• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8926

• Assar
  • Administrator
با درود خیر بنده ملارد را از کودکی می شناختم و با ناحیه صرفا به خاطر رفت و آمد به باغ میوه ای که عموی پدری داشتند آشنا بودم نه آدرس منزل یارومه در آنجا، سالهات که از ان منطقه دورم و متوجه اختلافات آدرس ها نیستم.

----------------
تفاوت ها در دیدگاه هست، و دیدگاه هر شخص بستگی به منش فکری وی دارد در بیرنگی تعصبی نیست تعصب کوری است، عاشق کور است و فارغ میشود پروانه وار به شمع نزدیک میشود و سرا انجام میسوزد، بدون آنکه به ماهیت آتش پی ببرد اما کسی که دانا (علاقه دارد) است با تلاش مستمر خود به مطالعه آتش میپردازد و از ان ابزار میسازد و گرمی ان را به دیگران هدیه میکند.

از علاقه به عشق رسیدن مستمر است می ماند چون در خود تلاش داشته ولی عشق کور میجنگد تا خود را اثبات کند، آنچه ثابت است در نهایت گنداب است ظرف فکر را باید نیمه پر نگه داشت و هر چند گاه نیمه پر را باید جایگزینی کرد که احوال متحرک فکر حفظ شود نیمه خالی فکر فضای نیازی برای تفکر و پویایی است.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 8 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8927

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ

التماس دعا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8928

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيز درود
داغ دل ما را تازه كردي، من از سال 66 به بعد به ملارد نرفته ام.ما هر وقت به آنجا مي رفتيم گروهي بود و منزل در اول جاده ملارد از سمت كرج قرار داشت.فكر كنم سمت چپ جاده بود ساختماني بود با شيرواني هاي سفيد. عكسش در اينتر نت هست. موفق باشيد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8930

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اریا من نتوانستم ان را پیدا کنم.میتوانید لطف کنید ان را برای ما نشان دهید.(عکس را ضمیمه‌کنید)
Attachments:

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8931

• Assar
  • Administrator
با درود؛

همانطور که قبلا یادآور شدم در گفتگو ها اگر رعایت رفتار کلامی نباشد و هدف مطرح کنند صرفا یک جنجال باشد مطالبی که از ضابطه گفتگو خارج است به دید عموم نخواهد رسید، هدف کاری سآیت مشخص است،

یکی از دوستانی که اینجا نظر میدهند اینجانب را یاد شخصی میاندازند که فقط با کلمات بازی میکند که قبلا در سایت به نام دیگر بوده، همین.

پدرام گرامی تشکر.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8933

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
استاد عصار عزيز با درود
بنده قبلا هم عرض كردم حضرت علي ( ع 9 مي فرمايد شخصيت هر كس زير زبانش نهفته است.بنابراين اين مطلب تازگي ندارد. هدف ما فقط و فقط روشنگري بود و بس. خدا كند كه در اين مسير بتوانيم كاري كنيم كه هم خدا و هم بنده خدا را خوش بيايد.اگر نتيجه بيست سال تحصيل در يك محيط عرفاني گذاشتن شكلك باشد تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل. آيا بنده حقير از همان ابتدا عرض نكردم اين شخص هدف و منظوري ديگر دارد.
پدرام عزيز. اين عكس اگر جديد باشد مشخص است كه تغييراتي در ساختمان صورت گرفته. در آن زمان باغي بود كه ما و ديگر همراهان براي نظافت محوطه و هرس درختان مي رفتيم و همچنين گروهي هم مامور بوديم به خريد علوفه براي دام. يارومه اسبي داشتند كه سفيد رنگ بود و نام آن هم « سر لايت تونگا » متاسفانه به دليل حوادث ايام تمام مدارك و عكسها و هر چه كه حقيراز كونگ فوتوآ و عكسهاي يارومه و همراهان و معبد داشتم از بين رفت و من دوباره دارم آنها را جمع مي كنم. عكسهاي نايابي از يارومه داشتيم و همچنين كلي جزوه و منابعي كه واقعا امروز به كار همراهان مي آمد.اتفاقا من خودم بدجوري هوس كرده ام كه به آنجا سري بزنم. انشاء الله اگر عمري باقي باشد. البته نميدانم اصلاً آن ساختمان الان باقي مانده يا دست چه كسي است. پاينده باشيد
گنگ خواب ديده
Time to create page: 0.36 seconds