• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9251

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
بله توسل از نوع راه دوم است یعنی ریموت بخاری (قل ادعونی استجب لکم) یعنی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را علت دعا است استجابت معلول دعا یعنی نظان علی و معلولی تا تو دعا نکنی خدا اجابت نمیکنه تا تو نخواهی این انرژی را به اثبات برسانی از او جوابی نخواهی شنید تا تو این تضرع و زاری که درک و انرژی ماست(همان حلقه وصل همان معنویت همان انرژی مذهبی) را انجام ندهی و تمرکز نکنی او نخواهد داد پس با تمرکز و تضرع و زاری از چنان انرژی برخورداری هستی که خدا نگاه مهر آمیزش را به شما می اندازه و جوابت را میده همین انابه در اصطلاح همین تضرع در اصطلاح ما همین انرژی ماست که خدا امر به او کرده حالا از راه توسل یا از راه نماز یا از راه توجه در کار خیری و ....که در هر کاری چه توسل چه غیر توسل فقط توجه باشد کار حل میشود مشکل حل میشود پس هرچند شما توجه به او داشته باشی هرچند انرژی در این راه صرف کنی نزدیکتری

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9252

• pedram
  • Platinum Boarder
من اینطور متوجه شدم
هر دو حالت هستند.
اما تو مورد اول فرمودید هر چه بیشتر خدا را درک کنید به همان اندازه انرژی میگیرید و ارامش دارید.
اما در ذن چه چیزی را درک کنیم تا ارامش بگیریم؟مگر ذن روش اندیشیدن نیست .خوب سوال اینجاست به چه چیز اندیشه کنیم.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9253

• pedram
  • Platinum Boarder
ای خواستن فقط یک نوع هست
یعنی موردی پیش امده که فرد نخواهد و انرژی را دشته باشد؟
چون کن دیدم اشخاصی. را از قدرت خودشان بیزارند.مخصوصا در پیشگویی اینده و علم دیدن چهره واقعی ادمها که مثل حیوان است.البته فرض میکنیم این یک نیرویی است که منشا خارجی دارد.
لطفا اینها را توجیه کنید که چطور ممکن است؟

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9254

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
ذنی را که بنده فهمیدم و عقیده من است را می گویم

من با ذن به خودم می ایم در خود فرو میروم که که هستم از کجا آمدم آمدنم بهر چه بود این قدرت من از کجاست چه کسی این قدرت را به من داده ضربه ای را که میزنم با چه نیروی هدایت میشه تواین این ضربه چقدر است آیا قدرت من رو به فزونی است یا محدود در خودم می اندیشم ناگاه متوجه قدرت لایزال الهی می شوم که هرچه دارم از اوست هر نیروی تابع اوست هرچند در این راه تمرکز کنم به آرامش روحی و روانی آن ذن میرسم و بعد از این آرامش ضربهای من سختر می شود نگاه تیز من سختر می شود مبارزه من سختر می شود چون وصل به قدرت لایزال الهی می شوم

(این همان به خود آمدن است که بنده تعبیر از ذن دارم روشم این است که با اندیشه خودم به خودم نگاه میکنم و وقتی خودم را فقر مطلق فرض کردم وصل به قدرت مطلق می شوم این اندیشه من در ذن من است این تفکر من در ذن من است )

حال این فرق روش را مشاهده کردی در این روش من نماز نخواندم قرآن نخواندم بلکه تفکر کردم و این همان عبادت در کونگ فو است

بدرود
The following user(s) said Thank You: pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9255

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
درود بر پدرام گرامی
اگر ما بیایم انرژی های موجود در جهان را به دو دسته تقسیم کنیم
1- انرژی های علی(با تشدید ل ) که انرژی های فیزیکی نیز زیر مجموعه ای این انرژی است
2- انرژی مافق علی که از مصدریت الهی سر چمشمه می گیرد ( هر دو انرژی از مصدریت است)
برای هر کدام از این ها ما گیرنده یا شعور خاص آن را داریم پس از مدتی گیرند انرژی های علی روان و روح را گول می زند و تمام ظرف ما را ( فنجان ) را پر میکند و عملا انتن مافوق علی ما را از کار می اندازد ما با ذن این فنجان کذایی را خالی می کنیم ( از فرکانس های مزاحم ازادش میکنم ) و دوباره با تقویت انتن مافوق علی پرش میکنیم ( دقیق تر از شعور حیوانی به سمت شعور انسانی با ذن حرکت می کنیم )
تازه کار

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9256

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
دوست گرامی حسین اقا این انرژی توسط خدا همیشه جاری است ( با توجه به رحمان و رحیم بودن خداوند) من نوع باید یاد بگیرم چگونه جذبش کنم یعد از جذب چگونه استفاده کنم
تازه کار
Time to create page: 0.36 seconds