• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9066

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيز، درود بر شما، حقايقي است كه نه مي توان در اينجا مطرح كرد و نه اگر مطرح بشود سودي دارد. حلاج در زمان خودش انا الحق گفت ، مردم او را به نيت صواب و ثواب كشتند.در حال حاضر يارومه حلاج زمان است. زبان باز كرد و كلمه اي فرمود از آن برايش مقام امامت و پيامبري و خدايي دوختند. بنده ناچيز كه در محضراساتيد گرامي درس پس مي دهم، اما اين نكته را بدانيد كه فهم اسرار كونگ فو و يارومه يا هر راهبر دانايي زماني ميسر است كه من و شما و ديگران انديشه خود را از هر چه كه هست خالي كنيم و با انديشه بيرنگ به درك اسرار بنشينيم.
شخصي به حضور يك استاد ذن رسيد و گفت : مرا ذن بياموزيد. استاد گفت: فنجاني چاي با ما بنوش. پس شروع به ريختن چاي در فنجان كرد و حتي زماني كه فنجان پر شد به ريختن چاي ادامه داد. شاگرد گفت : استاد فنجان پر شده و لبريز گشته و شما هنوز چاي ميريزيد. استاد گفت: تو هم مثل اين فنجان از افكار و عقايد خودت پر هستي و تا زماني كه فنجان وجودت پر است من چگونه مي توانم ذن را به تو نشان دهم.
اولين بار كه محضر يارومه سؤال مطرح كردم يك ورق a4 را پر از سؤالهاي فلسفي كرده بودم. در پاسخ ديدم با خط زيباي خود مرقوم كرده اند : اب راهي شد به يم . يك سه يك هشت هفت يك يك. از هر كس پرسيدم اينها چه معناي مي دهد؟ هيچكس چيزي نگفت. بيشتر از صد سؤال مطرح كرده بودم و در پاسخ اين چند كلمه را تحويل گرفته بودم. بعد از مدتها فهميدم اين اعداد سال و ماه و روز تولد يارومه است 1318 / 7 / 11 . سالها طول كشيد تا بفهممم كه اين اعداد چه ارتباطي به سؤالهاي پرسيده شده دارد. فعلا در اين سايت بجز اساتيد محترم شما تنها كسي هستي كه به اين مسائل به صورت جدي نگاه مي كني.يارومه از جهل امثال حقير است كه سخني بر زبان نمي آورند.شما كه در جريان همين بحثهاي چند روز قبل بودي ببين كه چقدر سخت است شما بخواهي مطلب ساده اي را براي ديگران توضيح دهي، آنوقت ما توقع داريم كه تمام همراهان يارومه در آن زمان اين مسائل را فهميده باشند.الان نگاه به استاد عصار عزيز و جليل زاده گرامي نكنيد. من از قول چند تا از راهدانهاي قديمي شنيدم و البته صحت و سقم اين مطلب را بايد استاد جليل زاده يا استاد عصار مشخص كنند كه حتي در زماني كه يارومه تعليم مي داد خيلي از شاگردانش از او طلبكار بودند كه چرا شال آنها را زود نمي دهد.حال بگذريم كه پشت سر چه مطالبي بيان مي كردند. هميشه راهبران دانايي در مظلوميت به دنيا مي ايند و مظلوم زندگي مي كنند و مظلوم مي ميرند. شما در فكر رسيدن به حقيقتي و من توصيه مي كنم تا زمان از دست نرفته پرسشهايت را از استاد عصار و استاد جليل زاده گرامي مطرح كن .مگر نخوانديد كه استاد جليل زاده فرمودند:
ما هميشه فكر مي كرديم يارومه همواره با ماست.بنابراين سؤالي مطرح نمي كرديم.
شما نگذرايد اينگونه شود. الان اقيانوسي از علم و معرفت پيش روي شماست. از اين عزيزان بهره ببريد و مثل برخي ها به فكر ايميل كردن مداحي و نوحه نباشيد.لحظه ها دوران سازنند.پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, اکبر, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9067

با درود،
من هم با شما در این زمینه هم عقیده ام آقای حسین .

