پدرام عزيز، درود بر شما، حقايقي است كه نه مي توان در اينجا مطرح كرد و نه اگر مطرح بشود سودي دارد. حلاج در زمان خودش انا الحق گفت ، مردم او را به نيت صواب و ثواب كشتند.در حال حاضر يارومه حلاج زمان است. زبان باز كرد و كلمه اي فرمود از آن برايش مقام امامت و پيامبري و خدايي دوختند. بنده ناچيز كه در محضراساتيد گرامي درس پس مي دهم، اما اين نكته را بدانيد كه فهم اسرار كونگ فو و يارومه يا هر راهبر دانايي زماني ميسر است كه من و شما و ديگران انديشه خود را از هر چه كه هست خالي كنيم و با انديشه بيرنگ به درك اسرار بنشينيم.
شخصي به حضور يك استاد ذن رسيد و گفت : مرا ذن بياموزيد. استاد گفت: فنجاني چاي با ما بنوش. پس شروع به ريختن چاي در فنجان كرد و حتي زماني كه فنجان پر شد به ريختن چاي ادامه داد. شاگرد گفت : استاد فنجان پر شده و لبريز گشته و شما هنوز چاي ميريزيد. استاد گفت: تو هم مثل اين فنجان از افكار و عقايد خودت پر هستي و تا زماني كه فنجان وجودت پر است من چگونه مي توانم ذن را به تو نشان دهم.
اولين بار كه محضر يارومه سؤال مطرح كردم يك ورق a4 را پر از سؤالهاي فلسفي كرده بودم. در پاسخ ديدم با خط زيباي خود مرقوم كرده اند : اب راهي شد به يم . يك سه يك هشت هفت يك يك. از هر كس پرسيدم اينها چه معناي مي دهد؟ هيچكس چيزي نگفت. بيشتر از صد سؤال مطرح كرده بودم و در پاسخ اين چند كلمه را تحويل گرفته بودم. بعد از مدتها فهميدم اين اعداد سال و ماه و روز تولد يارومه است 1318 / 7 / 11 . سالها طول كشيد تا بفهممم كه اين اعداد چه ارتباطي به سؤالهاي پرسيده شده دارد. فعلا در اين سايت بجز اساتيد محترم شما تنها كسي هستي كه به اين مسائل به صورت جدي نگاه مي كني.يارومه از جهل امثال حقير است كه سخني بر زبان نمي آورند.شما كه در جريان همين بحثهاي چند روز قبل بودي ببين كه چقدر سخت است شما بخواهي مطلب ساده اي را براي ديگران توضيح دهي، آنوقت ما توقع داريم كه تمام همراهان يارومه در آن زمان اين مسائل را فهميده باشند.الان نگاه به استاد عصار عزيز و جليل زاده گرامي نكنيد. من از قول چند تا از راهدانهاي قديمي شنيدم و البته صحت و سقم اين مطلب را بايد استاد جليل زاده يا استاد عصار مشخص كنند كه حتي در زماني كه يارومه تعليم مي داد خيلي از شاگردانش از او طلبكار بودند كه چرا شال آنها را زود نمي دهد.حال بگذريم كه پشت سر چه مطالبي بيان مي كردند. هميشه راهبران دانايي در مظلوميت به دنيا مي ايند و مظلوم زندگي مي كنند و مظلوم مي ميرند. شما در فكر رسيدن به حقيقتي و من توصيه مي كنم تا زمان از دست نرفته پرسشهايت را از استاد عصار و استاد جليل زاده گرامي مطرح كن .مگر نخوانديد كه استاد جليل زاده فرمودند:
ما هميشه فكر مي كرديم يارومه همواره با ماست.بنابراين سؤالي مطرح نمي كرديم.
شما نگذرايد اينگونه شود. الان اقيانوسي از علم و معرفت پيش روي شماست. از اين عزيزان بهره ببريد و مثل برخي ها به فكر ايميل كردن مداحي و نوحه نباشيد.لحظه ها دوران سازنند.پاينده باشيد توآ