آقای علیرضا جان باز هم اشتباه کردید ! هم میهن گرامی در زیر سایه کسی بودن یعنی این که تحت فرمان و امر کسی بودن و یا اینکه گمنام بودن و تحت الشعاع شهرت و معروفیت کسی قرار داشتن و درجه دوم و یا سوم بودن است . و یا اینکه کسی را به عنوان اختیار دارخود پذیرفتن ! که هیچ کدام اینها نه در مورد یارومه و نه در مورد استاد جلیلزاده صدق نمی کنند . یارومه مقدار زیادی از دانش رزمی خود را به استاد جلیلزاده و دیگر یاران و همراهانش انتقال داده است و فعلا هم که کاری به کار کسی ندارد و نه به کسی دستوری می دهد و نه دخالتی در امور کونگ فو توآ دارد و در گوشه ای از جهان به زندگی خود در آرامش ادامه می دهد پس سایه اش مزاحم هیچ کس نیست . استاد جلیلزاده هم استقلال کامل در کونگ فو توآ دارد و از هیچ کس دستوری نمی گیرد و سالهای زیادی است که به طور مستقل کانون پرورش تن و روان را پایه گذاری کرده و سرپرستی می کند اما به اصول علمی و فنی و اساس کونگ فو توآ صادق است و امانت دار خوبی است و هر آنچه از استادش را آموخته است بی کم و کاست به دیگران انتقال می دهد . پس سایه هیچ کس مزاحمش نیست ! وفادار بودن به تعلیمات استاد و وفادار ماندن به امانت زیر سایه بودن نیست . در مورد بروسلی هم اشتباه کردی ! اول آنکه بروسلی ابتدا آموختن وینگ چون را با خود ایپ من شروع کرد اما پس از مدتی در نیمه راه ایپ من از افکار تجاری و نمایش فیلم و همچنین روحیه برتری طلب و نزاع طلب بروسلی خوشش نیامد و او را ترد کرد و دیگر حاضر نشد بروسلی را به عنوان شاگرد بپذیرد ! بروسلی بعدا مجبور شد با یکی از شاگردان ایپ من به تمرینات ادامه دهد و برخی قسمتها را که نیمه تمام مانده بود تکمیل کند . در ضمن بروسلی هرگز موفق نشد وینگ چون را به پایان برساند و از 116 حرکت اصلی وودن دامی چیزی نمی دانست حتی فرم دوم ( چام کیو) را هم تمام نکرد و از بیو جی هیچ نمی دانست . بخاطر همین است که سعی نمود قسمتهای ناقص دانش رزمیش را با بوکس غربی (انگلیسی) و تمرین لگدهای تکواندو و تمرین قسمتی از حرکات دست و ضربات پای استیل اژدهای شائولین تکمیل کند. به همین علت حرکات بروسلی در فیلمهایش در اصل ترکیبی از تکنیکهای فرم یک وینگ چون ( سیو لیم تائو) و فرم اژدها و بوکس انگلیسی و تکواندو هست . در ضمن بروسلی پس از مشهور شدن و پول دار شدن برای قدر دانی از ایپ من و یا استادان دیگرش چه کرد ؟ حتی یک کلمه هم به آنها اشاره نکرده است ! خود ایپ من بعد ها در مورد بروسلی گفته است که شاگرد متوسطی بوده است و آدمی عصبی بوده است ! البته بحث اصلی ما بروسلی و امثالهم نیستند اما چون شما مطرح کردید مجبور شدم کمی توضیح دهم . به اضافه اینکه یک هنرپیشه هالیود که به زور تبلیعات و فیلم مشهور می شود نه می تواند مدل واقعی برای جوانان باشد و نه اینکه حتی خدای رزمی باشد .