• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9078

• pedram
  • Platinum Boarder
استاد جناب اژیرنیا در سایت عضو هستند؟
میتوانید دعوت کنید تا در مباحثات شرکت کنند؟
با تشکر
The following user(s) said Thank You: اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9079

• Assar
  • Administrator
با درود،
اشتراک نظرات در گفتگو ها اختیاری است نه با دعوت پدرام عزیز، شخص خود باید مایل به شرکت باشد.
-----------
با همراهان گفتگو،
همانطور که قبلا هم گفته شد سایت زمنیه گفتگو را فراهم کرده، اجازه بدهید نظرات گفته شود، به نظرات خود قدرت بخشید نه اینکه از این و ان ایراد بگیرید.
با تشکر
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9080

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با درود

جناب آقای آریا
استاد جلیل زاده نه با من تعارف دارند نه با شما نه هر کس دیگه این را از نوشته ها و از واتساپ که آقایانی که با آنها در ارتباط هستم گویای این مطلب هستند حرف حق را می زنند ولو اگر تلخ باشد

بنده همیشه شما را با آقای آریای عزیز خطاب میکردم جواب شما غیر از توهین چیزی نبود متذکر شدم افاده نکرد به مدیر سایت شکایت کردم که بابا کسی نیست جلوی توهین این آقا را بگیره افاقه نکرد آیا بنده از استاد جلیل زاده ناراحت شدم خیر چون نسبت به حرفهای قبلیم متعهد بودم گفته بودم که کلمات شما برای ما حجت است

در این کامنت اخیر استاد تایید کلام فرمودند فرمودند با شما هم عقیده ام اما این دال بر تایید رفتارهای من با شما نیست که پدر بزرگواری مانند ایشان همه بچه های خود را با یک نگاه نگاه میکند

جناب استاد جلیل زاده

بنده از ایشان خواسته بودم اگر حرف بنده را متوجه نمی شود همان طلبه تهرانی را به سایت دعوت کند و گفتم حتی آن پانزده یا هیجده طلبه را که قبول دارند بیارند با آنها این مباحث فلسفی را انجام میدهم
در ثانی حرمت ایشان را همیشه داشته و بارها گفتم زانوی ادب در برابر ایشان دارم کامنتهای ایشان را که در سایت برای روشنگری دیده میشود اگر به تایید شما برسد به دیده منت قبول میکنیم و به ایشان خسته نباشید میگوییم اما اگر مطلب علمی باشد بنده با ایشان تعارفی ندارم الان هم میگویم حاضرم در این مطالب با ایشان به گفتگو بنشینم همان طلبه ها را که قبول دارند بیارند در این سایت با آنها مباحثه را خواهم کرد

استاد از شما می پرسم آیا این خواسته زیادیه

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9081

• pedram
  • Platinum Boarder
البته من با کسی بحث نمیکنم قصدم فقط یادگیریست.
اقای اژیرنیا هم‌برای من طعمه خوبیست تا بتوان از ان چیز یاد گرفت.
دعوت من از جانب احترام به ایشان بود و نه امر و نهی و سلب اختیار ایشان.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9082

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب حسین قبول کن شما هم به سوتلات ایشان پاسخ ندادی حتی به سوال من هم که در مورد توا کاران روحانی بود پاسخ ندادی
خواهشا گلایه مندی را تمام کنید.
من الان جمله ای میگویم که همه ما اسوده شویم
"تمام اعضای سایت غیر از استاد جلیلزاده و عصار سوپرمن هستند و هرچه میگویند درست است"
من که با گفتن این جمله به ارامش رسیدم امیدوارم شما هم به ارامش رسیده باشید
پاینده باشید.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9083

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود بر پدرام عزيز همراه راه دانايي
در پاسخ پرسش شما بايد عرض كنم تا جايي كه حقير مي دانم يارومه از تمام مباحثي كه به اصطلاح اهل فن آنها را علوم « غريبه » البته به لفظ عام نه خاص مي شناسند آگاه بوده و بخصوص در باره علم حروف كه شاخه اي علم « جفر » مي باشد به استادي كامل رسيده بودند. علم جفر خود شاخه هاي زيادي دارد كه بحث ان در اينجا شايد به صلاح نباشد.پيشگويي يارومه در باره جنگ ايران و عراق دقيقا اين بود: حقير سؤال كردم چرا اين جنگ اتفاق افتاد؟ فرمودند : اين امري بود كه بايد اتفاق مي افتاد. عرض كرديم پايان جنگ چگونه خواهد بود: فرمودند : متاركه .
البته بنده عين كلام ايشان را نقل نكردم چون عبارتي بكار بردند كه شايد الان ذكر آن باعث شود كه برداشتهاي خوبي از آن صورت نگيرد. پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي
Time to create page: 0.32 seconds