشید.

باسخ‌به: دور اول شالبند سبز ها 12 years, 5 months ago #1902

استاد با تشکر فراوان از شما
حرفتون رو کاملا قبول دارم اگرها و اما ها زیادند
ولی سوالی بود که برام پیش اومده بود
واقعیتش ما وقتی تو رشته های دیگه که میبینیم همه قدیمی ها و پیشکسوتان اون ورزشها میان تو میدون و برای ورزششون تلاش میکنن خیلی خوشحال میشیم ولی تو ورزش ما اینطوری نیست هرک س دوس داره بیاد و دست بالا باشه نمیدونم چرا
تو استان ما قدیمی کارهای زیادی هستند که دیگه کونگ فو رو گذاشتن کنار همه بخواطر یکسری مسائلی که خوشون هم نمیدونن یا اینکه میدونن جواب نمیدن و تفره میرن
خیلیها هم رفتن تو سبکهای دیگه
اون کسانی هم رفتن که زمانی اگه گردن شون رو میزدی دست از توا نمیکشیدن و تمام زندگیشون توا بود هرچی دارن از توا بود و هست
زمانی رفتم کمیته پیشکسوتان رو تشکیل بدم از کسانی که میشناختم خواهش کردم که بیان در این کمیته عضو بشن تا از تواناییها و تجربیاتشون استفاده کنیم ولی متاسفانه بعضی ها در جواب گفتن شما دارین وقتتون رو تلف میکنین
بعضیها خوب گفتن قبوله میایم ولی موقع عمل خبری نشد
بعضیهام که اصلا اینگار نه اینگار
بجز یک نفر
اینگار که همشون از کونگ فو زده شدن اینگار نه اینگار که زمانی کونگ فو کار میکردند واقعا کونگ فو از همین خود بچه های کونگ فو ضربه میخوره
از رئیس فدراسیون کونگ فو پرسیدم چرا سبکهای خارجی که نه ریشه ای دارند نه قدمتی سریع تو سازمانهای جهانی مثل المپیک آسیایی و اسپرت اکورد عضویت میگیرند و رشدشون خیلی سریع پیش میره ولی ما بعد از این همه هیچ پیشرفتی نداریم با ناراحتی در جواب این رو بهم گفت

اونها عرضه دارند و تلاش میکنند و تماما با هم همبستگی دارند ولی ما هیچ همبستگی نداریم هر کس میاد و حرف خودش رو میزنه و میخواد حرف خودش رو به کرسی بنشونه و به فکر منافع خودشه ولی اونها اینطوری نیستند
استاد این مسائل کی میخواد از کونگ فو بره بیرون و جدا شه
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن
The following user(s) said Thank You: Delete, حیدرپور, سعید, Mohammadreza

رده بندی شال 12 years, 5 months ago #1968

با سلام
استاد رده بندی ودرجات شال که شما طرح کردید آیا در ایران هم به اینصورت اجرا خواهد شد

باسخ‌به: رده بندی شال 12 years, 5 months ago #1969

رده بندي و درجات كونگ فو توآ هميشه به اين شكل بوده. حالا اگر در ايران يا هر كجاي جهان به طور دیگری عمل ميكنند، اين بستگی به شرايط و تفضيل انها در ان محيط دارد
The following user(s) said Thank You: Assar, rezatoa
Time to create page: 0.33 seconds