• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9096

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
جناب اریای عزیز
استاد بزرگ جلیل زاده فرموده اند باغی تشکیل داده ند و ما گل های آن هستیم (البته من خیلی مفتخر شدم)
دوست گرامی من حاضر هستم با شما در بحث هم کلام شوم و از شما درس بیاموزم پیشنهاد میدم برای بحث ابتدا مبحث را مشخص کنیم ( فلسفه ، عرفان ، ذن یاهر چیز دیگر) بعد بیاید برای ان بیس و پایه تعریف کنید ( به عنوان مثال ، اقا به نظر من اخلاقیات پایه واساس عرفان است و در تمام مکاتب است و هیچ وابستگی به دین خاصی هم ندارد فراگیر است و تمام ادیان را هم پوشش میدهد ) بعد که با جرح و تعدیل در پایه های اولیه که باهم به توافق رسیدم مشترکا یک خانه ی زیبا از بحث ها برای خودمان بسازیم عزیز ( با هم باشیم نه بر هم )
با کمال پوزش باید بگویم در بحث دو طرفه شما دوستان رعایت اخلاقیات نشده عزیزان
یک برداشت هم من از گفتار های استاد عصار داشتم ( امیدوارم درست باشد) ایشان غیر مستقیم برای اینکه به کسی بر نخورد گفتند اما من برای خودم میگویم باز چون به کسی بر نخورد ،اقا من دوچار جهل مرکب شدم و باید از این جهل خارج شوم
استاد گرامی جناب عصار به من بر نمی خورد هرجای فکر ایراد دارد بفرمایید من سعی میکنم تصحیح کنم
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, آريا , حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9097

• Assar
  • Administrator
با درود،

همراها گرامی (اناتوا)، شعور چیست، اگر بخواهیم آنرا را معیار شنجش درک خود قرار دهیم کار درستی کرده ایم؟، لغات را میدانیم ولی نمیشناسم،!، مثلا باید زمستان را لمس کنیم وگر نه زمستان برای کسی که برف و سرما را تجربه نکرده فقط یک لغت است. آنگاه که لمسش کردیم، تجربه ما در ان محدودیت میشود، شعور کاری ما در ان رابطه .

برای اینجانب ذن یعنی خالی بودن برای دریافت، سپس سنجش و باز گردان یافته، چرا به گفته یارومه فکر میکنم که گفتند من کوچک ترینم، من هیچم!، این همان خود شناسی پس از خودایی است.

دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: mohammad, آريا , anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9098

• anattawa
  • Platinum Boarder
ااستاد عزیز
اگر امکانش است در مورد شعورو درک بیشتر توضیح دهید
اگر اشتباه نکرده باشم در رابطه با شعور حیوانات هم دارای شعور هستند ایا در مورد با حیوانات مشترک هستیم یا منظور جناب عالی چیز دیگری است
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Assar

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9099

• anattawa
  • Platinum Boarder
سلام بر جناب حسین اقا
دوست گرامی رهبانیت چیست ؟ چه توضیحی برای رهبانبت دارید ؟ ایا رهبانیت خلاف انسانیت است چرا ؟
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9100

• anattawa
  • Platinum Boarder
جناب حسین اقا شما در نوشته خود به این مطلب اشاره کردید که توا از عرفان جدا نسیت زیرا ( انشاء تن و روان )
اقا شما فرقی بین روح و روان قایل نیستید عزیر، روان و روح را یکسان در نظر گرفتی یعنی که دانشمند روان شناس یا همان دکتر روانشناس همان روح شناس و عالم عرفانی است عزیز؟
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9101

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود برهمراه گرامي جناب آناتوآ
بنده از پيشنهاد شما استقبال مي كنم. اما نفرماييد كه از حقير درس بياموزيد، كاملا مشخص است كه حضرتعالي انسان با سواد و داراي شناخت كافي و كمالات هستيد. هر بحثي را كه حقير توانايي شركت در ان داشته باشم وارد مي شوم و نظر خودم را اعلام مي كنم. اما اگر بحثي باشد كه بنده با شما در ان هم عقيده باشم كه ديگر بحث نيست.بيشتر تلاش ما براي آگاه شدن نسل جوان است. بنابراين هر بحثي را كه مايليد مشخص كنيد و يك مورد دقيق را مطرح سازيد با اجازه اساتيد سايت به ياري خدا اغاز مي كنيم. البته قبلا اين نكته را توضيح دهم كه بنده دركامنتهاي گذشته چند سؤال براي طرح بحث جديد مطرح كردم اما دوستان استقبال نكردند.چون در اين سايت مباحث عرفاني و يا مباحث مربوط به ذن طرفدار ندارد. البته توصيه مي كنم بحث عرفاني را مرح نكنيد بخاطر همراهان اگر مي خواهيد از مباحثي شروع كنيد كه به كانگ فوتوا ارتباط مستقيم دارد و همراهان هم استقبال مي كنند. پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, حامدعدالتي, anattawa
Time to create page: 0.34 seconds