• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9024

• pedram
  • Platinum Boarder
ببینید اساتید بایپ واقع بین بود
اولا جانشینی زمانی معنی دارد که فرد اول رسما اعلام کند فلان کس جانشین من است در فلان امر.خوب وقتی یارومه اعلام نکرده حتی اگر هم خوشگوی با یارومه کار کرده باشد جانشین نیست.
استاد جلیلزاده هم همینطور.ایشان خبره در تکنیکهای اصیل تواست که انها را بدون دستکاری حفظ کرده است اما به ایشان نمیتوان جانشین گفت مگر یارومه رسما بگوید.
ایشان فقط یک استاد کونگ فو توای صادق مایگاه یکمی هستند.که سعی بر حفظ ان و جهانی شدن ان دارند.
اگر دایره اللمعارف توا ساخته شود دیگر بحث جانشینی منتفی است .
جانشین یعنی باید برای شال قهوه ای هم تکنیک ابداع کند .پس ما نمیتوانیم سر خود کسی را جانشین بنامیم.مگر خود یارومه بگوید.انوقت من خودم تصمیم میگیرم ادامه بدهم یا خیر
ما سر خود نمیتوانیم بگوییم چون فلانی بینظیر است پس جانشین است.طرفداران دیگران هم از نظرشان بینظیرند و جانشین یارومه.
انچه برای خود میخواهیم برای دیگران هم بخواهیم
مصطفی جلیلزاده یک استاد با تجربه کونگ فو تواست(مایگاه یکمی ) که تکنیکها را بدون دخل و تصرفی اجرا و اموزش میدهد .در واقع یک استاد بزرگ کونگ فو تواست.
از نظر قانونی جانشینان یارومه مسولین فدراسیون هستند پس باید کاری کنیم کسانی سر کار بیایند که وفادار و دوستدار کونگ فو توا و دانا باشند.
اگر زمانی استاد جلیلزاده بگوید من جانشین یارومه هستم بدون اینکه یاروآمه اعلام کند من اولین نفرم که خارج خواهم شد.
اگر در مبارزه از اول اصول را درست پیاده کنیم و با درایت برویم جلو بهتر موفق یشویم.
نباید اتو به دشمنان داد.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, اکبر, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9025

