همراهان گرامي درود بر شما
نكته خيلي مهمي را چند روزاست كه مي خواهم با شما در ميان بگذارم متاسفانه بخاطر پيري و بيماريهاي مختلف فراموش مي كنم. عرض بنده اين است كه تكنولوژي پيشرفت كرده كه ما مي توانيم هر كدام از هر نقطه دنيا در عرض چند ثانيه با هم ارتباط داشته باشيم. استاد جليل زاده و همكارانشان زحمت كشيده اند و اين سايت را پايه گذاري كرده اند كه به اطلاعات تخصصي شما در زمينه كونگ فوتوآ افزوده بشه، فكر مي كنم ما استفاده درستي از اين امكانات نمي كنيم.چه در بحث تكنيك و چه در بحث فلسفه، نكته مهمتر اين است كه من خواهش مي كنم دوستان فقط نظاره گر نباشيد، هر كس كه پيشنهادي در باره بهتر شدن سايت داره ارائه كنه تا روز به رواز هر نظر غني بشه.بنده چند كامنتي كه در باره جهاني شدن سايت و كانون نوشتم اعتقاد دروني منه و اميدورام كه شما هم به فكر باشيد تا هر كس هر كاري كه از دستش برمياد كوتاهي نكنه. من اميد ورام اين سايت ماني بشه براي تبادل اطلاعات واقعا مفيد، الان وقت دوستان زياد هدر ميره.حقيقتش بنده برنامه هاي زيادي داشتم اما ديدم هيچكس استقبالي نميكه ما هم تخته كرديم.الان به نظرمن اين سايت جاي كار زياد داره. مثلا مي توان تمرنيات تمركزي و فكري را با اجازه استاد جليل زاده در بحث آموزش دخيل كرد كه فرضا كسي كه ميخاد خط يك رو كار كنه چه تمريناتي را هم از نظر ذن و تمركز و تنفس و يوگاه در يافت كنه.اينطوري اين سايت مي تركونه، هر چقدر كه آموزش در سطح بالايي ارائه بشه مطمئنا علاقمندان زيادي را بخود جلب خواهد كرد.
حقيقتا اگر ما دوستدار استاد جليل زاده و كونگ فوتوا و بالاتر ازهمه يارومه هستيم بايد دست به دست هم بديم. بنده خودم بجز بحث تكنيك، چون كار نمي كنم در هر مورد ديگري آماده خدمتم.مباحثي كه ما با هم داريم به صورتي پيش نميره كه براي ديگران مفيد باشه. ان شاء الله در يك فرصت مقتضي دوست دارم همه با هم دست به دست بديم يه كار درست و حسابي انجام بديم. پاينده باشيد توآ