• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9127

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
آناتواي عزيز، درد بر شما
ورود شما را به صحنه جنگ حيدري نعمتي تبريك عرض مي كنم و برايتان آرزوي توفيق دارم.حال مجبوريد جور بنده را هم بكشيد. پاينده باشيد. توآ
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9128

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
anattawa wrote:
دو سوال از حسین اقای عزیز
1- مگه قرار نبود ما از یک ابزار استفاده نکنیم . الان من چه جوابی به تو بدهم که از نهج البلاغه استفاده کردی هرچه جواب بدهم با توجه به قداست نهج البلاغه بین ما مسلمان ها به من انگ خواهد چسبید عزیز
2- لطفا میشه در مورد انرژی درونی و ورزش رزمی و سکس توضیح دهید که چه ربطی به هم دارند شاید سکس انرژی درونی را کاهش می دهد که شائولین ان را ممنوع کرده عزیز لطفا جوری جواب بده که من هم بتونم در بحث شرکت کنم از نه اینکه به اجبار سکوت کنم از ابزارهای دیگه استفاده کن لطفا

آقای آناتوای این چه حرفهایی است که زدید

تصور بنده از استفاده ابزاری از علم خود هم نکنیم ( به عنوان مثال من بیست سال استاد دانشگاه هستم یا من چند سال کجا درس خوندم ) این است که مشخصه یعنی نگوید من 20سال درس حوزه خواندم نه اینکه با علوم حوزوی جواب شما را ندهم پس در کمال آزاد اندیش با چه علومی شما را جواب بدهم

ثانیا بنده شرمم میاید کلماتی که استفاده کردید گفتم این ده فرمان را دیدم آنها رهبانیتی که در ورزش خود دارند را ما نمی پذیریم بلکه در کمال آزاد اندیشی به خود شناسی خود مشغولیم همین
فکر کنم مزاح فرمودید چون سن بالایی دارید به فرموده خودتان پیر هستید اما پدر همراهان جوان هستند از ربط این مباحث به مسائل جنسی خواهشا پرهیز نمایید

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9129

• pedram
  • Platinum Boarder
اساتید ما همه داریم تبادل عقیده میکنیم.
جناب اریا این که در بحث شرکت نمیکنید جالب نیست.
دروغ نگویم شما هم طعمه خوبی برای من هستید.
سپاس
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9130

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيزدرود بر شما. بنده كه جرات نمي كنم خودم را در رديف اساتيد قرار دهم.ما همان شاگرد كلاس اوليم.
شما فرد با كمالاتي هستيد و حتي شوخيهاي شما هم به دل مي نشيند.شكارچي جواني مثل شما بايد طعمه جوان وقوي پيدا كند.ما كه ديگه پير شديم و مي دانيد كه گوشت شكار پير هم دير پز است و بد مزه.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: pedram, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9131

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
دوست گرامی اریا عزیز سلام و درود
عرض کنم به حضورتان
خیر اصلا قانع نشدم مثال ازدواج و تجرد یک میل شخصی است یک غریزه جنسی فعالی دارد ازدواج می کند یکی غریض جنسی شدید ندارد ازدواج نمی کند
چرا بیایم افراد را ( حتی پیامبران را ) از دید مذهبی بررسی کنیم من مسیح را به عنوان یک فرد صلح طلب می شناسم که در راه سیر کمال بود بنا به گفته هایی ( حال چه درست چه غلط )مدتی با پسر خاله خود در هند یا تبت آموزش می دید ( معبد سکوت نویسنده : یرد. تی .اسپالدینگ ترجمه فریده مهدوی دامغانی ) این که بیایم با متر خود بسنجیم که کی کامل بوده کی ناقص اصلا درست نیست اصلا کامل بودن یک امر نسبی است مطلق نیست که بگیم من کامل هستم تو نافص
به نظر من باید در بحث های عرفان ذن و فلسفه حتی ورزش سه فاکتور زمان و مکان و ظرفیت شخص ( بقول استاد عزیزم عصار فنجان ) را در نظر گرفت
مسیح کسی بود که وقتی کشیده خورد آن طرف صورت را اورد گفت اینور هم بزن ( بخدا من مسلمان هستم انگ تبلیغ مسحیت نخورم )
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9132

