با درود
جناب آقای آریا
استاد جلیل زاده نه با من تعارف دارند نه با شما نه هر کس دیگه این را از نوشته ها و از واتساپ که آقایانی که با آنها در ارتباط هستم گویای این مطلب هستند حرف حق را می زنند ولو اگر تلخ باشد
بنده همیشه شما را با آقای آریای عزیز خطاب میکردم جواب شما غیر از توهین چیزی نبود متذکر شدم افاده نکرد به مدیر سایت شکایت کردم که بابا کسی نیست جلوی توهین این آقا را بگیره افاقه نکرد آیا بنده از استاد جلیل زاده ناراحت شدم خیر چون نسبت به حرفهای قبلیم متعهد بودم گفته بودم که کلمات شما برای ما حجت است
در این کامنت اخیر استاد تایید کلام فرمودند فرمودند با شما هم عقیده ام اما این دال بر تایید رفتارهای من با شما نیست که پدر بزرگواری مانند ایشان همه بچه های خود را با یک نگاه نگاه میکند
جناب استاد جلیل زاده
بنده از ایشان خواسته بودم اگر حرف بنده را متوجه نمی شود همان طلبه تهرانی را به سایت دعوت کند و گفتم حتی آن پانزده یا هیجده طلبه را که قبول دارند بیارند با آنها این مباحث فلسفی را انجام میدهم
در ثانی حرمت ایشان را همیشه داشته و بارها گفتم زانوی ادب در برابر ایشان دارم کامنتهای ایشان را که در سایت برای روشنگری دیده میشود اگر به تایید شما برسد به دیده منت قبول میکنیم و به ایشان خسته نباشید میگوییم اما اگر مطلب علمی باشد بنده با ایشان تعارفی ندارم الان هم میگویم حاضرم در این مطالب با ایشان به گفتگو بنشینم همان طلبه ها را که قبول دارند بیارند در این سایت با آنها مباحثه را خواهم کرد
استاد از شما می پرسم آیا این خواسته زیادیه
بدرود