با سلام خدمت استاد جلیلی زاده . بنده حدود 5 سال کونگ فو توآ کار کردم . جاب است بدانید که فقط تا حدودی شبیه به کونگ فو توآ بود و.... . بنده تا آخر خط سه ادامه دادم . اگر بگویم هیچ چیز یاد نگرفتم از کونگ فو توآ در این 5 سال دروغ نگفتم چون فقط اسم این ورزش روی ورزشکاران و استاد و باشگاه بود و ...... . به خاطر همین تصمیم گرفتم تا یک کونگ فو توآ ی واقعی پیدا نکنم هیچ جای بیخود دیگر نروم . تا الان که نتونستم پیدا کنم باشگاهی که واقعا کونگ فو توآ واقعی را آموزش دهد. به خاطر همین فعلا از بخش آموزش سایت استفاده میکنم ولی بازهم بازدهی اش پایینه و البته چاره ای نیست . چند سوال دارم از حضورتان . یکی اینکه چطور باید به بخش آموزش آناتوآ رسید ؟ حتما باید همه ی ویدئو هارو دید و دانلود کرد ؟ بستگی به چه چیزی داره که به مرحله آناتوآ و بالاتر رسید ؟ آخه بعضی از ویدئو ها رو نتونستم دانلود کنم . 2 اگر باشگاه کونگ فو تو آیی در شهر تهران بخصوص شرق تهران میشناسید به بنده معرفی کنید . یکی دو باشگاه پیدا کردم ولی خیلی دور و نمیتونم استفاده کنم . دیگر اینکه به خاطر اینکه چندین سال هست که کونگ فو توآ به صورت حرفه ای کار نکردم بدنم و بخصوص پاهایم خشک است و باز نمیشود . در خونه هم امکاناتی فراهم نیست و استادی ندارم . لطفا راهکاری بفرمایید تا بتونم انعطاف پذیری خوبی به بدن و بخصوص پاهایم بدهم و ضربات را اجرا کنم . یکی از آرزوهامه که بتونم پاهامو باز کنم و یه ضربه درست بزنم . و دیگراینکه بخش آزمایش ها و زیر آن امتحان چیست ؟ وآخرین سوال : در بخش درجات ومراحل کونگ فو توآ میخواستم بدونم این ترتیب بر چه اساسی هست آیا همان چیزیس که یارومه بنیان نهاده اند یا بازبینی و بررسی مجدد شده است در مراحل و زمان گرفتن شالبند و لباس ها آخه من خوندم که شالبند قهوه ای 11 خط است ولی انگار اینجا طور دیگریست . لطفا ابهامات بنده و دیگر عزیزان را در این خصوص هم برطرف نمایید. با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت برای شما و همه ی توآ کاران عزیز .