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
آريا wrote:
همراه گرامي، دوست فرزانه و با كمالات جناب آناتوآ
با درود.
من از سن و سال شما بي خبرم، اما حقير هم پنجاه سال دارم و به خاطر مسائل جسماني ديگر نمي توانم كار ورزشي انجام بدهم.بهمين دليل تمام وقت بنده صرف مسائل ديگر مطرح شده در كونگ فوتوآ شده است. در ابتداي ورود به سيات حقير بيشتر مايل بودم كه در باره فلسفه كانگ فو از ابتداي امر و ابداع و مطرح شدن انديشه توا توسط يارومه با همراهان بحث كنيم تا هم دانسته هاي خود را محك بزنم وهم شناخت دوستان در باره ورزشي كه مشغول آنند بيشتر شود.لذا پرسشهايي مطرح كردم به اين شكل كه:
1- چرا يارومه كونگ فوتوآ را ابداع يا مطرح كرد؟هدف يارومه چه بود؟ ايا به ان هدف رسيدند؟
2- چرا در كونگ فوتوا كه ظاهرا يك ورزش رزمي است مسائل خود شناسي و فلسفي مطرح شده است؟
3- چرا يارومه براي كونگ فوتوا پيشنهاد تأسيس دانشكده دادند و ايا اصلا مي توان كونگ فوتوآ رادر قالب دانشكده كار كرد و اگر امكان دارد درنهايت فارغ التحصيلان آن به چه كاري اشتغال خواهند يافت و چه جاي در جامعه خواهند داشت ؟
4- كونگ فوتوا را چه مي دانيم؟ آيا دين است، مكتب فلسفي است، سيرو سلوك عرفاني است؟
5- ايا دركونگ فوتوا عرفان اسلامي وجود دارد يا خير؟ اگر وجود دارد نشانه هايش چيست؟
البته پرسشهاي يكه قصد داشتم به مرور در سايت مطرح كنم خيلي زياد بود، اما فعلا در اين فقره همين چند پرسشي را قبلا طرح كرده بودم و چند سؤال جديد هم اضافه كردم را مي توانيد زحمت كشيده و اگر زحمتي نبود پاسخ دهيد. سؤالاتي هم كه در حين بحث با آقاي حسين مطرح شده بود چون به آن بحث مربوط ميشود و طرف بحث بنده شما نبوديد را لازم نمي دانم مطرح كنم.هر چند كه هيچوقت براي آنها هم پاسخي دريافت نكردم.
اما قبل از اينكه شما زحمت كشيده و به سؤالهاي حقير پاسخ دهيد ذكر يك نكته اي را لازم مي دانم
بنده د راين مدت متوجه شدم كه همراهان ما بيشتر جوانند و بغير از معدودي انگشت شمار، مثل اقاي حسين و پدرام،كسي علاقه اي به طرح مباحث ديگر بغير از موضوع تكنيكها ندارد. حداقل بنده اينگونه فهميدم. لذا مشخص است كه صرق وقت روي مباحث عرفاني و فلسفي خروجي جالبي نخواهد داشت، بهمين ديليل بود كه ديگر آن بحثها را ادامه ندادم. اما چون شما فرموديد من اطاعت كردم و پرسشها را قرار دادم.
علي ايحال آنطوركه معلوم مي شود ادامه بحث در باره مسائل غيرتكنيكي ثمري ندارد و از آنجايي كه حقيرعلاقه اي به طرح مباحث تكنيكي ندارم چون با وجود استاد بزرگ جليل زاده ديگر نيازي نيست كه بنده حقير نظري بدهم و باز چون چند سال است مسائل بدني را بطور كل كنار گذاشته ام بهمين دليل براي من جذابيتي ندارد. بنده خيلي مشتاق بودم به دلايلي كه در كامنتهاي گذشته اشاره كردم همراهان در عين حالي كه در باره مسائل تكنيكي نهايت شوق و اشتياق را بخرج مي دهند درباره مسائل فلسفي هم بهمان نسبت تلاش كنند.زيرا كونگ فو دو بال دارد. تن و روان. هيچ يك از اينها به تنهايي كار ساز نيست. بنابراين درحال حاضر نظاره گر هستم واز بحث جالب شما با اقاي حسين لذت مي برم.
حال يك نعمتي حيدري هم كه شما به ما چسبانديد، ما حيدري هستيم يا نعمتي؟ البته اين صرفا براي مزاح بود.پاينده باشيد.

جوابی که خواستید آقای آریای عزیز به شما می دهم آنهم به اندازه وسع خودم
1- چرا يارومه كونگ فوتوآ را ابداع يا مطرح كرد؟هدف يارومه چه بود؟ ايا به ان هدف رسيدند؟
خوب یارومه شخص ورزشکاری بود به قول خودشان که من خیلی نادان در کونگ فو وارد شدم یک فرد چینی مرا به این هنر علاقمند نمود او فقط نیروی فوق العاده آن را به من فهماند و سپس در پی آن سخت بهتلاش افتادم از ایران خارج شدم و در کشورهای مختلف با مکاتب این هنر آشنا شدم و پس از ارائه تز و پایه گذاری آن در ایرانابتدا با 5 نفر شروع به کار کردم خوب هدفش چی بوده غیر از اینکه تز علمی خودش را نشان دهد به نظر بنده رسیدند ولی گاوضاع آنوقت به ایشان مجال نداد تا تمام هنر خود را بازگو کند (این عقیده بنده است)

2- چرا در كونگ فوتوا كه ظاهرا يك ورزش رزمي است مسائل خود شناسي و فلسفي مطرح شده است؟
چون شخص پرفسور در آن زمان داری دکترایه تن و روان -فوق لیسانس فلسفه- لیسانس علوم و لیسانس روانشناسی را داشتند مطمئنا نمی توانست از این علوم اغماض بکند و آنها را در ورزش به کار برد و ورزش خودش را مدرنیته کرد(عقیده بنده)

3- چرا يارومه براي كونگ فوتوا پيشنهاد تأسيس دانشكده دادند و ايا اصلا مي توان كونگ فوتوآ رادر قالب دانشكده كار كرد و اگر امكان دارد درنهايت فارغ التحصيلان آن به چه كاري اشتغال خواهند يافت و چه جاي در جامعه خواهند داشت ؟
خوب بالاخره تز علمی ایشان علمی بود و هرکس از راه برسه که نمیتواند ادعای کونگ فو کار بودن را داشته باشد باید این مراحل دانشکده را طی بکند بله می شود در قالب دانشکده کار کرد مگر دانشگاه چیزی غیر از علوم است خوب جایگاهش هم در جامعه همسو بودن علوم جوانان در جهت ارتقای علمی آنها حتی و لو از طریق ورزش رزمی (عقیده بنده)

4- كونگ فوتوا را چه مي دانيم؟ آيا دين است، مكتب فلسفي است، سيرو سلوك عرفاني است؟
بله که قبلا بحث شد مکتب فلسفی است و در اثباتش دلیل آوردیم به اینکه دین نیست که دین از طرف خداوند وضع شده و به دست انبیاء و اهلبیت با بودن معجزه های زمانه خودشان یارومه هم نه دین داشت نه معجزه (دلیل قطعی)

5- ايا دركونگ فوتوا عرفان اسلامي وجود دارد يا خير؟ اگر وجود دارد نشانه هايش چيست؟

خوب این بحث بنده بود با همراهان که اگر عرفان که در منوی بالای سایت دیده می شود وجود داشته باشد ایا این عرفان وجه دینی دارد یا ندارد که اگر دارد کار تمام است و درست که همان عرفان اسلامی است و اگر ندارد کذبی بیش نیست (عقیده بنده)

این به نظر قاصر آمد

بدرود
Time to create page: 0.36 seconds