• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8902

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
ميزان اطلاع شما از علوم حوزوي و كانگ فوتوآ در همين مباحث كاملا آشكار شد، از پرسشهاي روز اول شما همه چيز عيان بود. كسي كه به قول خودش ده سال كونگ فوتوا كار مي كند و سؤال از رعشه مي كند مشخص است كه چقدر به مباحث علمي تسلط دارد. با اين وجود شما براي به رخ كشيدن علمت هم كه شده جواب سوالات بنده را بده. اينكه انصاف نيست من اينهمه انرژي گذاشتم و با شما قدم به قدم آمدم.حال شما به ما يك كلمه بياموز تا حداقل زكات علم كه نشر است را رعايت كرده باشي.متاسفانه شما به همه توهين مي كني.اين ازاد انديشي است كه شما حكم ميكني هر كس نظر من را تاييد كند بي سواد است.چه به كسي شما اجازه داده به ديگران توهين كني.آيا اين هم از نتايج بيست سال درس خواندن شماست كه من اصلا بعيد مي دانم كه شما 20 سال در حوزه درس خوانده باشيد.چون رفتار شما اصلا شبيه به اساتيد بزرگوار حوزه نيست. پس در اين صورت ناراحت نمي شوي كه اگر من هم به پيروي از شما كه عالم ديني هستي حكم بدهم كه هركس سخنان بي مايه و كپي شده شما را تأييد كند بي سواد است؟اما من به كسي توهين نمي كنم مردم آزادند مطالب را بخوانند و به قول احسن راي بدهند.شما حتي قران را هم نمي خواني يا مي خواني و باور نداري.من از كتاب خدا براي شما مثال آوردم اما متاسفانه اين غرور لعنتي حتي اجازه نمي دهدشما عصباني نشوي.حضرت علي ( ع ) مي فرمايد زماني كه عصباني هستيد سخني نگوييد كه بعد از آن سخن پشيمان شويد. مثل كامنتي گذاشتيد كه من نه ذن را .... و الي آخر.
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8903

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
سلام و درود

عصار عزیز اشتباه نکن اگر بر علوم همدیگر مسلط باشند علوم همدیگر را باهم رد و بدل میکنند مثل رابطه علم فلسفه و علم عرفان در این صورت چون به علوم همدیگر مسلط هستند علوم همدیگر را به چالش میکشند

به اینکه فلسفی میگه نظر حکما این چنین است درباره وجود و ماهیت اشیاء عرفاء میگویند نخیر نظر ما درباره وجود و ماهیت چنین است تا بالاخره به نتیجه واحدی می رسند

عبارت بنده به چالش کشیدن از دو علمی که به هم تسلط دارند بر این مبنا است

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8904

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب حسین چه اصراری به وجود عرفان توا داری؟ما با هم بحث کردیم که عرفان توا به هر نحوی که باشد برای رسیدنش نیاز به استاد است و تنها کسی که میتواند من و شما را یاری دهد خود یارومه است اگر به ان عرفانی که خود مطرح کرده رسیده باشد .که ایشان هم در دسترس نیست.پس اصرار چیست؟

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8905

• Assar
  • Administrator
با درود،

اینجانب گفتم ؛ اگر طرفین بر علوم یکدیگر مسلط باشند، دیگر چلاشی نیست،
تفاوت چیست
شما گفتید ؛ عصار عزیز اشتباه نکن اگر بر علوم همدیگر مسلط باشند علوم همدیگر را باهم رد و بدل میکنند،
کجا مطلب گفتاری ها تفاوت دارد، شما به زبان دیگر گفتید چالش نیست.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 8 months ago by Assar.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8906

• حسین
  • Platinum Boarder
به چالش کشیدن مطالب یعنی یعنی به مبارزه طلبیدن یعنی من حرفهایم را میزنم تو هم حرفات رابزن ببینم کدام یک راست میگوید

این معنایش است یعنی وقتی دو نفر بر دو علم متفاوت تسلط دارند یکی به دیگری میگوید من از این علم خود به این مطلب رسیدم و لو اینکه شما از آن خودتان به این مطلب رسیدی به این مطلب چالش علوم میگویند

تا اینکه یکی بر حق خود را نشان دهد

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8907

• حسین
  • Platinum Boarder
آقا پدرام بنده اصراری بر این مطلب نداشتم گفتگوها را یادتان رفت ما در سدد بیان این مطلب بودیم که آیا عرفان توا همان شناخت نفس است همان مقوله من عرف نفسه فقد عرف ربه همین

تازه بارها گفتم نه واژه روان را می فهمم نه ذن را نه عرفان توا را داشتیم بحث میکردیم همین

بدرود
Time to create page: 0.31 seconds