• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9171

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيز با درود
همراه گرامي من ، درقضاوت عجله كردي.مطالبي كه از گذشته در باره يارومه نقل مي شود بغير از آنهايي كه مستند است يا بوسيله شاگردان صادق ايشان ( مانند استاد جليل زاده) بيان مي شود مورد اطمينان نيست، همين الان روزنامه ها با كسي مصابحه مي كنند و بعد مطلب را به مي لخود تغيير مي دهند. ثانيا شما به مطلب حقير توجه نكردي، بنده عرض كردم كه يارومه كونگ فو را از كسي ياد نگرفته وكونگ فوتوآ هم ابداع خود ايشان است. تايوان از سرزمينهايي است كه هنوز كشور چين آن را متعلق به خود ميداند و نام رسمي آن « چين تايپه » است.
در باره تاريخ كونگ فوتوآ سخنان استاد بزرگ جليل زاده حجت است و بنده يا ديگران كه از نزديك با يارومه آشنا نبوده ايم ناقل سخنان هستيم كه اكثرا هم اشتباه خواهد بود.براي همين است كه بنده اكثراوقات عرض مي كنم كه استاد جليل زاده بايد اشتباه مطلب را به بنده تذكر بدهند.
اما لفظ دروغ كه شما در باره يارومه بكار بردي خيلي عجولانه قضاوت كردي و هم سنگ دانستن يارومه با مصطفي دهقانيان نوعي ظلم به مقام ايشان است. يارومه انديشه كس ديگري را كه ندزدي است. دهقانيان يك جاعل و فريبكار است.شايد درفرصتي ديگر در اينباره بيشتر با هم صحبت كرديم. پاينده باشيد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, اکبر, pedram, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9172

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اریا من اشتباه کردم و زود فضاوت کردم و از استاد هم عذر خواهی کردم.دلیلش هم این بود که جواب استاد به کامنت شما به خاطر اختلاف زمانی دیر رسید و من فکر کردم که ایشان موافق است.
ولی همین جواب استاد جلوی خیلی از تحریفات را که دشمنان در اینده ممکن است انجام دهپد گرفت.
شما خوب میدانی که دشمنان هم مو به مو مطالب و‌گفتگو ها را می خوانند و از هر چیز کوچکی استفاده‌حواهند کرد تا ضربه بزنند و الان شبهات مربوط به سابقه یارومه تا حدی کم شد.
The following user(s) said Thank You: Assar

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9173

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
سلام بر پدرام عزیز
دوست گرامی شما چرا اینقدر سریع عصبانی می شوید و بدتر از آن سریع قضاوت می کنید دوست من
آیا از چیزی دلخور هستید ؟
تازه کار

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9174

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيز درود بر شما.
متن من اينبود :
(مثلا كسي از يارومه نقل مي كند كه ايشان كونگ فوتوآ را در چين ياد گرفتند و استناد به مصاحبه ايشان مي كند. درصورتي كه اساتيد بهتر مي دانند كه يارومه هرگز به چين نرفته و از كسي هم كونگ فوياد نگرفته، كونگ فوتوا حاصل تفكر و انديشه ايشان است. اما اگر در آن دوران مي گفتند من اين را ابداع كرده ام كسي باور نمي كرد و اگر هم باور مي كردند آنوقت استقبالي نشان نمي دادند.حتي در باره سفر ايشان به معبد ليانگ فو و فراگيري كون فو كاراتو بنده هنوز ابهام دارم ( البته اين نظرشخصي حقيراست و يقينا اساتيد سايت و بخصوص استاد جليل زاده از حقيقت اين امر بهتر از من اطلاع دارند). اين نوع صحبت كردن يارومه وابسته به جو زماني و مكاني و وضعيت اجتماعي ان دوران بود. وگرنه همه مي دانند كه منظور ايشان از كشور چين و سفر به آنجا ، چين و چروك مغز است.و يا وقتي از هيئت 11 نفره صحبت مي شود اشاره ايشان در درجه اول به يازدهمين روز تولد خود و مسائل ديگري است كه به نحو سمبليك مطرح مي شود.)

شما اصلا توجه نكردي.
من نوشته ام كه كسي از طرف يارومه نقل مي كند. تا اينجاشو دقت كردي، بعد براي اثبات سخنش به مصاحبه يارومه استناد مي كند. يعني يارومه نگفته من در چين بودم.( منظور كشور جمهوري خلق چين) كه در آن زمان اصلا ايرانيها رابطه اي با چين نداشتند به دليل مسائل كمونيستي بودن چين) منظور من اين است كه يك نوع شيوه غلط بحث كردن را به شما نشان مي دهم كه وقتي از اينترنت مطلب نقل مي كنيم مي شود اينطوري هم سوء استفاه كرد.
بعد عرض كردم اين نظر شخصي من است، يعني مطلبي نيست كه از يارومه شنيده باشم يا مدركي برايش وجود داشته باشد. يك نظراست. دشمنان توآ دور از جان شما .... كي باشند كه بخواهند از نظر بنده حقير سوء استفاده كنند.در جايي كه تاريخ كونگ فوتوآ زنده است ( منظور استاد بزرگ جليل زاده است ). بنده و امثال حقير اگر چيزي مي گوييم براي همين از ايشان مي خواهيم بزرگوارانه اشتباهات ما را گوشزد كنند.
شما خيلي زود قضاوت مي كني و عصباني مي شوي و قهر مي كني. شكارچي بايد صبر و تحمل داشته باشد. در باره مسئله چين مغز هم من ديگر هيچ نمي گويم. اما شما هم بهمين سرعت چيزي را رد نكن.
براي قضاوت در باره يارومه و سخنان و اعمال ايشان اگر ثابت شد سخني از ايشان بوده، بايد د رحد و اندازه يارومه بود. زيرا يك راهبري كه به شناخت رسيده اعمالش با ديگران تفاوت دارد. من برايت از قرآن مثال مي زنم.
حضرت ابراهيم بتها را در بتخانه شكست و تبر را به دو ش بت بزرگ گذاشت. وقتي از او سؤال كردند ايا تو بتها را شكستي؟ پاسخ داد بت بزرگ شكسته است. پس حضرت ابراهيم دروغ گفته است؟
پاينده باشيد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, حامدعدالتي, اکبر, pedram, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9175

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
درود بر آریای عزیز
با توجه به اینکه بنده در توا صفر کبلومتر هستم نمی توانم به پرسش های مطرح شده شما پاسخ دهم ( به همین خاطر استاد بزرگ اسم اناتوا را برای من انتخاب کردن یعنی اول راه هستم )
اگر اجازه دهید پرسشی از شما داشته باشم
اکثریت عرفا راه عرفان را به شریعت و طریقت و معرفت و حقیقت تقسیم بندی کرده اند ایا شما این چهار مسیر را برای عرفان توا همانند سازی کردید
آیا همسان پنداری و تشابه های وجود دارد چیزی تجربه کردید ؟
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9176

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود
بله.از این که این ورزش با این ظرفیت به این روز افتاده ناراحتم.فقط یک نفر باید مبارزه کند؟فقط یک نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ان هم استاد جلیلزاده
خوب بقیه شال سبز ها کجایند؟

اینکه مایگاه اول فدای مایگاهای دیگر شده.و....
مهم نیست من عجله کردم و عز خواهی از تمام همراهان و یارومه میکنم.
استاد هر تنبیهی در نظر بگیرد ما میپذیریم.
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, اکبر, anattawa
Time to create page: 0.42 seconds