• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #8985

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود بر استاد عصار گرامي
حقيقتا جانها را زنده مي كنيد با اين سليقه خوب و انتخاب اشعاري كه با وضعيت امروزي بشر كاملا مطابقت دارد.اين شناخت عميق از انسان را به شما تبريك مي گويم و توفيقات روز افزون برايتان از درگاه ايزد يكتا خواهانم. پاينده باشيد . توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #8986

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
با درود
خدمت دوستان عزیز آقا پدرام و آقای آریا و آقای حسین ،
دوستان ما همه همراهیم. همراهی در کانگ فو توا به این معنی نیست که من پیروزم یا تو؟ چه در مبارزه چه در گفتگو و چه در...
ما بجای اینکه بیاییم و سوتی های هم دیگر را بگیریم و یکدیگر را تخریب کنیم باید لباسی باشیم بر اشتباهات هم . باید دست هم رو بگیریم و تجربیاتمون رو در اختیار هم بگذاریم . اگر در نظرات و اندیشه با هم اختلاف داریم این تقابل باید سازنده باشد نه اینکه مایه تمسخر دشمنان دانایی باشد. پس بیایید معنی همراه را درک کنیم .

نکته دیگر اینکه استاد جلیل زاده بارها توصیه فرمودند که توجه خود را بیشتر در مایگاه اول یعنی تن متمرکز کنیم تا باقی مباحث. به نظر بنده این حرف کاملا صحیح است چون با کار کردن درست روی تن و اجرای صحیح تکنیک ها و تمرین ها ، همراه خود به خود در باقی مایگاهها رشد خواهد داشت و همه همراهان به یک نوعی از وحدت اندیشه و دانایی خواهند رسید.

و نکته آخر اینکه سعی کنید هر مطلب را در جای خودش پاسخ دهید . اگر میخواهید در مورد ذن ( که فبلا هم بحث شده) صحبت کنید میتوانید به سر صفحه فلسفه و عرفان توا و صفحه ذن و فلسفه آن مراجعه کنید.
با تشکر
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي, اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #8987

سلام استاد بزرگوار.بنده جدیدا لباس کونگ فو توا یی خریده ام که جلوی لباس،نه دکمه ای است و نه بندی،و جلوی لباس کاملا باز است.شبیه این لباسی که شما پوشیده اید

آیا مانعی وجود دارد و یا این لباس کونگ فو توآ نیست و نباید بپوشم؟ممنون
Attachments:

گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #8988

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود برهمراه محمد گرامي
به حكم عقل بايد نصيحت مشفقانه را از هر كس كه بود پذيرفت چه برسد به اينكه آن فرد همراه راه دانايي باشد.در باره اينكه بحثها بايد در صفحات مخصوص بخود مطرح بشودبنده نيزبا شما موافقم و.حتي در يكي ازكامنت هاي قبلي هم عرض كردم چه خوب است اساتيد اين سايت و كانون مباحث را بعنوان دروس آموزشي در نظر گرفته و تعاليم ارزنده خود را در اختيار همراهان قرار دهند. اما تنها چيزي كه در ان نظر حقير با فرمايش شما متفاوت است مسئله تقدم تن و روان به يكديگر است.درست است كه در تعريف كونگ فوتوآ مي گوئيم : طريقت دانايي و انشاء تن و روان.اما بايد توجه داشت در بحث تكنيك استاد بزرگ جليل زاده عزيز كاري كرده اند كارستان و به قول خودشان حتي از استاد ميرزايي هم بهتر اين اصول را در اختيار همراهان قرار داده اند. بنابراين در اين باره نگراني وجود ندارد. نگراني بيشتر در باره انديشه است. تن نمي تواند مقدم بر انديشه باشد.بلكه اين روان است كه ب رتن مقدم است و اگر بخواهيم مسامحه كنيم مي گوييم با هم برابرند. ساختن تن بدون انديشه كاربي معنايي است. امثال دهقانيان و دشمنان ديگر كونگ فوتوآ با مشت و لگد به توا ضرر نمي رسانند.بلكه اين انديشه ناپاك است كه در مرحله آخر تبديل به تكنيك غلط مي شود. تمام پيامبران و انديشممندان عالم در ابتدا براي اصلاح انديشه و تزكيه قيام كردند. حتي خود يارومه هم مي گويد : در انديشه ايم و بكوششيم تا زنگاره هاي باقي جهل را از انديشه انسانها بزداييم.
از ما كه گذشته، اما شما همراهان گرامي بدانيد تا انديشه ساخته نشود هيچ كاري به سرانجام درست نمي رسد.اصلاً در تعريف كونگ فوتوآ هم مي گويئم طريقت دانايي، نه ورزش رزمي، اينكه چرا ورزش رزمي دستمايه دانايي قرار گرفته خود يك بحث شيريني است، اما بدراشت بنده اين است كه همراهان هيچ علاقه اي به اين مباحث نشان نمي دهند. در حالي كه اصل مطلب اين حرفهاست.يك تكنيك غلط را استاد مي تواند با فيلم به روشني توضيح دهد. اما انديشه غلط وقتي پا گرفت ديگر نمي توانيد آن را اصلاح كنيد.متاسفانه بنده در اين مدت شاهد بودم كه همراهان گرامي به نوعي سعي مي كنند از مباحث فكري دوري كنند.به نظر حقير اين اشتباه بزرگي است. اگر راهداني فاسد مي شود و به فكر خيانت مي افتد ابتدا اين مسئله در انديشه او شكل مي گيرد سپس به صورت يك سبك ابداعي يا گفته اي خباثت آميز نمايان مي شود.كاش دوستان وقت مي گذاشتند و به اين چند سؤالي كه حقير در ابتدا مطرح كردم پاسخ مي دادند كه اصلا كونگ فوتوا چرا ابداع شد؟آيا اين يك ورز شرزمي است، يك دين است، يك مكتب عرفاني است؟ هدف نهايي در توا چيست ؟ و چگونه مي توان به آن رسيد؟
پاينده باشيد .توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #8989

• pedram
  • Platinum Boarder
مبارزه با کی و چی؟ مگر در کاینات هر چیز سر جای خود نیست؟
چرا من باید دنیا را عوض کنم؟
ایا زمانی که دنیا کاملا درست شد وجود انسان در جهان فلسفه ای دارد؟
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #8990

با درود ،
آریای گرامی بنظر من کونگ فو توآ ابتدا بعنوان یک ورزش رزمی ابداع شد و در ادامه همراه با تفکرات و ایده های راهبر با رشد فیزیکی و روانی خود تحول یافت. من بدین منظور این حرف رو می زنم که از نزدیک با افکار و ایده های استاد میرزایی آشنا و به عینه شاهد این دگرگونی ها بودم . در حقیقت همین دگرگونی های تقریبا هرروزه، باعث ایست و عقب افتادن تهیه و بوجود آمدن مقرارت و ضابطه های اصول فیزیکی کونگ فو توآ شد و دوباره بنظر من در روزهای واپسین استاد مایگاه تن را قربانی شش مایگاه دیگر کرد . این اقدام مایگاه یکم را که پایه و اساس و قاعده ی توآست دچار از هم گسیخته گی ساخت که دست اوباشان و ریاکارانی همچون دهقانیان و معصومی را باز گذاشت که از آن سواستفاده کرده و بار خود را ببندند طوری که معصومی زیر دیپلم، فوق لیسانس صادر میکنه و مصطفی دهقانیان خود را فارغ التحصیل داشکده تن و روان معرفی میکنه.
من به این نتیجه رسیدم که اگر اوضاع به همین صورت پیش رود ، متاسفانه با همکاری مسئولین ورزشی و دشمنان پرفسور میرزایی و این افراد فریبکار نه از تاک نشانی خواهد ماند و نه از تاک نشان.
همینطور که شاهد هستید در این پنج سال اخیر سعی به جمع و جور کردن تکنیکها و مسایل مرتبط با آن کرده ام تا بلکه راه نجاتی برای زنده ماندن درست کونگ فو توآ وجود داشته باشد. ولیکن بتنهایی قادر نخواهم بود در تمام جبهه ها بجنگم . من به وجود و حمایت امثال شما احتیاج دارم ، گرچه از کمک و همیاری اسدالهی ها ، حجازی ها و عصارها برخوردارم، اما دوست من این کافی نیست که با یک همچین افراد انگشت شماری به جنگ دشمنان و شارلاتانهایی که از حمایت دستگاه های دولتی هم برخوردارند برویم و پیروز شویم.
من دست همیاری و همکاری بسوی تمام وطنپرستها و جویندگان حقیقت دراز میکنم .
توآ
Time to create page: 0.36 seconds