• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8946

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
آقاي حسين شما نمي توانيد بياييد به ديگران اهانت كنيد بعد به دروغ عنوان كنيد كه به خاطر احترام به استاد ديگر حرفي نمي زنيد.متاسفانه تجزيه و تحليل نوشته هاي شما نشان مي دهد كه از شخصيتي وسواسي و بسيار مظطرب و حسود برخورداريد.مشكل اصلي شما اين است كه خودتان را بخاطر تحصيلاتتان كه اگر صحت داشته باشد از ديگران بالاتر مي دانيد و هرگز تاب تحمل سخن مختلف را نداريد.در هيچ يك از كامنتهاي شما حتي يك جمله مشاهده نمي شود كه بنده و دوستان از آن استفاده علمي ببريم.شما فقط شعار مي دهيد آن هم شعار هايي كه به خدا اگر از معني آنها خبر داشته باشيد.حداقل تكليفتان را با خودتان مشخص كنيد. بالاخره شما مباحث ذن و عرفان را مي فهميد يا نمي فهميد.جناب عالم و با سواد، شما فكر كنيد بنده در اين سايت حضور ندارم، چرا ديگران را از فضل و دانش خود بهره مند نمي سازيد. واقعاً روحيه عجيبي داريد. با وجود اينكه به يك پرسش من جواب نداديد نمي دانم با چه رويي از ميدان بحث و مناظره عقب نمي كشيد و خود را برنده يكطرفه مي ناميد. شما براي هدايت بنده دعا كرديد و من از شما تشكر مي كنم و آمين مي گويم. اما شما چون براد رديني من هستي اجازه بدهيد بنده هم براي شما دعا كنم. خدايا به اين حسين اقا در باقي مانده عمر سلامت جسمي و روحي و رواني كامل عطا بفرما و ايشان را اصلاح نما. آمين يا رب العالمين
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8947

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود بر استاد بزرگ جناب جليل زاده عزيز و استاد عصار گرامي
مطمئنا به حكم تجربه و پيشكسوتي فرمايش شما صحيح است و بنده فقط پيشنهاديكه به نظرحقير درست مي آمد ارائه كردم.بهرحال سكان اين كشتي در دستان با كفايتي قرار دارد و ما كه سرنشين آن هستيم از تصميمات ناخدا بايد اطاعت كنيم.پاينده باشيد.توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8948

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اریا اگر نظرتان در مورد اقای حسین این است که نوشته اید بنابراین نیازی نیست که با ایشان بحثی بکنید و یا به سوالات ایشان پاسخ دهد چون جز جدال چیزی ندارد و برای همراهان بی فایده.
جناب حسین اگر شما هم شما هم اگر در این باورید که ایشان شما را نمیفهمند پس بحث سر چیست.؟
به نظرم همراهان خود در مورد بحثها قضاوت خواهند کرد.
البته هر چی خود صلاح میدانید.
باز هم ممنون.
Last Edit: 9 years, 8 months ago by pedram.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8949

• Assar
  • Administrator
با درود و تشکر آریا عزیز از درک شما در مورد مسائل عنوانی،

سایت محیطی را فراهم کرده، که همراهان بتواند گاه به دردل و گاه به گله و گاه دیگر واقیعت های لمس شده را به اطلاع دیگران برسانند.

متاسفانه بعضی از دوستان این شرایط را درک نمیکنند. حسین آقا بخود نگیرید کلی گویی است

اینجانب هم همانند استاد جلیل زاده مطالب سایت را میخوانم و آنها را تایید می کنم در موردی اگر لازم باشد با استاد جلیل زاده در مورد ان مشورتی قبل از تایید خواهد شد ، سانسوری هم در کار نیست، مگر مطالب طوری باشد که از حوزه اخلاقی به دور باشد، استاد جلیل زاده و اینجانب به دلیل بودن در یک شهر و امور مشترکی که در نشر مطالب توا داریم روزانه بطور مستمر در گفتگو هستیم.

گاه زمانی به خاطر تفاوت زمانی تایید کامنت ها بطول میانجامد (اختلاف زمان ما با ایران و سایر نقاط جهان)

گفتم نظاره گر چون نمیخواهیم نظرات شخصی در دیدگاه دوستان تاثیری بگذارد و مسیر فکری آنها را تغییر دهد و جریان گفتگو را هدایت شخصی کند

اینجانب در خانواده ای بزرگ شده ام که افرادش اهل کتاب بودند در۱۰ سالگی معلم قرآن داشتم، یکی دوسال بعد کتاب نهج البلاغه و.......... با وجودی که به امور فلسفی وعرفانی (به زبان خودمان) آشنایی و مطالعه مستمر دارم آنهم به خاطر انتخاب شخصی، ولی از نوشتن مطالب در این زمینه خود داری میکنم چونکه این سوی معادله نشسته ام و افکار اینجانب نباید هدایت کنند باشد بلکه نظاره گر این گذر. جوانی ۲۰ ساله نیستم که از هوس کاری را انجام میدهم کنون گذر عمر از ۶۰ است،........پس اگر از تفاوت هوس و عشق را مینویسم آنرا میشناسم، اگر مینویسم که آتش را بشانس و خود را نسوزان چون آنرا تجربه شده دیگران دیده ام، و ......

در صحبت ها هرچه هست کلی میگویم اگر شخص به خود نگیرد به درک ان مینشیند.

به عنوان نظاره گر جناب حسین شما به خاطر شکلک در آوردنتان چند برای است که مورد اعتراض از طرف دوستان حاضر در همین گفتگو ها قرار گرفته اید ولی به زم خودتان اشکالی ندارد، چون برای رفع خستگی اشکالی ندارد پس بطور کل گفتگو ها برای شما نوعی یک سرگرمی و شوخی است. به شما توصیه میکنم مطالب دیگران را به دقت بخوانید قبل از اینکه به دیگران چنین توصیه ای داشته باشید.

اینجانب در فکرم که چطور شما تنها کسی هستید که در مورد گفتار اینجانب" که نظرات یکی از دوستان اینجانب را به یاد فردی میاندازد که قبلا در سایت بوده" جبهه گیری کرده اید؟ ، ما آریا دیگری هم دارم پس دوستمان آریا چرا اعتراض نکرده اند؟

باز گشت به یک گفتگو مناسب فضا را ملال آور نخواهد کرد. تشکر
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 8 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, آريا , حامدعدالتي, اکبر, Mahdi

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8950

• Assar
  • Administrator
سوال زندگی چیست و مبارزه از چه زمانی آغاز میشود؟

نظری ندارم شنونده هستم.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8951

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
جناب آقای عصار
سلام علیکم

بنده نمی دانستم حضرتعالی در جوار استاد تشریف دارید برای همین بود که از شما پرسیدم در ایران تشریف دارید یا در خارج ایران ولی پاسخی نیافتم چون حقیقتا نوع صحبت کردنتان برای بنده عجیب بود

بهر حال عذر خواهی بنده را قبول کنید و اگر اساء ادبی باشد به بزرگی خودتان ببخشید مواظب استاد عزیزمان باشید

در پناه حق
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh
Time to create page: 0.37 seconds