• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8958

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پاسخ به سؤال استاد عصار( عطار زمان)
با درود براستادان عزيز
سؤالي كه طرح شده بسيار پرمايه بوده و نشان دهنده دانش‌عميق استادعصار ( عطار دوران) در زمينه عرفان است.
بنده حقير به رسم ادب و بيشتر محك زدن آموخته هاي خود پاسخ كوتاهي معروض مي دارم و از استاد عصار گرامي تقاضا مي كنم كه اشتباهات حقير را حتما يادآور شوند.
به اين دو سوال از چند منظرمي شود پاسخ داد، زيرا با توجه به دانستن ديدگاه سؤال كننده مي توان از آن ديدگاه وارد شد.
اما حقير دو پاسخ به اين پرسشها دارم.
پاسخ اوّل از ديدگاه ذن بيروني و پاسخ دوم از ديدگاه ذن درون
پاسخ اوّل
اگر زندگي را حد فاصل تولد تا مرگ بدانيم، قاعدتا مبارزه انسان يا اززمان انعقاد نطفه يا از لحظه تولد آغازمي شود.
پاسخ دوّم
اين پاسخ از ذن دروني و انديشه بي رنگ بر مي خيزد.
با توجه به نوع نگرش در اين مكتب، از آنجايي كه هستي آغاز بي پايان و پايان بي آغاز است ، پس زندگي و نبرد ازلي و ابدي مي باشند.
با درود، پاينده باشيد. توآ

گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, حامدعدالتي, اکبر, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8959

• آريا
  • Platinum Boarder
آشنايي با مكتب ذن -1
با درود براساتيد بزرگ كانون و همراهان فرهيخته
ازآنجايي كه هدف كانون و اين سايت، ارائه اطلاعات صحيح در باره هنر رزمي و مكتب آموزشي و پرورشي كونگ فوتوآست و باز از آنجايي كه مقوله « ذن » جزوي از اين مكتب است و دوستان جوان يا عده اي شايد هيچ اطلاعي درباره مكتب ذن نداشته باشندوآن را تنها درنشستن به صورت چهارزانو و تمركز روي نحوه نفس كشيدن تصور كنند، بهمين دليل با كسب اجازه از استاد بزرگ جليل زاده و استاد عصار گرامي و ديگر اساتيد اين سايت، و اگر همراهان گرامي مايل باشند مطالبي در باره مكتب ذن از كتب معتبر و بدون دخل و تصرف نقل مي كنم تا بر آگاهي دوستان عزيز هر چه بيشتر بيافزايد.
در بخش اول مطلبي را با نام « نمايش بازيهاي استدان ذن» از كتاب « درسهايي از استادان ذن» نوشته « دكتر رينالد هوراس بليث »انتخاب كرده ام كه البته مقداري طولاني است و طي چند كامنت به نظر شما خواهد رسيد،اما به خواندنش مي ارزد و به سؤالي كه استاد عصار ( عطار دوران ) مطرح كرده اند كاملاً مربوط است.
ميگويند ، « يانگ چيا » در اطراف پيشواي ششم سه بار قدم زد بدون اينكه تعظيمي كند. او فقط چوبدست بودايي خود را با حلقه هاي آهني اش تكان مي داد.
پيشوا به او گفت : ما 3000 قانون براي رفتار و 80000 اصل در باره اخلاقيات داريم.آيا مي توانم بپرسم كه شما با اين اعتماد به نفس اغراق آميز خود به چه چيزي افتخار مي كنيد؟
يانگ چيا جواب داد: تولد و مرگ، مشكل لحظه بزرگ است. همه چيز پيوسته تغيير مي كند.
پيشواي ششم « هواي نانگ » پرسيد: چرا ناپايدارند؟ آيا مي توان اين مسئله را حل كرد؟
يانگ چيا جواب داد: براي پايداري آن بايد بي تولد و بي مرگ بود و براي حل آن بي زمان. پيشوا پذيرفت و گفت : چنين است كه تو مي گويي.
دوستان گرامي اين همان انديشه بي رنگ است كه در ذن كونگ فو توآ مطرح است و در باره آن قبلاً به تفصيل سخن رانده شد.
مطلب ادامه دارد. پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8961

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
پسرم پدرام

مطالعه مطالعه
The following user(s) said Thank You: pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8962

