• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9102

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود خدمت جناب اریا
من موافقم که ذن علم نهایی یا مقصد نیست
اما بگذارید مثالی بزنم
شما در مورد اندیشه بیرنگ توضیح دادید
اگر بپرسم چگونه تمرکز‌ کنم توضیح میدهید
اگر بپرسم چگونه کار کنم نوضیح میدهید
حال من سوال میکنم چرا اینها درست است ؟و باز هم شما دلیل و منطق و تجربه دیگران را می اورید.
پس شما دو کار کردبد .به من روشی را توضیح دادید و درست بودن ان را به من نشان دادید.
پس حال به نظر من این شد یک علم.اما چه علمی؟
یک علم کاربردی است و هدف نیست.
البته میتوان به ان گفت روش یا راه و یا ... اما هدف نهایی نیست.

سپاس.
The following user(s) said Thank You: anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9103

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود بر پدرام عزيز
پدرام جان اين موضوع طعمه چي بود؟
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9104

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اژیرنیا‌از نسل جهارمی هاست که اکنون در امریکا پزشک ارتوپد هستند.
اگر ایشان مثل اقای عصار و استاد جلیلزاده در بحثها باشند و ما را راهنمایی کنند ما میتوانیم‌ بیشتر استفاده کنیم.
این سایت و‌استاد جلیلزاده‌ را من خودم‌پیدا کردم مثل شکارچی که هدفم‌یادگیری بود.ایشان به‌من دعوت نامه ندادند..
من اصطلاح طعمه را روی اشخاصی که خودم پیدا میکنم و سوال میکنم و جواب درست میگیرم انتخاب کردم.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9105

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
خوب وقتی میاییم عرفان را فقط با یک دیگاه بررسی می کنیم یک جبهه گیری های می شود چرا ما عرفان را با چند ابزار متفاوت نگاه نکیم که هیچ انگی بهش نچسبه ( مخصوصا در داخل برای ما و توا ) تا مقداری از نگرانی های اقا پدرام هم کم بشه
در ضمن استفاده ابزاری از علم خود هم نکنیم ( به عنوان مثال من بیست سال استاد دانشگاه هستم یا من چند سال کجا درس خوندم )
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9106

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيز با درود
من ابتدا از شما معذرت خواهي ميكنم چون ممكن است بعد از پاسخ به مطلب شما تا بعد از ظهر دسترسي به كامپيوتر نداشته باشم، بنابراين اگر ملبي بگذاريد شب خواهم ديد.
در باره علم، شايد بنده بد توضيح دادم. كلمه علم به معناي دانستن در مقابل جهل است، و يا بهتر است بگوييم ساده ترين تعريف علم اين است. اينكه بنده عرض كردم ذن علم نيست منظور علم به عناي آكادميك. مثلا شيمي يك علم است، فيزيك هم همينطور. اما ذن تعريف بسيار گسترده اي دارد و مشخص شد از اصلاح طعمه كه به كار برديد معلوم است كه شما خود ماشاء الله آگاه به مباحثي كه مطرح مي كنيد هستيد، بنابراين حقير برداشت خودم را از ذن يا هر مطلب ديگري بيان مي كنم حال ممكن است اشتباه يا درست باشد.
يك تعريف ساده ازذن براي من اين است، ذن راهي براي فهم ساختار هستي، براي درك چگونگي ها، براي فهم دگرگوني ها و طور كل راهي براي شناخت و يافتن پاسخ سؤالاتي است كه با علوم عقلي و نقلي به دست نمي آيد. مثلا شما هيچوقت نمي تواني وجود خدا و بود و نبودش را با علوم عقلي ثابت يا رد كني، اما كار ذن همين است. البته ذن بعنوان يك مكتب يا طريقتي براي شناخت. نه آن مفهومي كه ما از ذن بطو رمعمول در ذهن داريم كه چهار زانو بنشينيم و نفسهايمان را كنتر لكنيم. ذن نوعي زندگي است. درك شما از مسائل خيلي بالاست. اما قبول داري كه اين اصطلاح طعمه كه به كاربردي يك كمي كم سليقگي بود. ما ينجا هستيم كه از يكديگر ياد بگيريم. حاقل بنده تا بحال هيچ كسي را در زندگي خودم بعنوان طعمه قرار نداده ام. البته اميد وارم از اين حر ف من نرنجي دوست باهوش و همراه بسيار فهيم من. پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, pedram, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9107

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با سلام بر استاد جلیل زاده (ارشد بحق دوران)
سلام بر آقای عصار و بقیه همراهان عزیز

مطالب جناب آقای آریای عزیز را که نگاه میکردم حقیقتا که دل پردردی دارند خداوند جزای خیر دهد که اینقدر قلبشان برای کونگ فو توا می تپد اما بزرگوار استحضار دارید استاد جلیل زاده در حال مدوا هستند نباید هرگونه استرسی به ایشان وارد کرد توصیه حقیر این است تصمیم را به عهده خود استاد بگذارید صلاح خویش را خسروانان دادنند یارومه هم اگر زنده است و انشاالله هم در قید حیات است شاید این سایت را ملاحظه میکند بهتر میداند شاگرد ارشد آن هم بهتر میداند حال خود را جانشین معرفی کند یا نه به نظر بنده تنها گزینه در ساماندهی به این اوضاع کونگ فو فقط و فقط امر از طرف یارومه است و بس تا ایشان نظری ندهند هیچکس حتی خود استاد جلیل زاده هم نمی توانند سرو سامانی به این اوضاع بدهد تازه با این اوضاعی (مریضی) که دارند چرا که دشمنان توا زیاد هستند و هر کس به منافع شخصی خودش فکر میکند
حال آیا سکوت یارومه چی اسمش را بزاریم به نظرم نباید عجله کرد یه وقت چه دیدید یارومه هم صحبت کردند شاید هم مریض باشند و شایدها و شایدها ما چه می دانیم بنده میگویم حال آقای جلیل زاده را دریابیم و برای بهبود ایشان دعا بکنیم

همراهان گرامی آقای آناتوای عزیز جناب پدرام عزیز و استاد بزرگوار جناب آقای آرایای عزیز

بنده در خدمتم معلومات خودم را در حضور شما محک می زنم شاید واقعا بنده دارم دارم اشتباه میکنم حقیر در حضور آقایان در محضر استاد جلیل زاده یا عصار گرامی و باقی همراهان عزیز به حضرتعالی عرض میکنم دو زانوی ادب گرفته دارم درس پس میدهم

می خواهید سوالات شما را جواب دهم اولویت را با کدام سوال قرار میدهید

یا اینکه میخواهید بنده سوال کنم هر جور راحتید

در پناه حق
Time to create page: 0.33 seconds