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيز درود بر شما
شايد از سخنان حقيراين برداشت را نموده باشيد كه بنده نوعي براي جناب جليل زاده تبليغ مي كنم. نه اينگونه نيست، بنده اصلا ايشان را يكبار هم نديده ام.در اين مطالبي كه عرض شد ما براساس موازين مورد قبول اقايون پيش مي رويم.يعني اينكه اگر آقاي فلان به پيشكسوتي معتقد باشد،پس بايد ببيند پيشكسوت مورد تاييد يارومه چه كسي است.بحث ما هنوز تمام نشده در قضاوت عجله نكن. استاد جليل زاده اگر مي خواستند براي جانشيني خود تبليغ كنند سالها قبل مي توانستند اين كار را بكنند كه اتفاقا موقعيت مساعد تر بود تا حالا. من مي خواهم اين مطلب را بگويم كه اگر جانشيني به سابقه و وفاداري و بقيه مسائل است پس ايشان كه ارجحتر است، چرا آقايون قبول نمي كنند.من براي اولين بار كه ديدم اقاي پور غلامي دركتابشان استاد داداشي را راهبان خطاب كرده در دوراني كه مسئوليتي در يك ارگان دولتي داشتم و اتفاقا جناب پور غلامي در نزديكي محل كار من در يك باشگاه ووشو تعليم مي داد من با ايشان سلام عليك داشتم، يعني گاهي ايشان را مي ديدم و يكبار اين مطلب را عنوان كردم كه به چه دليل ايشان استاد داداشي را راهبان نوشته، جواب داد بخاطر تجربه اي كه دارند.
بله بنده هم در اصل با شما موافقم، استاد جليل زاده هرگز در فكر اين مسائل نبودند. اما حقايقي وجود دارد كه بعدا به آن خواهيم رسيد و ناگزير به انتخاب خواهيم شد و اين همان شناخت و انديشه بيرنگ است. من كه د رمطلب خودم اشاره كردم كه جانشين بايد چه مراحلي را بگذراند.عميقا باور دارم كه يارومه بايد جانشين داتشه باشد. با دائره المعارف و مانند اينها مشكل حل نمي شود. همينطو رفدراسيون. چه ، آنها فقط بخاطر مسائل مالي و چيزهاي ديگر كارهايي را بعهده مي گيرند. خوب شما فكر كن اگر روز ييارومه از بين ما برود كه كار بدتر مي شود. مثلا براي تهيه همان دايره المعارف چه كسي ديگري را قبول دارد.بايد ما و شما هدفمان اين باشد كه ابتدا تبيين درستي رو يوضعيت فعلي كونگ فوتوا صورت بگيرد و بعد بايد ديد راه حل چيست؟ چه بخواهيم و چه نخواهيم فعلا يارومه به دلايلي كه براي خود ايشان كاملا مشخص است هيچ دخالت آشكاري در امور كانگ فو نمي كنند.خوب، اگر استاد جليل زاده هم تا به امروز به اصول وفا دار نبودند الان حتي از يارومه هم نام و نشاني باقي نمانده بود. بهر حال با جانشين بي جانشين بايد تا دير نشده اين كشتي طوفان زده به ساحل نجات برسد. من براي اين كار پيشنهاداتي دارم كه در آينده عرض خواهم كرد.با تمام علاقه اي كه به يارومه دارم ناچارم اين مطلب را بازگو كنم كه بهر حال وضعيت نمي تواند به اين شكل ادامه پيدا كند.با كارهايي كه آقايان مي كنندمدتي ديگر كسي پيدا مي شود و اصلا ادعا مي كند كه من بنيانگذار كونگ فوتوآ هستم. هدف من اين است كه ابتدا تمام حقايقي كه مورد قبول آقايون است گفته شود بعد قضاوت جامعه كونگ فو را طلب مي كنيم كه مشخص كنند چكار بايد كرد. چند انتخاب بيشتر پيش رو نداريم.بايد بهترين انتخاب را در بدترين شرايط انجام داد. به ادامه مطالب اگر توجه كنيد تمام اين مسائل در آنجا بازگو خواهد شد. پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9026