• آريا
  • Platinum Boarder
[b]آشنايي با متب ذن -2
افسانه اي هندووجود داردكه« ذات » يا خداي جهان ( رجوع به فلسف ذات ما در كونگ فوتوآ شود).
زندگي را به نوعي بازي مي بيند. و از انجايي كه هر آنچه هست و تمامي آنچه كه وجود دارد اوست،( هوالاول و هوالاخر) بنابراين كس ديگري را ندارد كه با او اين نمايش را اجرا كند. پس او به تنهايي به بازي مي پردازد. وي با چهره اي همانند من و شما نقش يك انسان را بعهده مي گيرد و با حوادثي هيجان انگيز و وحشتناك مواجه مي گردد و در تمام مدت فراموش مي كند كه واقعا چه كسي است. بهرحال ناگهان از خواب و روياها بيدار شده و هويت اصلي خود ( ذات بي پايان هستي ) را به ياد مي آورد.كسي كه هرگز نه زاده شده و نه مي ميرد.
همراهان عزيزاگر بخواهيم اين مطالب را با منابع اسلامي هم مورد تحقيق قرار دهيم و براي درك بهتر اين بخش ازمطالب مربوط به ذن، مطالعه سوره توحيد و اين حديث از رسول گرامي اسلام را توصيه مي كنيم كه فرمودند:
«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا .مردم در خوابند و زمانی که از دنیا رفتند بیدار می‌شوند»، توضیح این سخن چیست؟
[/b]
پاينده باشيد، توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8965

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود خدمت جناب حسین
از لحاظ سنی من فکر نمیکنم جای پسر شما باشم.من سوالی در ارتباط با حوضه کردم .منظورتان از مطالعه چیست؟تو کدام کتاب امار دقیق کونگ فو کاران روحانی را گفته بگویید ما مطالعه کنیم.
شما کلا خیلی عصبانی هستی سعی کن کمی ارام شوی بعد بیایید و به همراهان ملحق شوید.من اهل دعوا و تخریب نیستم چون سعی میکنم خودم را کنترل کنم و شما هم سعی کنید خود را کنترل کنید.درست نیست این همه وقت و هزینه اینترنت و .... میگذارید و ناراحت از مناظره برگردید اگر فکر میکنید مناظره در این سایت فقط تلف کردن است بروید به کوه و رستوران و ..... تا از وفتتان استفاده کنید.
من از دعوا و مشاجره خسته شدم و قصد دارم که درگیر نباشم اگر شما حرف من را قبول ندارید اینقدر کل کل کنید تا به حال سکته بیافتید.
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8966

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
درود
ذن
چندی از کامنت های استاد جلیل زاده در مورد ذن
کامنت 7147 :
"ذن یعنی در بحر تفکر فرو رفتن و به اندیشه تمرکز گرفتن است. شما برای تمرکز داشتن احتیاج دارید که تمرین کنید، یعنی اینکه بتونید افکارتون را در مورد مسئله ی خاصی نگه دارید. برای مثال اگر بتوانید فکر خود را برای چند دقیقه فقط به نفس کشیدن خود معطوف کنید و غیراز آن به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنید و یا خطی را مثلا اتادو از ابتدا تا انتها در ذهن خود انجام دهید بدون فکر کردن به موضوع دیگه ای حتی برای لحظه ای ، اونوقت به قدرت ذهن و ذن پی خواهید برد و در ادامه با تمرینات مختلف این قدرت درونی رو پرورش داده و بهره آنرا خواهید یافت. اما مهمترین شرط اینه که با خودتون صادق باشید و اشتباهات رو با صبر و بردباری تصحیح کنید."

کامنت 7150 :
"شما اگر کونگ فو کار میکنید یا درباره ذن کنکاش میکنید منظورتون چیست؟ آیا غیر از این است که بدنبال راه یا راهایی هستید که برای زندگی تون بهره مند باشه ؟
پس خود ذن هم وسیله ایست برای بهتر درک کردن جهان هستی و رسیدن به اهداف مورد نظر.
حال باید دید که خواسته و نظر شما تا چه حد مهم است، هدف مورد نظر شما تعیین کننده درجه اهمیدت وسیله میباشد. از اینرو این شما هستید که تا چه حد برای پیشرفت یادگیری تمرکز گرفتن وقت و هزینه صرف کنید."

کامنت 7154 :
"بنظر من هر فعالیت ذهنی که کانالیزه شده باشه و در زمان و حال معینی تداوم داشته باشه، میشود ذن نامید. "
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي
Time to create page: 0.41 seconds