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9068

• آريا
  • Platinum Boarder
در پاسخ به اقاي حسين
اقاي محترم بنده به خودم قول داده بودم ديگر به مطالب شما پاسخ ندهم. اما همانطو ركه شما خودتان معترف شده ايد ذن را نمي فهميد پس در اين مباحث دخالت نكنيد. شما فقط مي خواهيد با همه چيز و همه كس مخالفت كنيد.شما به بنده گفتي پايت را به اندازه گليمت دراز كن بنده هم همين را به شما عرض مي كنم. متاسفانه شما از دو حالت خارج نيست، يا مطلب را مي داني كه هيچ. اگر هم نمي داني با خودت بنا را براين گذاشتي كه نداني. شما بهتر نيست به همان رسالت فرستادن ايميل هاي مداحي ادامه دهيد.آخر عزيز من شما كه هنوز فرق فلسفه كه يك علم عقلي است با ذن كه يك راه و روش شناختي است را نمي داني چگونه مي خواهي فرق بين اين دو را تشخيص دهي. اگر مشكل شما با من است. من حرفي با شما ندارم. ولي اين را بدانيد كه ديگر شما همتراز استاد عصار كه نيستيد كه چپ و راست از ايشان ايراد مي گيريد. شما دراين مدت حتي يك صفحه مطلب علمي ننوشتي به هيچ سؤالي جواب ندادي، آنوقت با چه رويي از ديگران انتقاد مي كني. شما اگر پاسخ اين پرسشها را مي داني چرا در جواب همراهان نمي نويسي تا ديگران از مراتب فضل و دانش شما بهره ببرند. با غرور و كبرو نخوت كامنت مي گذاري كه استاد جليل زاده از مباحث اشتباه جلوگير يكنيد. شما از كجا فهميديد كه اين مباحث اشتباه است؟ چطو رفهم شما در ست است و مال ديگران اشتباه . اينهمه غرور را از كجا آورده ايد و به پشتوانه چه چيزي، شما كه حتي پاسخ يك سؤال ساده را نمي تواني بدهيد مگر كسي شما را كجبور كرده در مباحثي كه هيچ دخلي به شما ندارد دخالت كنيد.بالاخره تكليفتان را با خودتان روشن كنيد.هر وقت معني ذن و عرفان را فهميديد بياييد در بحثها شركت كنيد.
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9069

• آريا
  • Platinum Boarder
سخني با همراهان
بنده حقيراز همراهان عزيز درخواست مي كنم چه تعداد معتقدند كه ذن يك علم است؟ هر كس كه معتقد است ذن علم است و با بقيه حرفهاي اقاي حسين موافق هستيد بياييد نظر بدهيد تا يكبار براي هميشه روشن شود كه چه كسي اشتباه مي كند. شناخت اگر بي طرفانه نباشد نتيجه اش اين مي شود كه شما برداشت غلط خودت را به ديگران نسبت مي دهي و بعد دست به دامان مدير سايت مي شويد كه شما را تأييد كند. گمراهي و جهل تا چه اندازه.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9070

• pedram
  • Platinum Boarder
ممنون جناب اریا
البته من این عدد ۱۱ را در مدرک شال سبز استاد دیدم که تو همین سایت هم گذاشته اند.انجا نوشته بود هییت جهانی یازده نفره کونگ فو توا.من اول همین فکر را کردم اما بعد با خودم گفتم که یارومه هم جزو انهاست پس انها میشوند ۱۰ نفر.
در مورد علم اعداد بحث خیلی گسترده است.
ایا کسی که به علم رمل واقعا اشنا باشد در ایران داریم؟
چون این علم یک روش سوال و جواب است و به نوعی روش دانایی.
اگر اشتباه میکنم اساتید اصلاح کنند.
سپاس

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9071

با درود ،
عزیزم جناب آریا تمنا میکنم یک مقدار دوستانه تر باهم مباحثه داشته باشید و به عقیده های هم هرچند اشتباه بنظر آید احترام بگذارید تا زنجیره دوستی محکمتر و اتحاد ما ملموس تر باشد .
سپاسگزارم
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, anattawa
Time to create page: 0.37 seconds