• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8952

با سلام و خسته نباشید خدمت تمام اساتید و همراهان به ویژه استاد جلیل زاده. من در یکی از تایپک ها که موضوع اون رو متاسفانه یادم نیست یک متنی دیدم که باعث حیرت من شد. نوشته شده بود که من هم شماره ی واتس اپ آموزشی رو وارد کردم وخیلی راضی هستم. خودم هم خیلی بعید می دونم همچین چیزی باشه. خواهش می کنم هر کدوم از عزیزان می تونه توضیحی در مورد این قضیه و صحت اون بده من و بقیه علاقه مندان رو راهنمایی کنه.
ضمنا من تازه وارد این سایت شده و عضو شدم هر مشلکی در رابطه با این تایپکی که ایجاد کردم و یا صحیح نبودن مکان این سوال در این بخش از سایت لطفا به من اصلاع بدهید. با تشکر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8953

• Assar
  • Administrator
با درود دوست گرامی با انتخاب موارد مطرح شده میتوانید نظرات خود را بگویید از باز کردن تاپیک جدید خود داری کنید، با تشکر
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: محمد حسین

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8954

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب حسین خندیدن این شکل را دارد.از این به بعد حواستان باشد
ضمنا بفرمایید بگویید که در حوزه گونگ فو توا به عنوان برنامه ورزشی کار میشود یا خیر و روحانیون کونگ فو کار معروف را نام ببرید.
سپاس
The following user(s) said Thank You: آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8955

• pedram
  • Platinum Boarder
.
Last Edit: 9 years, 8 months ago by pedram. Reason: بازگشت به خویشتن در گستره ذن و عدم ارتباط با نور جانبی
The following user(s) said Thank You: آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8956

• Assar
  • Administrator
با درود،

سوال این است که" زندگی چیست و مبارزه از چه زمانی آغاز میشود؟"

رابطه ان روشن و سوال شما بجا، درمتن سوال انرا بجوید.
زندگی چیست؟
مبارزه از چه زمانی آغاز میشود؟
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8957

