جناب پدرام عزیز
حال به حرف بنده برس که آنجا همان اول مباحث خودمان گفتم که حتما یارومه این شناخت مدنظرش بوده (فراتر از خویشتن) ببین مایگاه هفتم این را داره میگه یعنی مجهولات به صورت عام را باید شناخت
بنده همین را مخواستم بفهمم که بالاخره مجهولات نفس هم جزء مجهولات عام هستند و اگر این مجهول نفسانی یعنی گر به خود آیی چگونه مسیرش می تواند در این مجهولات پیدا کند آیا با عرفان اسلامی یا عرفان بوددای یا هر عرفان دیگری
که اگر به عرفان اسلامی منجر شد دیگر کار تمام است چون دیگر مجهولی نیست واقعیت است رابطه عرفان اسلامی با مجهولات کلی را می خواستم ببینم این حرف بنده بود
نه اینکه گفتم بارومه عارف هستند آنهم عارف اسلامی بلکه گفتم عارف هستتد یعنی عالم به این معلومات یعنی کسی که در طی این راه است و این را هم گفتم مرز عرفان ایشان یعنی شناخت معلومات ایشان برای ما ناشناخته شده است ما نمی دانیم چقدر معلومات دارد یا به عرفان اسلامی منجر شده یا نشده آیا به عرفان بوددایی منجر شده یا نشده در بیان این مطلب بودیم حقیقتا همین مطلب بود و لاغیر
خوبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب دققتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن