• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

آموزش از راه دور
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: آموزش از راه دور

باسخ‌به: اعتباراحکام فنی 12 years, 5 months ago #1993

با درود
همراه گرامی جناب آقای سیدمحمدرحیمی ،

با عرض پوزش بابت تاخیر ، در جواب به سوالتان باید خدمتتان عرض کنم که برای مربیگری در یک کشور دیگر در وحله اول شما باید اجازه کار و اقامت در آنجا را داشته باشید و شرکت در کلاس های مختلف مربیگری ، معمولا هر کشور دارای شرایط خاص خود می باشد .
در اینجا لازم می دانم به نکته ای اشاره نمایم ، بعضی از سبک ها که متاسفانه تعداد آنها روز به روز رو نه افزایش است برای توجیه ادعایشان اعلام می کنند که عضو فلان سازمان رزمی جهانی می باشند و اهداء حکم به هنرجویان آن رشته توسط آن سازمان را با مبالغ گزاف افتخاری برای خود می دانند ،جالب اینجاست که آن هنرجو نه تنها از جایگاه واقعی سازمان صادر کننده حکم کاملأ بی اطلاع است بلکه شخصی را که آنرا امضاء و تائید کرده را نیز نمی شناسد ، در حالی که قبلا نیز خدمتتان عرض کردم کانون ورزشی و پرورشی تن و روان در کانادا به ثبت رسیده و استاد جلیل زاده نیز نیاز به معرفی ندارند .

امیدوارم با نکاتی که عنوان کردم پاسخ شما و دیگر دوستان را داده باشم .

باسخ‌به: اعتباراحکام فنی 12 years, 5 months ago #2011

با سلام
آقای وثوقی با تشکر از شما بابت پاسخی که دادید
سوالی داشتم من مربیگری درجه 1 فدراسیون کونگ فو ج.ا.ا رو دارم یعنی فقط در کلاسها شرکت کرده وقبولیم در آزمونها تایید شده ولی گواهینامم صادر نشده
حالا فرض رو بر این میگریم که حکم درجه 1 رو گرفتم آیا میتونم با این حکم همراه با گرفتن اقامت در یکی از کشورها مثلا کانادا به مربیگری بپردازم یا اینکه حتما باید مربیگری بین المللی باید داشته باشی
سوالی دیگه اینکه آیا چیزی به نام اقامت ورزشی هم وجود داره که در اون کشور اقامت بگیری و برای تیم اون کشور کار کنی
اخه یکی از اساتید که هم استاد خودم بود و هم میشه گفت از دوستان البته ایشون استاد سبک وینگ چون کونگ فو بودند برای گرفتن اقامت و مربیگری این ورزش به یکی از کشورهای همسایه رفته بودندالبته کشور مورد نظر حضور ذهن ندارم که نام ببرم چون این مسئله مال خیلی وقته ؛ مسئولین بالا رتبه ورزشی اون کشوربه ایشون گفتند که باید حکم مربیگریت رو به تاییدیه سازمان ورزش ایران برسونید یعنی هم گواهینامه و هم خود شخص رو باید وزارت ورزش ایران تایید میکرد ومراحل قانونی کشور میزبان انجام میشد بعد ما به شما اقامت ورزشی میدیم و تمام هزینه های زندگی در اون کشور و حقوق ماهیانه برای شما در نظر میگریم و باید به مدت 5 سال برای اون کشور کار میکرد
البته شرایط هم داشتند که به مدت 1 یا 2 سال دقیق یادم نیست آزمایشی کار میکرد اگر توانستند برای اون کشور در سطح بین الملل و ... مقامی کسب کنند قرار داد ایشون 5 ساله میشد و بعد از 5 سال اقامت دائم میگرفتند
خواستم بپرسم همچین چیزی در دیگر نقاط دنیا بخصوص کانادا یا آلمان هم وجود داره
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن

باسخ‌به: اعتباراحکام فنی 12 years, 5 months ago #2023

• Jamshid
  • Platinum Boarder
درود دوست گرامی اینجا سایت آموزشی کونگ فو توآ است و هدف آن هماهنگی فنی همه همراهان می باشد و در اینجا مشاوره مهاجرتی و یا کاریابی نداریم و با اهداف سایت مغایرت دارد . فقط به عنوان یک هم وطن عرض کنم که اگر شما به فکر کار کردن در جایی دیگر هستید باید با سفارت مربوط به آن کشور تماس بگیرید . همه ما در اینجا فقط کونگ فو توآ آموزش می دهیم و یاد آموزش می بینیم حال دیگران این آموزش را می پذیرند و یا نمی پذیرند این دیگر مشکل خود آنها است .
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar

باسخ‌به: اعتباراحکام فنی 12 years, 5 months ago #2024

اين صحبتها شامل كانادا نميشود. شرايط اقامت و اجازه كار در كانادا پروسه خودش را داره. مربي ورزشي مخصوصاً مربي رزمي اينجا در الويت نيست.
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, Assar, سیدمحمدحسینی, rezatoa

باسخ‌به: اعتباراحکام فنی 12 years, 5 months ago #2037

• Assar
  • Administrator
با آجازه از استاد جلیل زاده، با توجه به اینکه در اروپا زند‌گی کرده ام، و همین طور در حل حاضر ساکن کانادا هستم، موضوع حکم را برای دوستمان میگویم، هر تکه کاغذی که شما دارید به منابع مترجم می‌برید آن تکه کاغذ را ترجمه میکنند، و سازمان مترجم از مهری استفاده می‌کند که مهر اداری تائید ترجمه است، نه تائید محتوای آن تکه کاغذ.

اعتبار در مجامع مختلف از طریق تماس و فعال بودن شخص به آن شخص داده میشود، حتی اگر شخص از دانشگاه کمبریج و.. مدرک داشته باشد.

همانطور که قبلان گفته‌ام باید دید آنکه مدرک داده خود صلاحیت خود را از که یافته است، اگر شما در این اندیشه هستید که مدارکی که از ایران (و کشور‌های دیگر از جمعه انگلیس، فرانسه و...) صادر میشود درب شهرت و پول را برای شما باز می‌کند، بهتر است از خواب گران برخیزید.

اعتبار کسب کردنی است نه خریدنی.

پایدار باشید
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 12 years, 5 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, Jamshid

گواهینامه کانون پرورشی تن وروان 12 years, 4 months ago #3459

• hamid
  • Expert Boarder
باسلام خدمت استاد ایا منظورتان احکامی هم هست که در استاژ به نفرات قبول شده اعطا کردید یا فقط احکام فنی می باشد در صورت تایید چگونه باید اقدام نماییم
تو پنداری جهانی غیر از این نیست زمین و آسمانی غیر ازاین نیست
همان کرمی که در پیله نهان است زمین و آسمان وی همان است
Time to create page: 0.32 seconds