ميزان اطلاع شما از علوم حوزوي و كانگ فوتوآ در همين مباحث كاملا آشكار شد، از پرسشهاي روز اول شما همه چيز عيان بود. كسي كه به قول خودش ده سال كونگ فوتوا كار مي كند و سؤال از رعشه مي كند مشخص است كه چقدر به مباحث علمي تسلط دارد. با اين وجود شما براي به رخ كشيدن علمت هم كه شده جواب سوالات بنده را بده. اينكه انصاف نيست من اينهمه انرژي گذاشتم و با شما قدم به قدم آمدم.حال شما به ما يك كلمه بياموز تا حداقل زكات علم كه نشر است را رعايت كرده باشي.متاسفانه شما به همه توهين مي كني.اين ازاد انديشي است كه شما حكم ميكني هر كس نظر من را تاييد كند بي سواد است.چه به كسي شما اجازه داده به ديگران توهين كني.آيا اين هم از نتايج بيست سال درس خواندن شماست كه من اصلا بعيد مي دانم كه شما 20 سال در حوزه درس خوانده باشيد.چون رفتار شما اصلا شبيه به اساتيد بزرگوار حوزه نيست. پس در اين صورت ناراحت نمي شوي كه اگر من هم به پيروي از شما كه عالم ديني هستي حكم بدهم كه هركس سخنان بي مايه و كپي شده شما را تأييد كند بي سواد است؟اما من به كسي توهين نمي كنم مردم آزادند مطالب را بخوانند و به قول احسن راي بدهند.شما حتي قران را هم نمي خواني يا مي خواني و باور نداري.من از كتاب خدا براي شما مثال آوردم اما متاسفانه اين غرور لعنتي حتي اجازه نمي دهدشما عصباني نشوي.حضرت علي ( ع ) مي فرمايد زماني كه عصباني هستيد سخني نگوييد كه بعد از آن سخن پشيمان شويد. مثل كامنتي گذاشتيد كه من نه ذن را .... و الي آخر.