• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9121

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
دو سوال از حسین اقای عزیز
1- مگه قرار نبود ما از یک ابزار استفاده نکنیم . الان من چه جوابی به تو بدهم که از نهج البلاغه استفاده کردی هرچه جواب بدهم با توجه به قداست نهج البلاغه بین ما مسلمان ها به من انگ خواهد چسبید عزیز
2- لطفا میشه در مورد انرژی درونی و ورزش رزمی و سکس توضیح دهید که چه ربطی به هم دارند شاید سکس انرژی درونی را کاهش می دهد که شائولین ان را ممنوع کرده عزیز لطفا جوری جواب بده که من هم بتونم در بحث شرکت کنم از نه اینکه به اجبار سکوت کنم از ابزارهای دیگه استفاده کن لطفا
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9122

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اریا حالتان چطور است؟ بیماریتان در چه وضعی است ؟ امیدوارم هرچه سریعتر بهبود یابید و به اوتایمی بازگردید.
توا.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9123

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
آريا wrote:
پدرام عزيز با درود
من ابتدا از شما معذرت خواهي ميكنم چون ممكن است بعد از پاسخ به مطلب شما تا بعد از ظهر دسترسي به كامپيوتر نداشته باشم، بنابراين اگر ملبي بگذاريد شب خواهم ديد.
در باره علم، شايد بنده بد توضيح دادم. كلمه علم به معناي دانستن در مقابل جهل است، و يا بهتر است بگوييم ساده ترين تعريف علم اين است. اينكه بنده عرض كردم ذن علم نيست منظور علم به عناي آكادميك. مثلا شيمي يك علم است، فيزيك هم همينطور. اما ذن تعريف بسيار گسترده اي دارد و مشخص شد از اصلاح طعمه كه به كار برديد معلوم است كه شما خود ماشاء الله آگاه به مباحثي كه مطرح مي كنيد هستيد، بنابراين حقير برداشت خودم را از ذن يا هر مطلب ديگري بيان مي كنم حال ممكن است اشتباه يا درست باشد.
يك تعريف ساده ازذن براي من اين است، ذن راهي براي فهم ساختار هستي، براي درك چگونگي ها، براي فهم دگرگوني ها و طور كل راهي براي شناخت و يافتن پاسخ سؤالاتي است كه با علوم عقلي و نقلي به دست نمي آيد. مثلا شما هيچوقت نمي تواني وجود خدا و بود و نبودش را با علوم عقلي ثابت يا رد كني، اما كار ذن همين است. البته ذن بعنوان يك مكتب يا طريقتي براي شناخت. نه آن مفهومي كه ما از ذن بطو رمعمول در ذهن داريم كه چهار زانو بنشينيم و نفسهايمان را كنتر لكنيم. ذن نوعي زندگي است. درك شما از مسائل خيلي بالاست. اما قبول داري كه اين اصطلاح طعمه كه به كاربردي يك كمي كم سليقگي بود. ما ينجا هستيم كه از يكديگر ياد بگيريم. حاقل بنده تا بحال هيچ كسي را در زندگي خودم بعنوان طعمه قرار نداده ام. البته اميد وارم از اين حر ف من نرنجي دوست باهوش و همراه بسيار فهيم من. پاينده باشيد توآ

جناب آقای آریای عزیز
میخواهید همین کامنت را باتفاق همراهان بحث کنیم چون حقیقتا مطلب شما را بنده متوجه نمی شوم چطور است همین را برای بحث انتخاب کنیم یا اینکه سوال بفرماید بنده جواب دهم
بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9124

