• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

آموزش از راه دور
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: آموزش از راه دور

باسخ‌به: آموزش از راه دور 12 years, 1 month ago #4298

با سلام کدوم قسمت سایت ؟ ممنون

باسخ‌به: آموزش از راه دور 12 years, 1 month ago #4303

بادرود
روی صفحه ی خانگی،تب آزمایش ها
777

باسخ‌به: آموزش از راه دور 12 years, 1 month ago #4308

همراه گرامی اقای نظری اگر پیدا نکردید روی این لینک کلیک کنید. kungfutoa.ca/index.php/fa/2012-09-15-23-07-30

در ضمن در بخش آموزشها باید مرحله به مرحله شرکت نمود و بعد از گذراندن آزمایش مربوطه می توان به مرحله یعد راه یافت .
تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمه ی نانی نانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی

آموزش 12 years, 1 month ago #4410

با سلام خدمت استاد جلیلی زاده . بنده حدود 5 سال کونگ فو توآ کار کردم . جاب است بدانید که فقط تا حدودی شبیه به کونگ فو توآ بود و.... . بنده تا آخر خط سه ادامه دادم . اگر بگویم هیچ چیز یاد نگرفتم از کونگ فو توآ در این 5 سال دروغ نگفتم چون فقط اسم این ورزش روی ورزشکاران و استاد و باشگاه بود و ...... . به خاطر همین تصمیم گرفتم تا یک کونگ فو توآ ی واقعی پیدا نکنم هیچ جای بیخود دیگر نروم . تا الان که نتونستم پیدا کنم باشگاهی که واقعا کونگ فو توآ واقعی را آموزش دهد. به خاطر همین فعلا از بخش آموزش سایت استفاده میکنم ولی بازهم بازدهی اش پایینه و البته چاره ای نیست . چند سوال دارم از حضورتان . یکی اینکه چطور باید به بخش آموزش آناتوآ رسید ؟ حتما باید همه ی ویدئو هارو دید و دانلود کرد ؟ بستگی به چه چیزی داره که به مرحله آناتوآ و بالاتر رسید ؟ آخه بعضی از ویدئو ها رو نتونستم دانلود کنم . 2 اگر باشگاه کونگ فو تو آیی در شهر تهران بخصوص شرق تهران میشناسید به بنده معرفی کنید . یکی دو باشگاه پیدا کردم ولی خیلی دور و نمیتونم استفاده کنم . دیگر اینکه به خاطر اینکه چندین سال هست که کونگ فو توآ به صورت حرفه ای کار نکردم بدنم و بخصوص پاهایم خشک است و باز نمیشود . در خونه هم امکاناتی فراهم نیست و استادی ندارم . لطفا راهکاری بفرمایید تا بتونم انعطاف پذیری خوبی به بدن و بخصوص پاهایم بدهم و ضربات را اجرا کنم . یکی از آرزوهامه که بتونم پاهامو باز کنم و یه ضربه درست بزنم . و دیگراینکه بخش آزمایش ها و زیر آن امتحان چیست ؟ وآخرین سوال : در بخش درجات ومراحل کونگ فو توآ میخواستم بدونم این ترتیب بر چه اساسی هست آیا همان چیزیس که یارومه بنیان نهاده اند یا بازبینی و بررسی مجدد شده است در مراحل و زمان گرفتن شالبند و لباس ها آخه من خوندم که شالبند قهوه ای 11 خط است ولی انگار اینجا طور دیگریست . لطفا ابهامات بنده و دیگر عزیزان را در این خصوص هم برطرف نمایید. با تشکر فراوان و آرزوی موفقیت برای شما و همه ی توآ کاران عزیز .
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, ابراهیم

باسخ‌به: آموزش 12 years, 1 month ago #4411

اقای امیر علی به سایت آموزشی کانون خوش آمدید- با درود و اجازه اقای جلیل زاده چون این پرسشها را تا کنون چندین بار پاسخ داده اند ، من می کوشم پاسخ دهم .

نخست اینکه با شروع فعالیت دوباره ورزشی ، باید برای رسیدن به مرحله ی چابکی باید چیزهای زیادی از حمله سن و سال ، تغذیه و نحوه تمرین ، شرایط جغرافیایی ، مکان تمرین ... تناسب اینها را با هم در نظر بگیرید . در این خصوص قبلا پرسشهای زیادی شده که بخصوص در بخش پزشکی و تکنیکی پاسخ داده شده و فقط باید به بخشهای گفتمان تارنما مراجعه و همه را بخوانید .

دوم اینکه شما به مرحله آناتاوا وقتی می توانید وارد شوید که ابتدا در بخش آموزشها تک تک تکنیکها را بصورت صحیح و به شکلی که استاد جلیل زاده توضیح داده اند یاد گرفته و سپس پیش آناتاوا را که مجموعه ای از تکنیکها برای ایجاد آمادگی بدنی شما است یادگرفته و آزمون آن را با موفقیت بگذرانید . پس از آن ورود به بخش آناتاوا برای شما امکان پذیر خواهد بود . این امر در مورد خطوط دیگر هم صادق است یعنی برای آتادو باید خط یک را با موفقیت یاد بگیرید و در آزمون شرکت کنید .

سوم اگر این مراحل را یکی پس از دیگری به شرح بالا بگذرانید بازدهی خیلی خوبی خواهد داشت .

برای نرمش بدن باید زمان بگذارید و با پشتکار و بکار گیری تکنیک های خاصی که در بخشهای مختلف همین تارنما از آنها نام برده شده می توانید به نتیجه خوبی دست پیدا کنید .

بازدهی بالا و دریافت آموزش به این طریق به کوشش و پشتکار و نظم شخصی خود شما بستگی دارد و این روش آزمایش شده و اکنون همراهانی هستند که از همین راه دارند آموزش می بینند و بسیار هم موفق هستند.

در بخش آزمایشها در زیر مجموعه امتحان فعلا چیزی نیست ولی اگر روی خود " آزمایشها" کلیک کنید ، شرایط شرکت در آزمون ها نوشته شده است .

رده بندی کانون قبلا اعلام شده ترتیب و مراحل آن بر پایه آنچه که یارومه گفته اند بنیاد شده و در باره آن توضیحات کافی در بخش گفتمان پیدا خواهید نمود .

موفق باشید .

پند دوستانه من در پایان : تمرکز خود را فعلا روی پیش آناتاوا و آناتاوا بگذارید و نه شال سبز و قهوه ای و یک برنامه ریزی صحیح زمانی برای تمرین داشته و سخت به آن پایبند باشید تا به خواست خدا نتیجه بگیرید .
تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمه ی نانی نانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Mohsen Torkaman, Jamshid

باسخ‌به: زمان آموزشهای تکنیک 12 years, 1 month ago #4424

سلام بر استاد جلیل زاده
نمیدونستم کجا باید سوالم را مطرح کنم . میخواستم بدونم بر چه اساسی بایداز مرحله ی اصول کلاسیک کونگ فو توآ به بالا تر رفت ؟ آیا باید ویدئو هارو دانلود کنم ؟آزمون بدم ؟ پول پرداخت کنیم ؟ یعنی این صفحه اصول رو که باز کردم چه کنم که یاد بگیرم و مراحل بعدی باز شوند ؟
با تشکر
Time to create page: 0.32 seconds