• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9072

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درودبر پدرام عزيز
همراه گرامي ، علم رمل پيشگويي با خط و نقطه است.همان صفر و يك كه اساس كار كامپيوتر است. علم حروف پيشگويي از طريق خود حروف است. يارومه در اين علم به كمال رسيده بودند و چه در قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب به وسيله همين علم پيشگويي ها داشتند كه برخي از آنها به وقوع پيوسته، مثلا در باره جنگ ايران و عراق بنده خود شاهدم كه پيشگويي فرموده بودند كه چگونه خاتمه مي يابد.صحبت در اين زمنيه بسيار است اما اگر اين هموطن عزيز ما بگذارد.پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9073

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
استاد عزيز و گرامي، بنده خاك پاي همراهانم هستم و اگر بدانم زماني مطالب حقير اشتباه و موجب تشويش اذهان مي شود مثل بك مرد عذ رخواهي مي كنم و ديگر در اينجا حضور نمي يابم. متاسفانه نظرات اين آقا بابي باز خواهد كرد كه در آينده دوستان مجبور شوند آناتوآ و بقيه خطوط را با مداحي اجرا كنند. بنده نظر خودم را عرض مي كنم و شما اين حق را داريد كه آنها را پخش بكيند يا نكنيد.در اعتقاد بنده نسبت به شما هيچ خليل ايجاد نمي شود. شما بهتر از همه مي دانيد كه توآ از كجا ضربه خورد. اين اقا دنباله رو يهمان بروجني ها و بقيه است. بنده 50 سال دارم و اگر بيست سال در حوزه نبودم به اندازه خود سرد وگرم روزگار را چشيده ام. اگر اعلام نظر در اين سايت آزاد است، پس ايشان به چه حقي بخود اجازه مي دهد نظرات ديگران را اشتباه بداند و مال خود رادرست. چه كسي نظرات اياشن را تاييد كرده است و مال ما را رد. بنده به تمام پرسشهاي اين شخص جواب دادم اما تا خواستم به سؤالات حقير جواب دهد تا همراهان بهره مند شوند هوچي گري راه انداخت . اگر بحث ازاد است بنده نظرخودم را مي دهم ايشان هم بيايد نظر خودش را بدهد اما حق ندارد در باره ديگران قضاوت كند. اگر ايشان حق دارد قضاوت كند بنده هم بايد پاسخ ايشان را بدهم. چون طرف صحبتش من هستم. از شما خواهش مي كنم چون اين فرد مدعي است كه شما را قبول دارد از ايشان بخواهيد در باره همين موضوعاتي كه مطرح كرده بيايد توضيح دهد تا ديگران از او بهره مند شوند. شما كامنتهاي قبلي اين اقا را نخوانديد كه مطالب مرا خزعبلات خوانده و گفت اگر كسي آريا را تاييد كند شك نكنيد بيسواد است. چرا حضرتعالي در آن زمان به ايشان نفرموديد كه ادب را رعايت كند.بنده حقير قبلا هم عرض كردم تنها دليل حضور اينجانب روشن گري است. اما اگر مطالب حقير باعث آزرده گي خاطر شنماست، همينجا از شما خداحافظي مي كنم.آرزو مي كنم در انجام رسالتي كه بردوش گرفته ايد موفق باشيد. بنده در باره اين آدم اخطار دادم. ايام به كام
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, اکبر, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9074

• Assar
  • Administrator
با درود همراهان گفتگو،

اگر مطلب سودمندی برای گفتگو دارید به اشتراک بگذارید، اینجانب با دیدگاه های شخصی که گرفتار افکار از پیش تعیین شده است کاری ندارم، به چه مطلب توجه دارم یا نه یک انتخاب شخصی است. به همین سادگی. ولی تمام مطالب را بر حسب وظیفه کاری سایت میخوانم.

به بیان ساده از درون (گر بخود) به برون (خد ایی)، بخود ا (شناخت)
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 8 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9075

عزیزان شما گلهایی هستید که من سعی بر درست کردن این باغ هستم ، خواهدش میکنم گلایه مند نباشید اگر نظری دارید و معتقد بر حقانیت آن هستید پس بدون قهر و گلایه از آن دفاع و با احترام کامل دیگران را به اصل مطلب واقف کنید. ما اینجا گرد هم آمده ایم از هم یاد بگیریم و دوستی ها را تقویت کنیم . با روشن کردن نقاط مبهم و تاریک ، دانسته های خود را برای برقراری پرقدرت توآ گسترش دهیم .
به امید پیروزی و سرافرازی توآ کاران راستین.
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, اکبر, pedram, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9076

• pedram
  • Platinum Boarder
حقیقت در سادگی است
ذن هر چه هست فقط در این موردش به درد ما میخورد
طریقه فکر کردن و انجام کار
نمی گوید چکار کن میگوید چگونه کار کن
نمکوید چی فکر کن میگوید چطور فکر کن
اما همین چگونه و چطور میشود یک علم .
مثل کامپیوتر که ما از ان برای درک حقیقت ها و اسرار و مهندسی به وسیله محاسبات و شبیه سازی ستفاده میکنیم که باعث پپیشرفت علوم شده اما همین کامپیوتر هم خود تبدیل به علم شده است
مثل ستاره شناسی که از تلسکوپ بهره میبرد ستاره حقیقت و تلسکوپ ذن است.
به نظرم بیشتر از این بحث کردن در مورد ذن با این وضعیت بیهوده است.
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9077

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اریا بفرمایید که استاد چه پیش بینی کرده بودند؟
ایا از طریق علم رمل بوده یا جفر یا علمی دیگر؟
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي
Time to create page: 0.36 seconds