پاسخ به همراه گرامي اقاي محمد-2
با درود
در ادامه مطلب فرموده ايد :
(تفاوت سبک های رزمی با اصالت و در واقع رمز ماندگاری این سبکها ) مثل کاراته، کونگ فو و ... با سایر سبکهای جدید در همین است :تکنیک کاتا و.....
البته اين نظر شماست و من به عقيده شما احترام مي گذارم. اما بايدتوجه داشته باشيد كه خيلي چيزها در ماندگاري يك سبك رزمي دخيلند. گاهي جذابيتهاي عرفاني، شكل تكنيكها، خود بنيانگذار و بسياري از مسائل ديگر مي توانند براي ساليان زياد يك سبك را ماندگار سازند.مثلا الان يك سبك من در آوردي به نام ( سمبكلاه ) سالهاست كه فعاليت دارد). اما فقط تكنيك نه، البته شما بعد از اين مطلب چند تا نقطه گذاشته ايد و مطمئنا منظورتان عوامل ديگر هم بود. بهر حال نظر شما محترم است.
و اما باز فرموده ايد :
(نکته این است که هدف در خود راه هست جناب آریا)
اين نكته هم قابل احترام است، اما توجه داشته باشيد كه هدف در آغاز و پايان راه است.زيرا ابتدا يك بنيانگذار هدفي از قبل در ذهن خود دارد و آن را مي پروراند و سپس نتيجه آن مي شود يك مكتب يا يك ورزش رزمي يا هر چيزديگري، و سپس در پايان راه است كه خواهد ديد آيا به هدفي كه مي خواسته رسيده يا خير؟طي طريق خود يك چيز است و هدف چيز ديگر، اما نظرات شما خيلي خوب است و من به مباحثه با شما افتخار مي كنم.
باز فرموده ايد :
(شما میفرمایید که تمام پیامبران در ابتدا برای اصلاح اندیشه قیام کردند. درسته ولی این ربطی به توا نداره. اون یه راه دیگه است . اصلا یه بحث کاملا جداست ).
اينجا با شما مخالفم. اولا بايد بدانيد كه بنده مثال زدم، در مثل مناقشه نيست. بله بنده هم مي پذيرم كه كار پيامبران رسالت الهي است. اما شما بفرماييد كه هدف در توا چيست؟ هيچ تفاوتي با هم در اصل ندارند.
تفاوتي اگر باشد درنوع راه است و طي طريق. وگرنه كانگ فوتوآ اگر يك ورزش است پس بحث فلسفي در آن چه مي كند؟ همراه گرامي، كانگ فوتوآ چه بخواهيم و چه نخواهيم يك مكتب ذن است، يك مكتب شناختي است و اين مطلب از زبان راهبر اين راه بطور واضح و مشخصي بيان شده است. طريقت دانايي كه بدون راه نمي شود و راه هم بدون توشه راه و راهنما معني ندارد.
بالاخره توا يا هر فلسفه ديگري كه براي سازندگي بشر آمده باشد حتما ازاصولي برخوردار است و اين اصول شباهتها و تفاوتهايي با چيزهايي كه پيامبران آورده اند دارد.
اما من در اينجا مي خواهم نكته اي را با شما عزيز در ميان بگذارم.
از نظر حقير اگر كسي كونگ فوتوا را فقط بخاطر تكنيك كار مي كند، واقعا اشتباه مي كند( اين عقيده بنده است ).زيرا تكنيك بدون انديشه هيچ فايده اي ندارد.تأييد حرف بنده فرمايشات يارومه است كه در اجراي هر تكنيكي نامي قرار داده و فلسفه اي، شما به همان فلسفه ذات ما توجه كنيد، چقدر مطلب در آن بيان شده، يارومه مي گويد: پير از گفتن اين اسرار لبانش لرزان است. پس موضوع فقط مشت و لگد نيست، اگر اينگونه بود لازم نبود اينهمه فرم كار كنيم، مثل سبكهاي رينگي مستقيم به سراغ مشت و لگد مي رفتيم.
باز فرموده ايد:
(ما میدانیم و شنیدیم و خواندیم که حضرت علی چقدر قدرتمند بودند هیچ حریفی نداشتند در نبرد تن به تن هرگز شکست نخورد و در تاریخ هم مثالش را نمیبینیم. به نظر شما آیا زور بازوش از بقیه بیشتر بود)؟
البته من در اينجا منظور شما را درست متوجه نشدم، اما درست مثل اين است كه در اينجا شما با بنده هم عقيده ايد، جانا سخن از زبان ما مي گويي، بنده هم كه همين را عرض مي كنم. خود حضرت علي ( ع ) فرمودند زور بازوي من از جسم من نيست، بلكه قدرت خدايي است. اما در حال متوجه اين قسمت از فرمايش شما نشدم.
و اما باز فرموده ايد :
(آریا جان در این نوع مسایل هرکس نظری دارد. بستگی دارد به نوع نگرش و اعتقادات طرف. در مورد فیلم ماتریکس باید عرض کنم همانطور که میدانید این فیلم 100% برگرفته از اندیشه فراماسونریست).
محمد جان نفرماييد. اين مسائل چيزهاي ساده اي نيستند كه به نظر افراد بستگي داشته باشد، مسائل شناختي اگر درست فهم نشود كل زندگي فرد بر باد فنا مي رود.
در باره اين فيلم بايد عرض كنم هيچ عيبي ندارد كه اين فيلم را چه كسي ساخته است، مهم اين است كه 90 در صد اين فيلم دقيقا با واقعيت مطابقت مي كند.واگر شما مطالعه خود را در زمينه ذن وسعت دهيد خواهيد ديد همين طوراست.حتي برخي از سخنان يارومه به نحو عجيبي اين فيلم را در ذهن انسان تداوي مي كند.
(و درجواب سوال آخر "آیا زمانی که دنیا کاملا درست شد وجود انسان در جهان فلسفه ای دارد؟"
باید عرض کنم که قرار نیست دنیا درست شود( آفرين بر شما محمد گرامي) در واقع دنیا درست هست این انسان است که باید خودش را کامل کند اگر خوب و درست بنگریم میبینیم که دنیا هم برای انسان خلق شده است تا وسیله ای باشد برای اینکه ما خود را محک بزنیم و ببینیم در این مبارزه با خود چند مرده حلاجیم).
بايد بگويم : احسنت، شما فرد باهوشي هستيد وبه طرزعجيبي به جواب نزديك شده ايد.
اما من درتعجبم اگر اينقدر به پاسخ اين سؤال نزديك هستيد چرا وحشت نكرديد.زيرا پاسخ اين سؤال حقيقت تلخي را به دنبال دارد كه از فهم آن وحشت عجيبي براي با راول به دنبال دارد.زيرا تمام راز خلقت در پاسخ همين سؤال قرار داده شده است.
محمد عزيز از مباحثه با شما لذت بردم.به قول استاد بزرگ جليل زاده دنيا با گوناگوني زيباست،اختلاف نظر بين بنده و شما هم زياد مهم نيست، البته اگر اختلاف نظر در امري باشد كه اشتباه درآن به نتايج مهلكي بيانجامد، بله مهم است. اما اختلاف نظر بين بنده و شما هيچ ضرري به كسي نمي رساند. با وجود اينكه از تصويرتان مشخص نيست كه چند سال داريد، اما با اين طرز تفكر انشاء الله اينده روشني خواهيد داشت.
پاينده باشيد.توآ