• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8896

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
آقای آریای عزیز
برادر بزرگوار کسی شما را مجبور نکرده که وارد این مباحث بشوی خودتان آمدید و با بنده بحث را شروع کردید به اطلاع حضرتعالی برسانم وقتی از علمی اطلاع ندارید مصرانه اصرار نکیند که بنده این علوم را میدانم

حال شما هرچه بفرمایید که بابا این حسین آقا مقصودش را می دانم فلان است و فلان

اگر همراهی مثل شما خود شما را تایید کرد شک نکنیید آن شخص مانند شما از این مسائل اطلاعی ندارد با مغلطه کاری که نمی شود حرف را به کرسی نشاند

از همراهان خواهش دارم کامنت را مشاهده بفرماییند و ببینند و نظر بدهند

از استاد جلیل زاده عزیز می خواهم کسی را که از این مسائل سر در میاورد حرفهای من و شما را نشان دهد آنوقت ببیند فرق حرف بنده با شما از زمین است تا آسمانه

مگر شما با این قدمت شعارکونگ فو را این شعار کونگ فو را نشنیده ای (و اگر در این راز باز نشدی هیچ مگو)

وقتی قدرت مقابله را با مباحث حوزوی را ندارید چرا وارد بحث می شوید عزیز برادر هر کس اندازه وسعش باید صحبت بکنه

بحث با حضرتعالی بی فایده است

آقای عصار از بنده دل آزرده نشوید بنده در سدد توهین به حضرتعالی نیستم آقای آریای چنین میفرمایند بنده قصد توهین ندارم

التماس دعا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8897

• Assar
  • Administrator
با درود،
گفتگو است و همانطور که آریا عزیز گفتند به چالش کشیدن یکدیگر، در محیطی مناسب به دور از رنگ ها و نیرنگ ها، و ما هم شنونده نظرات روشن و سازنده.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8898

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با درود بر استاد جلیل زاده و همراهان گرامی

همراهان گرامی

چالش وقتی معنا دارد که دو طرف بر علوم یکدیگر مسلط باشند یا حداقل اطلاع کمی از آن علوم داشته باشند نه اینکه اصلا اطلاعی نداشته باشند این حرفهای بی پایه حرفهای مغلطه آمیز مانند سبکهای مندرآوردی چیزی جز حزعبلات نیست

ذن یعنی مرز دانایی رهایی انسان از جهل خویش

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8899

• Assar
  • Administrator
با درود،
اگر طرفین بر علوم یکدیگر مسلط باشند، دیگر چلاشی نیست، تعریف از ذن به همین سادگی هم نیست آنچه گفته شده اندیشه های تجربه شده است تفاوت سطح است و عمق.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8900

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود
حسين اقاي عزيز اگر بحث حوزوي اين است كه شما مي گوييد باشد حق با شماست.مشخص كه در اين 20 سال چه اندوخته ايد.بنده هر چه گفتم يا براساس فرمايشات يارومه بوده يا يافته هاي حقير.شما حتي به يك سؤال بنده نتوانستيد پاسخ بدهيد. بنابراين ادامه اين بحث سودي ندارد. اگر شما در راز كونگ فوتوا باز شده ايد ما را هم با خبر سازيد.من از شما خواستم يك خود شناسي را تعر يف كن بيش از 15 كامنت گذاشتم نتوانستي ، گفتم از اساتيد خودت كمك بگير نتوانستي،آخر اين چه علمي است كه شما نمي تواني به يك سؤال جواب بدهي. در حالي كه همگان ديدند كه بنده چقدر حوصله به خرج دادم. مشكل شما مي داني در چيست.همان اول كه به اقاي پدرام گفتي شما كه از فلاني تعريف كردي پاسخ سؤالش را بده، مشخص شد كه اين 20 سال تحصيل هيچ ثمره اي جز عدم متانت و حسادت به دنبال نداشته است.من مطالبي علمي گذاشته ام كه همه از ان بهره مند خواهند شد. خزعبلات فرمايش كسي است كه خودش اعتراف مي كند نه ذن را مي فهمد نه عرفان توآ را. برادر من اگر اينها گفته خود شماست پس وقتي خودتان نمي فهميد چطو رتوقع داريد من به شما بفهمانم. قضاوت با همراهان ازاد انديش است. ما نمرديم و يك چشمه از بحثهاي حوزوي را ديديم. خوب شد شما خودتان در هر مرحله اعتراف به عجز خود كرديد.در پايان كلام قرآني را براي شما دارم كه : سلام.
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8901

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
آقاي حسين از كامنتهايي كه مي گذاري مشخص است كه هم به علم اخلاق مسلط هستي و هم خودت راشناخته اي.ما فقط از شما جواب چند سؤال را خواستيم. اعتراف به شكست گرچه تلخ است اما نتيجه شيريني دارد. من خواهش مي كنم در باره اين مباحث بگذاريد كسي صحبت كند كه مجبور نشود براي خودش كامنت بگذارد و اعتراف كند اين مباحث را نمي فهمد.بنده اگر چيزي را ندانم اينقدر شجاعت دارم كه اعتراف به ندانستن بكنم. ندانستن عيب نيست. اما اينكه بگذاري انديشه ات سياه شود تا جايي كه نتواني حقيقت را درك كني خيلي زشت است. شما ها آنقدر خود را بالا مي دانيد كه حتي حاضر نشديد كتاب يارومه را بخوانيد تا بدانيد كه اتباه مي كنيد. بنده كه ادعايي ندارم. اما شما حتي به تذكرات اساتيد هم توجه نمي كني.خدا عاقبت بنده و شما را ختم به خير كند.
گنگ خواب ديده
Time to create page: 0.33 seconds