• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8940

• Assar
  • Administrator
با درود؛

اطلاع رسانی خوب است ولی به ان باید ضمیمه یک حرکتی هم داد، داستان های ذن زمانی در افکار نقش میبندد که پیش هر سکون حرکتی باشد دوستان حاضر انسان های آگاهی هستند، با برخی از گفتار ها سودجویان منتظر به بهره برداری از ان به سلیقه خود خواهند پرداخت، تجربه این چند ساله در محیط های مجازی چیزی را غیره از این ثابت نکرده،.

گفتگوای که در همین جا بین شما و دیگر دوستان انجام میگیرد خود نوعی روشن گری است.

پایدار باشید
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 8 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, آريا , حامدعدالتي, اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8941

سلام و درود بر شما،
بهترم عزیزم، آرزو میکنم شما هم خوب و سلامت باشید.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8942

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود خدمت جناب عصار و جنا ب اریا
ممنون از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید.
همان طور که گفتم اینها بخشی از تاریخ تواست.
مثلا اگر یک‌نفر بخواهد یک فیلم مستند از توا بسازد قطعا به این اطلاعات و اشخاصی چون شما نیازمند است.
ضمنا خواستم‌ ببینم دیگران راست گفتند یا خیر دیدم هیچ‌ منبعی معتبر تر از اینجا نیست.
دیگران گفتند که خانه و بیمارستان وی در شهریار بود.
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8943

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
خدمت استاد جلیل زاده

سلام علیکم

جناب آقای عصار

خدمت حضرتعالی عرض شود که نه بنده در قبل از این در سایت بودم و نه مانند جناب آقای آریا که با غرض در جواب هستند اینکه به قول خودشان با شدت با ایشان برخورد میکنم خدا ایشان را در باقی عمر باقی مانده هدایت کند

ثانیا جوابی که از حضرتعالی خواسته شد دو کلمه است بله یا خیر بنده میپرسم متوجه تفاوت شدید یا نه شما در جواب نوشتید

تفاوت ها در دیدگاه هست، و دیدگاه هر شخص بستگی به منش فکری وی دارد در بیرنگی تعصبی نیست تعصب کوری است، عاشق کور است و فارغ میشود پروانه وار به شمع نزدیک میشود و سرا انجام میسوزد، بدون آنکه به ماهیت آتش پی ببرد اما کسی که دانا (علاقه دارد) است با تلاش مستمر خود به مطالعه آتش میپردازد و از ان ابزار میسازد و گرمی ان را به دیگران هدیه میکند.

حالا انصافا من شما را قاضی خودت قرار میدم این جوابی که حضرتعالی دادید من از تفاوت لغوی چالش دارم با شما بحث میکنم شما این چنین بحث میکنید آخه خندمان نگیره

برادر من اگر گذاشتن کامنتها در دست شماست و به نوعی مدیریت سایت در دست شماست خواهشا مطلبی را که در سایت میگذارید با دقت یا تدبر و با مشورت بگذارید تا خدای ناکرده انگشت بی اعتمادی به سوی استاد جلیل زاده به اشاره نرود شان استاد جلیل زاده را حفظ بفرمایید نه مانند این آقای آریا با این قدمتی که به قول خودشان دارند و همه اش 20سال و 20سال میکنند مورد مواخذه واقع شوید این سایت در منظر عموم افراد داخلی و خارجی است سزاوار عالمانه با نوشتها برخورد بشه اینکه بنده را به قول خودتان شما را یاد فلانی می اندازه در کمال بی انصافی است آیا شما از برداشت مطالب بنده فقط بازی با کلمات را دریافتید بنده از شما می پرسم شما آیا در این زمینها مطالعه داشتید قطعا نداشتید چون اگر داشتید در کامنتها جواب بنده با همان علوم می دادید شما یه طرفه به قضاوت نروید بنده اصلا کاری به این آقا ندارم چون ایشان را فردی بی اطلاع از این مسائل دانستم و دیگر جوابش ندادم چون جواب دادن به ایشان آب در آهن کوبیدن است

یه نکته را همین جا به شما متذکر شوم اگر یه کسی بعدا فرد باسوادی نوشتهای بنده با همراهان را ببینه آنوقت چه جوابی خواهید داد پس خواهشا در نوشتهاتان تامل بفرمایید یا اگر نوشته ای را می خواهید بگذارید مشورت کنید

استاد جلیل زاده استاد بزرگوار شما که پا به پای مباحث بنده با همراهان بودید آیا از بنده توهین و یا کلمه زشتی متوجه شده اید و واقعا اگر هم خنده ام میگیره هر کسی که یه مقدار از این علوم را داشته باشه اصلا از این حرفها خنده اش میگیره اظهر من الشمسه لذا خنده های بنده را تعبیر به سوء ادب نفرماید و به بزرگی خودتان ببخشید خوب در این سایتها این طور اتفاقاتی میافته که یکی با حقد و کینه ای که از قبل داره وارد میشه و در سدد فقط توهین است نه جواب بنده عرض کردم در کمال آزاد اندیش به بحث نشتم اما متاسفانه چیزی جز توهین ندیدم باشد روزی که شخص با سوادی این مسائل را با شما در میان بگذارد و بنده را هم راهنمایی حضرتعالی استفاده کنم

خدایا به استاد عزیز ما هرچه سریعتر صحت و سلامتی عنایت فرما و دعای همراهان را مشمول حال وی بگردان

بدرود
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8944

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
استاد عزیز و بزرگوار جناب آقای جلیل زاده
با تشکر از اینکه این کامنت اخیر را در سایت گذاشتید

بنده به احترام شما دیگر حرفی در این زمینه نمی زنم مانند شما سکوت اختیار میکنم و دعاگوی حضرتعالی

بدرود استاد عزیز

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8945

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
آقاي حسين اگر به شما پاسخي داده مي شود صرفا جهت روشن گري است وگرنه شما ثابت كرديد كه چقد ردانش علمي و ظرفيت و تحمل شنيدن حرف حق را داريد. چندين بار از شما خواستم حداقل به يك سؤال بنده پاسخ دهيد اما با مغلطه كاري فقط ماهيت خود را بيشتر به ديگران شناسانديد.نمي خواهم باز همان كامنت معروف خودتان را به رخ شما بكشم.اما شما كه عالم هستيدلطفا ميزان سواد و دانش خود را با شكلك گذاشتن به نمايش نگذاريد.آقاجان شما كه سواد داريد حداقل به اين يك سؤال من جواب دهيد. خود شناسي چگونه انجام مي گيرد؟ مي دانم كه نمي توانيد اما چون مدام مدعي فضل و دانش مي شويد. مي پرسم. مطمئن باشيد افراد باسوادي كامنتهاي پر از فضل و دانش و شكلكهاي شما را مي بينند و مطالعه مي كنند.پس نگران قضاوت ديگران نباشيد. جناب فاضل لطف كنيد بخاطر زكات دانش ديگران را با جواب دادن به سوالات حقير بهره مند سازيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, حامدعدالتي
Time to create page: 0.33 seconds