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
درد دل يك همراه
با درود بر استادبزرگ جليل زاده عزيزواستادعصار گرامي.
عزيزان، بنده افتخارمي كنم كه سعادت اين را يافته ام تا با شما اساتيد عزيز دراين فضاي مجازي اشنا شده و مطمئنا به قول حضرتعالي حال وقت گوش سپردن است و ما به جان و دل مي شنويم تا ازمحضر شما بزرگان درس بياموزيم. قبلا هم عرض كردم اگر انسان به دنبال حققيت باشد آن را خواهد يافت و اگر به دنبال علم باشد بايد در مرحله اول تواضع و فروتني پيشه كرده وكبر و نخوت دروغين و غرور را كه سمّ مهلكي است از خود دور نمايد. اگر انسان ريگي به كفش نداشته باشد از عتاب استاد ناراحت نمي شود و از تعاريف وي خوشحال.در باره اين بنده خدا شما گفتني ها را به ما و ايشان فرموديد، حال اگر كسي حقيقتا قصد خدمت دارد يا مي خواهد از علم و دانش خود ديگران را بهره مند سازد بنابراين بهتر است بدون هيچ منتي مردانه همانند شما و استاد جليل زاده گرامي وارد ميدان شود. نه اينكه از دور هل من مبارز بطلبد و هياهو براي هيچ بنمايد.ارگ بحث علمي است كه ديگر هياهو معني ندارد.يك نف رمطلبي را عنوان مي كند طرف مقابل جواب مي دهد و اساتيد به نظاره و در آخر حكم را استاد جاري مي كند و همراهان از ان بحث استفاده مي كنند.
بنده كه آخر سرمتوجه نشدم كه ايشان چه بحثي را آغاز كرده كه بنده در جواب ايشان مانده ام و حال با بوق و كرنا همه جا را پركرده اند كه من همانم كه رستم بود پهلوان . ايشان ماشاء الله از روحيه و اعتماد بنفس خوبي برخوردارند و با وجود اينكه بارها اعلام مي كنند كه از اين مباحث چيزي نمي فهمند و ديگر در اينجا مطلبي نخواهند نوشت، هر بار حضور پيدا مي كنند و كسي را از آتش توپخانه كلمات خود بي نصيب نمي گذراند.بنده حقير بسيار علاقمندم كه اين شخصيت فاضل و عالم حوزوي بيايند و پاسخ همين دو پرسشي را كه شما عالمانه مطرح كرده ايد بدهند تا ميزان علم ايشان برهمگان اشكار شود.بارها از ايشان خواسته شد كه به جاي شكلك گذاشتن و تمسخر اساتيد اين سايت ، بيايند و جواب يكي دو سوال را كه اتفاقا جزو دروس ايشان بوده و د رحقيقت تخصص ايشان است جواب بدهند تا همراهان از درياي علم ايشان قطره اي بهره مند شوند اما دريغ حتي از يك پاسخ علمي. حال من نمي دانم كه جواب دادن به اين پرسشها چه ارتباطي به حضور يا عدم حضور بنده دارد.
اگر بنده، استاد جليل زاده وشما استاد گرامي را بعنوان راهنماي راه برگزيده ام پس عقل و انصاف حكم مي كند كه دوزانوي ادب در پيش استاد به زمين نهاده و گوش به فرمان باشم.
شاگرد يا همراه تا زماني كه ادب را توشه راه خودنسازد به چيزي نخواهد رسيد. اگر تمام تذكرات شما با بنده هم كه باشدبايد اين باعث افتخار من ميباشد. همانگونه كه ليلي كاسه مجنون را شكست و به او گفتند ديدي او تو را نمي خواهد پس چرا دست از سر او برنميداري؟ مجنون خنديد و گفت: اگر با ديگرانش بود ميلي، پس چرا كاسه مرا شكست، ليلي.
متاسفانه انسان زماني كه جوان و است و خام، مثل توسن خشمناكي به هر سو مي تازد و حاضرنيست زير يوغ كسي برود. اما وقتي سن افزايش پيدا مي كند اگر بستر تربيتي انسان درست فراهم شده باشد شخص مي بيند كه چقدر خوب بود اگر يوغ اطاعت استاد را در گردن مي كرد تا از منازل و مهلكه ها راحت تر عبور مي كرد.بياد ندارم اين سخن از يارومه است يا از استاد ديگري،درجايي ديدم نوشته بود: بترس از استادي كه لاشخور صفت باشد. زيرا او در تو صفات خودش را پرورش خواهد داد. ما سالهاي ارزشمندي ازعمرو جواني خود را مطيع كساني بوديم كه گمان كرديم ما را رهنماي راهند، اما در انتها مشخص شد كه به شوره زار هدايتمان كردند.حال با وجود اينكه سن از 50 در حال گذشت است باز اين توانايي را داريم كه كمر همت بر بنديم ودوباره از خاك برخيزيم.
بسياري از همراهاني كه در اين سايت وارد مي شوند جواناني هستند كه هيچ گاه ذره اي از سختيهايي كه استادبزرگ جليل زاده گرامي و شما استاد عصار پرمايه و پر فضيلت و ديگر همراهانتان و بنده حقير از سر گذرانده ايد و گذرانده ام را تجربه نكرده اند.بهمين دليل برخورد عده اي با شما طلبكارانه است. در حالي كه اگر اين عزيزان فقط يك روز از آن دوران را تجربه مي كردند حداقل مقداري تواضع بخرج مي دادند. بهرحال بعد از اينهمه سال سروكله زدن با همراهان.( بنده در اوايل ظهور انقلاب اسلامي و تازه شش ماه بود كه كونگ فو توآ را شروع كرده بودم اما در روستاي محل سكونت خود كلاس دايركرده و افرادي را كه قادر به شركت دركلاس نبودند به رايگان تحت تعليم قرار داده بودم).در حالي كه نوجواني بيش نبودم.حال نه كلاسي نداريم نه شاگردي وخودعزم را جزم كرده ايم كه از نوآغازيم.و از آنجايي كه بي نام و نشانيم پس در پي شهرت نيستيم.اگر مطلبي عرض مي شود فقط براي روشن شدن ذهن جوانان است و بس.
ارزش كار شما خيلي بالاست و حداقل حقير كه عمري است در كار آموزشم اين را بهترازهركس ديگري درك مي كنم. صبرو حوصله و متانت شما بزرگواران انسان را به كرنش وا مي دارد. پاينده باشيد و پيروز و سرفراز. توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, pedram
Time to create page: 0.34 seconds