Jamshid wrote:
با درود این پاسخ برای فردی به نام آقای آریا می باشد :
هم میهن گرامی این سایت آموزشی هست و از مسائل بی حاصل و حاشیه ای دوری می کند و آنچه که شما به عنوان پرسش و پاسخ عنوان کردید وانتقاد نمودید همگی نمونه های بارز این گونه حاشیه سازی ها در گذشته بوده اند که سعی شده است از آنها دوری شود . اول بدانید که شما نمی توانید تصمیم بگیرید که چه کسی پاسخ شما را بدهد یا ندهد می خواهی 10 ساله باش و یا 80 ساله فرقی نمی کند همه در برابر قانون و اخلاق برابر هستند . در اینجا همه اعضا حق دارند به سوالات و یا انتقادات پاسخ دهند . از نظر من انتقادات شما وارد نیست و شما نیز وارد حاشیه می شوید و سعی در طرفداری از شخصی خاص دارید و منطق خودتان را نقض می کنید ! اگر هم قصد درد دل و یا انتقاد خصوصی دارید هم شماره تلفن استاد و هم ای میل ایشان موجود هست از آن استفاده کنید لطفا . برای اینکه وارد حاشیه نشویم باید عرض کنم که تا زمانی که مشخص نشود واقعا چه کسی هستید و فعالیتهای رزمی شما چه بوده اند سخنان و انتقادات شما اعتبار نخواهند داشت و ارزش پی گیری و صرف انرژی را نخواهند داشت . اگر دل سوز کونگ فو توآ هستید لطفا شجاعانه خود را معرفی کنید و با منطق و قانون پرسشهایتان را مطرح کنید . برای بحث خصوصی و یا درد دل هم مستقیم با استاد تماس بگیرید . موفق باشید .
درود بر شما آقا جمشید
تا جایی که من اطلاع دارم شخص دیگری به غیر از من با نام آریا در سایت نیست!!!
اگر قبلا کاربری با این نام در سایت بوده است من نمی توانستم با نام آریا در سایت ثبت نام کنم ، زیرا تا جایی که من می دانم و در سایتها این روال و شیوه هست در یک سایت 2 اسم مثل هم و کاملا شبیه هم نمی تواند وجود داشته باشد ، البته من تاریخ پست شما را دیدم و اگر قبلا شخصی به اسم آریا در سایت بوده قبل از ورود من بوده است و در آن تاریخ من عضو سایت نبوده ام.
خواهشا برای اینکه بیبن دوستان در مورد بنده سوء تفاهمی پیش نیایید ، پست خود را اصلاح فرمائید و اگر افرادی قبلا در سایت بوده و حذف شده اند بیان فرمائید و نام کاربری آنها را حذف کنید.
با سپاس آریا هخامنشی.