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
همراه گرامي، دوست فرزانه و با كمالات جناب آناتوآ
با درود.
من از سن و سال شما بي خبرم، اما حقير هم پنجاه سال دارم و به خاطر مسائل جسماني ديگر نمي توانم كار ورزشي انجام بدهم.بهمين دليل تمام وقت بنده صرف مسائل ديگر مطرح شده در كونگ فوتوآ شده است. در ابتداي ورود به سيات حقير بيشتر مايل بودم كه در باره فلسفه كانگ فو از ابتداي امر و ابداع و مطرح شدن انديشه توا توسط يارومه با همراهان بحث كنيم تا هم دانسته هاي خود را محك بزنم وهم شناخت دوستان در باره ورزشي كه مشغول آنند بيشتر شود.لذا پرسشهايي مطرح كردم به اين شكل كه:
1- چرا يارومه كونگ فوتوآ را ابداع يا مطرح كرد؟هدف يارومه چه بود؟ ايا به ان هدف رسيدند؟
2- چرا در كونگ فوتوا كه ظاهرا يك ورزش رزمي است مسائل خود شناسي و فلسفي مطرح شده است؟
3- چرا يارومه براي كونگ فوتوا پيشنهاد تأسيس دانشكده دادند و ايا اصلا مي توان كونگ فوتوآ رادر قالب دانشكده كار كرد و اگر امكان دارد درنهايت فارغ التحصيلان آن به چه كاري اشتغال خواهند يافت و چه جاي در جامعه خواهند داشت ؟
4- كونگ فوتوا را چه مي دانيم؟ آيا دين است، مكتب فلسفي است، سيرو سلوك عرفاني است؟
5- ايا دركونگ فوتوا عرفان اسلامي وجود دارد يا خير؟ اگر وجود دارد نشانه هايش چيست؟
البته پرسشهاي يكه قصد داشتم به مرور در سايت مطرح كنم خيلي زياد بود، اما فعلا در اين فقره همين چند پرسشي را قبلا طرح كرده بودم و چند سؤال جديد هم اضافه كردم را مي توانيد زحمت كشيده و اگر زحمتي نبود پاسخ دهيد. سؤالاتي هم كه در حين بحث با آقاي حسين مطرح شده بود چون به آن بحث مربوط ميشود و طرف بحث بنده شما نبوديد را لازم نمي دانم مطرح كنم.هر چند كه هيچوقت براي آنها هم پاسخي دريافت نكردم.
اما قبل از اينكه شما زحمت كشيده و به سؤالهاي حقير پاسخ دهيد ذكر يك نكته اي را لازم مي دانم
بنده د راين مدت متوجه شدم كه همراهان ما بيشتر جوانند و بغير از معدودي انگشت شمار، مثل اقاي حسين و پدرام،كسي علاقه اي به طرح مباحث ديگر بغير از موضوع تكنيكها ندارد. حداقل بنده اينگونه فهميدم. لذا مشخص است كه صرق وقت روي مباحث عرفاني و فلسفي خروجي جالبي نخواهد داشت، بهمين ديليل بود كه ديگر آن بحثها را ادامه ندادم. اما چون شما فرموديد من اطاعت كردم و پرسشها را قرار دادم.
علي ايحال آنطوركه معلوم مي شود ادامه بحث در باره مسائل غيرتكنيكي ثمري ندارد و از آنجايي كه حقيرعلاقه اي به طرح مباحث تكنيكي ندارم چون با وجود استاد بزرگ جليل زاده ديگر نيازي نيست كه بنده حقير نظري بدهم و باز چون چند سال است مسائل بدني را بطور كل كنار گذاشته ام بهمين دليل براي من جذابيتي ندارد. بنده خيلي مشتاق بودم به دلايلي كه در كامنتهاي گذشته اشاره كردم همراهان در عين حالي كه در باره مسائل تكنيكي نهايت شوق و اشتياق را بخرج مي دهند درباره مسائل فلسفي هم بهمان نسبت تلاش كنند.زيرا كونگ فو دو بال دارد. تن و روان. هيچ يك از اينها به تنهايي كار ساز نيست. بنابراين درحال حاضر نظاره گر هستم واز بحث جالب شما با اقاي حسين لذت مي برم.
حال يك نعمتي حيدري هم كه شما به ما چسبانديد، ما حيدري هستيم يا نعمتي؟ البته اين صرفا براي مزاح بود.پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9125

• آريا
  • Platinum Boarder
با درود مجدد بر آناتواي عزيز
با ملاحظه بحث شما با اقاي حسين در رابطه با مسئله رهبانيت و موضوع حضرت عيسي روح الله، سوالي از حضرتعالي داشتم و اميدوارم شما اين پرسش بنده را به حساب فضولي نگذاريد،قصد بنده از طرح اين سؤال اين است كه مي خواهم زاويه ديد حضرتعالي و خودم را نسبت به يك موضوع واحد بسنجم. اگر زحمتي نيست بفرماييد شما از پاسخ اقاي حسين در رابطه با موضوع حضرت عيسي به پاسخي كه مي خواستيد رسيديديا خير؟ و ايا اين پاسخ شما را قانع كرد يا نه ؟
ضمنا در همينجا عرض كنم كه بنده با اين كلام اقاي حسين صد در صد موافقم كه طرح مباحث مذهبي در اينجا نه فايده اي دارد و نه اين مقام شايسته طرح چنين موضوعاتي است. كاش مباحث حضوري بود، آنوقت مي شد با فراغ بال هر مسئله اي را طرح كرد و در باره آن به گفتگو نشست. از صبرو حوصله شما بابت مطالعه اين مطلب تشكر مي كنم.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9126

• آريا
  • Platinum Boarder
با درود بر پدرام گرامي
از اينكه جوياي حال بنده شديد نهايت تشكر را دارم. همراه ناديده اما گرامي من، متاسفانه بماريهاي حقير يكي دو تا نيست، چند مشكل مربوط به زمان جنگ است از دوران سربازي و غيره ، يكي مورد هم مربوط به ارث و ژنتيك مي شود با توجه به مشكلات زندگي در معالجه خود كوتاهي كردم وكار سخت شد. درنهايت چشم به لطف دوست دوخته ايم تا او چه بخواهد. باز هم تشكر مي كنم و براي تمام انسانها از اعماق قلبم آرزوي سلامتي و طول عمر همراه با شاد كامي دارم و بخصوص براي شما و همچنين استاد بزرگ و صبور جليل زاده گرامي. شاد باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, pedram, anattawa
Time to create page: 0.39 seconds