• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9177

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
سلام استاد عزیز حالتان چطور است عزیز
یاشاسین اذربایجان کیشیسی
کیف احوال نجدی عزیز استادیم
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا , اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9178

سلام و درود بر شما عزیزان
پدرام جان همه ما متوجه شدیم که شما از روی قصد و غرض اون حرفها رو نگفتی ، پس مشکلی نیست راحت باش.
در ضمن زمانیکه یآرومه گفت "من به چین و چروک مغزم رفتم" ، من دقیقا کنارش بودم و من هم شنیدم. البته در اون وقت یک فردی بود که باصطلاح می خواست از یارومه آتو بگیره و های سوالهای عجیب و غریبی میکرد . اون موقع هم مثل حالا دشمنان طریقت دانایی و یارومه از هر فرستی برای ضربه زدن و جلوگیری کردن از کونگ فو توآ استفاده می کردند .

منیم کیف و احوالاتیم یاخجی دی ، سیز ساغ اولاسیز

توآ
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , اکبر, pedram, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9179

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود برهمراه گرامي جناب اناتوا
شكسته نفسي مي فرماييد، آناتواي شما با بقيه فرق مي كند.شما آناتواي سبز هستيد.
در جريان بحث با اقاي حسين، بنده عرض كردم كه به وجود عرفان در توآ اعتقادي ندارم و براي ان هم دلايلي اقامه كردم كه حضرتعالي مي توانيد به كامنتها مراجعه كنيد. به نظرحقير كانگ فوتوآ يك نوع مكتب شناختي يا يك نوع ذن است. چون خود يارومه كتاب خود را به نام كاراته و ذن كاراته ناميده بود.بنابراين به وجود عرفان مرسوم در توآ اعتقادي ندارم.و بر اين باورم كه يارومه كونگ فوتوآ را وراي اديان بوجودآورده بود.اعتقاد به يك انديشه مذهبي و اصرار برآن موجب دگميست بودن مي شود. اما اگر منظور از عرفان شناخت به معني كلي باشد، بله، و عرض مي كنم كه براي رسيدن به اين شناخت هيچ نيازي به داشتن اعتقادات مذهبي نيست اما رعايت اصول اخلاقي پذيرفته شده در عرف جوامع لازم است.
قبلا خدمت حضرتتان عرض كردم كه متاسفانه طرح مباحثي كه مربوط به بخش روان يا فلسفه كانگ فوتوآ يا ذن مي باشد در اين سايت طرفداري ندارد و همانطو ركه شما هم تجربه كرديد به جايي ختم مي شود كه شما مجبوريد سكوت كنيد ، چون بحث را خيلي ها مي بينند و وارد مي شوند و نظرمي دهند. مثلا در باب حديث : من عرف نفسه فقد عرفه ربه، بنده نظر ي دادم كه اگر ادامه مي دادم لابد حكم ارتداد براي حقير صادر ميشد.ايام به كام پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9180

• آريا
  • Platinum Boarder
خدمت استاد بزرگ جناب جليل زاده عزيز عرض سلام داشته و بهبودي كامل شما را از خالق يكتا خواهانم. خداوند متعال را به نعمت وجود حضرتعالي در اين جهان شكر مي گويم. استاد گرامي بسيار مسرور شدم از اينكه ديدم شما سرحال و با نشاطيد.بنده هم ترك زبان هستم و از اين بابت به خود مي بالم.باز هم خدا را شكر مي كنم كه شما در ان زمان حضور داشتيد و اين مطلب را از زبان يارومه شنيديد تا امروز حجت تمام كنيد..پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, اکبر, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9181

• آريا
  • Platinum Boarder
با درود بر پدرام عزيز
همراه گرامي خودت را ناراحت نكن.ما سالهاست با اين مسائل دست به گريبانيم. براي همين بود كه بنده آن كتمنت ها را نوشتم تا شايد يك سروساماني به اين اوضاع داده شود.هنوز برحقانيت مطالب خود يقين دارم. اما چون استاد عزيز جليل زاده گرامي حجت تمام كردند ديگر ما هم ادامه نمي دهيم. اما براين باورم كه بايد كاري كرد.حتي امروز هم دير شده است.شال سبزاني كه شما مي فرماييد بايد خودشان به اين سؤال پاسخ بدهند كه حقيقتا در آن دنيا جواب يارومه را چه خواهند داد. پاينده باشيد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: اکبر, pedram, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9182

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد گرامي جليل زاده عزيز
بنده شاعر نيستم اما گاه گاهي چيزهايي مي نويسم. اين مطلب را تقديم به شما. ان شاء الله هزار ال زنده و پاينده باشي
به ايران زمين كشور آريا
يكي پاينده مرد بود مصطفي
نشانش جليل زاده ونسب اذري
بود شير مردي يقين بي بديل
به كونگ فوتوا ياور است
بود يار يارومه كه او مهتر است
عزيز ما بود اين زمان
خدايا نگه دارش از بلا
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, اکبر, pedram, anattawa
Time to create page: 0.42 seconds