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
سخني با همراهان در شناسايي گمراهان
( 3 )
كونگ فو توآ = طريقت دانايي و انشاء تن و روان
ادامه مطلب :
قبل از اينكه به ادامه مطلب بپردازم لازم مي دانم اين نكته را توضيح دهم ،همانگونه كه دربخش اول يادآورشديم در اين سلسله مطالب به دنبال اسم و رسم جانشين يارومه نيستيم وبراي فرد خاصي هم تبليغ نمي كنيم. اگر در برخي جاها ازاستاد جليل زاده نام برده مي شود و با بقيه ايشان را مقايسه مي كنيم اين مقايسه عقلي است.زيرا وقتي شخصي مدعي جانشيني مي شود كه هيچ شايستگي براي اين مقام ندارد ما عرض ميكنيم كه با ميزانهاي خودتان هم اگر بسنجيم ايشان كه شايسته تر است.بنابراين در فهم مطلب ان شاء الله كسي اشتباه نكند.
و باز در ابتداي مطالب عرض كرديم كه مي خواهيم ميزانهايي در اختيارهمراهان قرار دهيم تا هر كس در اين رابطه مدعي مطلبي شد، ادعاي وي را با اين ميزانها بسنجند.
ميزان در امر جانشيني اين بود كه شخص مدعي، بايد مراحل شال بند قهوه اي را زير نظر يارومه گذرانده باشد و تزمشكي خود را هم ارائه داده باشد و اين مورد بايد به طور انكار ناپذيري هم به تأييد يارومه رسيده باشد و هم اينكه مدارك بايد به گونه اي باشد كه جاي هيچ شك وترديدي باقي نگذارد.
حال آيا از بين مدعيان جانشيني كسي را سراغ داريد كه اين مراحل را گذرانيده باشد،مسلما خير. پس در حال حاضر هيچ كس نمي تواند خود را جانشين يارومه بخواند و اگر شخصي مدعي چنين مقامي باشد دروغ مي گويد.
بنابراين از امروز تا هر زماني كه يارومه در قيد حيات است ميزان براي تعيين جانشين ايشان بطور اصولي همان است كه عرض شد.
و اگر خداي ناكرده بعد از ايشان كسي مدعي چنين امري بشود،بنابراين ادعاي وي از دو حالت خارج نيست، يا بايد آنقدرمدارك غيرقابل انكار كه به تأييد استادان رسيده باشد در تأييد ادعاي خود ارائه دهد و مهم ترازهمه بايد ثابت كند كه دليل موجهي داشته كه در زمان حيات راهبرخود را معرفي نكرده،يا اينكه كذاب است و دروغ مي گويد. فرض دوّم احتمال بيشتري خواهد داشت. چون همين الان هم در زماني كه يارومه حيات دارند پشت سرهم افراد با ادعاي دروغ مدعي جانشيني هستند.
پس ما اينجا دو نتيجه مي گيريم
1- به صورت عقلي اگر بخواهيم نتيجه بگيريم تنها كسي كه لياقت جانشيني يارومه را دارند كسي نيست الا استاد بزرگ جليل زاده و اين نظرشخصي حقيراست و از طرف ايشان بنده نه مامور به اداي اين سخنم و نه نفعي در آن براي حقيرمتصور است. بلكه ما احتمالات عقلي و غيره را بررسي مي كنيم. زيرا ادامه حيات كونگ فوتوا با اقداماتي كه امروز برعليه آن صورت مي گيرد با خطرات جدي روبروست. البته اينكه حقير عرض مي كنم استاد جليل زاده لياقت جانشيني راهبر را دارد به اين شكل است كه در حال حاضرهيچكس وفادارترازايشان به راهبر يافت نشده و تنها كسي هستند كه اصول توآ را بهمان شكل سابق حفظ كرده اند و اين جانشيني كه بنده عنوان مي كنم به معناي مسئوليت پذيري است. وگرنه، نه خود ايشان در اين باره ادعايي دارند و نه اينكه اين كار به صورت كلاسيك انجام گرفته است. يعني ايشان كه تكنيكهاي شال قهوه اي را تمام نكرده و تز مشكي را هم ارائه نداده است. اما بالاخره اين اوضاع نابسامان كسي را مي خواهد كه سكان اين كشتي طوفان زده را به دست بگيرد و چه كسي بهتر از استاد جليل زاده. باز هم اين مطلب را تكرار مي كنم كه عرض بنده را نبايد به اين صورت برداشت كرد كه از فردا استاد جليل زاده قرار است شال سرخ ببندد.خير؛ مطلب بنده احراز مسئوليت كونگ فو توا به نيابت از راهبر است.
