ببینید اساتید بایپ واقع بین بود
اولا جانشینی زمانی معنی دارد که فرد اول رسما اعلام کند فلان کس جانشین من است در فلان امر.خوب وقتی یارومه اعلام نکرده حتی اگر هم خوشگوی با یارومه کار کرده باشد جانشین نیست.
استاد جلیلزاده هم همینطور.ایشان خبره در تکنیکهای اصیل تواست که انها را بدون دستکاری حفظ کرده است اما به ایشان نمیتوان جانشین گفت مگر یارومه رسما بگوید.
ایشان فقط یک استاد کونگ فو توای صادق مایگاه یکمی هستند.که سعی بر حفظ ان و جهانی شدن ان دارند.
اگر دایره اللمعارف توا ساخته شود دیگر بحث جانشینی منتفی است .
جانشین یعنی باید برای شال قهوه ای هم تکنیک ابداع کند .پس ما نمیتوانیم سر خود کسی را جانشین بنامیم.مگر خود یارومه بگوید.انوقت من خودم تصمیم میگیرم ادامه بدهم یا خیر
ما سر خود نمیتوانیم بگوییم چون فلانی بینظیر است پس جانشین است.طرفداران دیگران هم از نظرشان بینظیرند و جانشین یارومه.
انچه برای خود میخواهیم برای دیگران هم بخواهیم
مصطفی جلیلزاده یک استاد با تجربه کونگ فو تواست(مایگاه یکمی ) که تکنیکها را بدون دخل و تصرفی اجرا و اموزش میدهد .در واقع یک استاد بزرگ کونگ فو تواست.
از نظر قانونی جانشینان یارومه مسولین فدراسیون هستند پس باید کاری کنیم کسانی سر کار بیایند که وفادار و دوستدار کونگ فو توا و دانا باشند.
اگر زمانی استاد جلیلزاده بگوید من جانشین یارومه هستم بدون اینکه یاروآمه اعلام کند من اولین نفرم که خارج خواهم شد.
اگر در مبارزه از اول اصول را درست پیاده کنیم و با درایت برویم جلو بهتر موفق یشویم.
نباید اتو به دشمنان داد.