با سلام
خدمت همراه عزیز جناب آریا
شما ماشاالله بسیار باریک بین و بسیار با حوصله اید و گویا وقت آزادی زیادی هم دارید کاملا برعکس بنده. دوست عزیز من دیگه جرات نمیکنم زیاد بنویسم چون ممکن شما از درونش کلی سوال برای خود بنده مطرح کنید و چندین صفحه هم آن بحث را ادامه ندهید البته اگر چند بحث دیگر از درونش بیرون نیاد. ولی در کل خسته نباشید.
در مورد جوابیه ای که به این آقای حمید دادید به نمایندگی از همه همراهان راستین راه دانایی از شما تشکر ویژه میکنم و فکر میکنم اگر در بحث اندیشه (که بحث میان من وشما بود) ودر مورد آگاهی بخشی به همراهان در مورد این اشخاص ، شما میتوانید بسیار موثر واقع شوید و همراهان میتوانند با به اشتراک گذاشتن این مطالب در سایت های مختلف به شناساندن چهره ی حقیقی این افراد به سرعت همراهان و مخصوصا هنر جویان تازه وارد را کاملا آگاه کرد.
و اما در مورد بحث خودمان ( اینکه هدف یکی است فقط راه متفاوت است)
بنده هم همین رو میگم . توجه کنید لطفا ، زمانی که عالما و پیمبران میخواهند افراد را به یک راه و مسلکی هدایت کنند ابتدا روی ذهن آنها کار میکنند ولی در کانگ فو توا این طور نیست چرا که توا اندیشه تجربه شده است یعنی شما با توضیح دادن درباره اندیشه توا نمیتوانید یک شخص را به توا علاقه مند کنید افراد معمولی ابتدا ظاهر کار ما را میبینند مثل مبارزه لباس تکنیک مراسم ها اخلاق. بعد مشتاق شده به این جمع میپیوندند وبعد با اندیشه توا آشنا میشوند.
باقی موارد در کامنت های بعدی
درود