2- و نتيجه دوّم اين است كه به احتمال زياد ممكن است يارومه هرگز نخواهند اين كار را به سرانجام برسانند و تكنيكهاي قهوه اي را تمام كنند، در اين صورت چه بايد كرد؟ براي اين سؤال هم پاسخهاي زيادي مي توان يافت، اما يك پاسخ اين است كه اگر ما بخواهيم تكنيكها و اصول توا را بهمان شكلي كه از يارومه گرفته شده نگه داري كرده و به نسل بعدي انتقال دهيم پس باز هم نياز به كسي داريم كه لايق ترين شخص براي اين كار باشد و باز آن فرد كسي نيست بجز استاد جليل زاده.
دوستان گرامي توجه كنند كه بنده فقط حقايق را شرح مي دهم و از هيچ كس هم جانبداري نمي كنم. اگر كسي مخالف است بيايد و با ذكر دليل اثبات كند كه چه كسي را لايق تر از ايشان سراغ دارد؟
اولاً،ايشان ارشد شاگردان يارومه بوده، ثانياً ، تنها كسي است كه با وفاداري مثال زدني تمام اصول توا را بهمان شكلي كه از راهبرگرفته تا كنون حفظ كرده و از مهمتر اينكه سالهاست به آموزش همين اصول پرداخته است. به عبارت ديگر اگر بين راهدانان قديمي كسي وجود داشته باشدكه بر فرض شايستگي هاي او ( بر فرض ) از ايشان بيشتر باشد مطمئنا آن فرد يا افراد نظير وي سالهاست كه در خلوت به دنبال زندگي خود رفته و اصلا از اين جريان كناره گيري كرده اند.
بنابراين جامعه كونگ فو بايد اين را از استاد جليل زاده بخواهد، ايشان كه هرگز چنين حرفي به زبان نمي آورند.
اگر چنين اقدامي صورت نگيرد مطمئن باشيد كه در اينده نزديك بايد فاتحه كونگ فوتوآي يارومه را خواند.زيرا شما كاملا ملاحظه مي كنيد كه چه بلايي در حال حاضربرسر توآ مي آورند. تا چندي بعد تمام خطوط وتكنيكها را پاره پاره مي كنند تا براي اجراهاي چند دقيقه اي مناسبتر باشد. اين مطلبي است كه پارسال يكي از همين پيشكسوتان ابراز كرده است.
بنابراين استاد جليل زاده چه بخواهند وچه نخواهند بايد اين مسئوليت را بعهده بگيرند، زيرا از روي كه شاگرد ارشد يارومه شدند اين مسئوليت بر دوش ايشان گذاشته شد.هر چند مگرالان كاري كه انجام مي دهند همين نيست؟
چرا همين است، اما منظور حقير آن است كه ما بايد طوري حقايق را براي جامعه كونگ فو بازگو كنيم كه كونگ فوكاران خود اين مطلب را از ايشان درخواست كنند. و پيشنهاد اول من اين است كه يك كمپيني تشكيل بشود و در آن براي ايشان امضاء جمع كنند و فدراسيون را مجاب كنند كه سرپرستي ايشان بر كونگ فوتوا را به رسميت بشناسند.
البته قبل از اين عمل چند كار ديگرمي توان انجام داد تا حجت برهمگان تمام شود.
پيشنهاد اول حقير اين است :
فدراسيون محترم كونگ فوتوآي جمهوري اسلامي ايران هيئتي را به سرپرستي استاد جليل زاده و پيشكسوتاني كه دامانشان در اين حوادث آلوده به خيانت نشده به سمت يارومه گسيل كنند تا هم از ايشان اعاده حيثيت شود( زيرا ايشان افتخار ايران هستند و شخصي وطن پرست و سربازي فداكارو در هيچ دادگاه صالحي ايشان به هيچ جرمي محكوم نشده است ) و هم اينكه ايشان را مجاب كنند كه به صحنه باز گشته و كار نيمه تمام خود را به اتمام برسانند. حال اگراين پيشنهاد عملي نشد و ايشان حاضر به باز گشت نشدند حداقل از يارومه خواسته شود چگونگي اتمام كار و ابداع تكنيكها را به شاگرد ارشدشان كه تا به امروز به ايشان و طريقت دانايي وفاداربوده بياموزند و رسما وي را به عنوان مسئول كونگ فو توآي ايران و جهان منصوب كنند.حال بنده از استاد جليل زاده نام بردم، اينكه يارومه چه كسي را شايسته مي داند به ايشان واگذار مي كنيم.
و اما نكته مهمتر اين است كه فدراسيون محترم بايد قبل از هر اقدامي دستور انحلال تمام سبكهاي من در آوردي را صادر كرده و اجازه فعاليت به آنها ندهد و يا اينكه مسئولان آنها را واداركند كه تغييرات اساسي در سبكهاي خود بعمل آورده تا هيچ شباهتي به كونگ فوتوا نداشته باشند. يعني اگر كسي مدعي ابداع است پس زحمت بكشد و تمام اصول سبك خود را خود پياده كند و نتيجه زحمت يارومه را به نام خود نزند.در واقع قانون كپي رايت را رعايت كند.
پيشنهاد دوّم
حال اگر با فرض اينكه هيچ يك از اين پيشنهادات عملي نشد ونه يارومه صلاح دانستند كه به صحنه بازگردند ونه در امر ابداع تكنيكها همكاري نكردند تنها راه باقي مانده اين است كه از ايشان خواسته شود تا مسئله جانشيني و سر پرستي توا را هر گونه كه صلاح مي دانند يكبار براي هميشه حل كنند و اجازه سؤء استفاده به ديگران ندهند.
پيشنهاد سوّم
در صورتي كه هيچ يك از اين مسائل قابل بررسي قرار نگرفت و عملي نشد، پيشنهاد سوّم حقيراين است كه استاد جليل زاده با يك سازماندهي قوي خود اين كار را شروع كنند.چون راه ديگري در پيش رو باقي نمي ميماند.
يعني همانگونه كه تا بحال اين كار را پيش برده اند با ايجاد تغييراتي كار را در حد جهاني گسترده سازند. مثلا اولين پيشنهاد اين است كه ابتدا به سبك كانگ فوتوا در يونسكو اقدام شود و همچنين سازماني جهاني ثبت شود و از طريق آن سازمان جلوي فعاليت سبكهاي من در آوردي گرفته شود و افراد مجبور شوند كه فعاليت خود را تحت نظر سازمان مركزي انجام دهند.
براي اين كار نياز به فعاليت شبانه روزي و عملياتي است. زيرا بايد در تمام شهر هاي ايران كانون نماينده داشته باشد و با فشار علاقمندان فدراسيون مجبورشود تكنيكها را با كانون هماهنگ سازي كند.
تمام اين مسائل شدني است و فقط همت مي خواهد. حال مسئله مهمتر اين است كه تكليف مخالفان چه مي شود؟ پاسخ روشن است:
در فراخواني همه كساني راكه مدعي هستند به يارومه وفادارند دعوت به همكاري به اين صورت بكنيم كه از آنها بخواهيم بي طرفانه و بدون غرض و براساس واقعيات وبدون حسدوكينه نتيجه بگيرند و اين را در حضور جمع بايد انجام داد تا همگان ببينند و بدانند كه مثلا در اجلاس فلان در فلانجا چه گذشت.
وقتي كه تمام اساتيد با كانون هماهنگ شوند فدراسيون هم مجبور است با كانون همكاري كند. بنابراين هم كانون به شكل مستقل به حيات خود ادامه مي دهد و هم فدراسيون كار خود را مي كند.
به نظرحقيراين تنها راه نجات كونگ فو توآ از اين بن بست است و به اين وسيله مي شود جلوي نابودي آن را گرفت.
اگر هم اساتيد نخواهند خود را با كانون هماهنگ بكنند مي توان در اين باره اطلاع رساني كرد تا همگان بدانند كه قصور از جانب چه كسي است و در اين صورت همانطور كه عرض شد كانون بايد به شكل مستقل وبا كمك اساتيد و همراهان وفادار در سطحي جهاني خود را مطرح كند تا به جايي كه فقط احكامي كه از طرف كانون صادر مي شود داراي اعتبار شده ومورد قبول سازمانهاي جهاني قرار گيرد.
در اين راه همت تمام همراهان لازم است و اگر دوستان با اين پروژه موافقند موافقت خود را با تشكر يا به هر شكل عنوان كرده و انتقادات و پيشنهادات خود را هم اعلام نمايند. شايد كسي فكر بهتري داشته باشد. فقط در پايان اين مطلب را عرض مي كنم كه حتي امروزهم براي نجات كونگ فوتوآ دير است. بايد با تمام توان حركت كرد و اجازه ندهيم تا بدخواهان آن با روشهاي غلط خود طريقت دانايي را از راه و اصولي كه يارومه بنيان گذاري كرده بيش از اين منحرف سازند.
پاينده باشيد . توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9027

سلام استاد.از ما بدتون میاد جواب سوال هایمان رو نمیدید؟

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9028

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
درود براستاد عصار عزیز
سوال داشتم
این اقای حمید بروجنی همان اقایی هستند که در انتهای کامنت های قدیمی تشکر گذاشته ( عضو این سایت بوده )؟
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Assar

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #9029

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
مجتمع رزمي پاکان
وبلاگ انجمن تخصصی کونگ فو توآ استان یزد

چنانچه همراهان عکس جدیدی دارند لطفا دریغ نفرمایند

پیروز و سربلند باشید
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh