• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8877

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
جناب آقای آریای عزیز و همراهان گرامی عصار عزیز
سلام علیکم

همانطور که عصار عزیز فرمودند آنکه بعد من بفهم این عرفان توا ربطی به عرفان اسلامی دارد یا ندارد در آخر کار است لذا جواب شما را در آخر سر میدهم

چون در اندیشه و تفکر آزادیم و به گفتگو می نشینیم سوالی کردم و برداشت خودم را از گفتهایتان به عرض رساندم محبت بفرماید آنچه من فهمیدم درست است یا نه تا در سدد جواب بیایم

به رسم ادب من باید اول جواب شما را بدهم اما از آن لحاظ که نهایت بحث ما همین مطلب است(حلقه مفقوده) لذا از همین سوال شروع میکنیم

اندیشه بی رنگ --------------------------------------- آیا برداشت من درست است یا نه؟

عرض کردم اول راههم بنده هم طلبه ناچیزی هستم نه آیت ا... و نه علامه

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8878

• Assar
  • Administrator
با درود جناب حسین،
گفتار من روش کاری ماست جوابی از شما جویا نشدم، چون تعصبی ندارم. شنوده هستم، توا اندیشه تجربه شده است و بس. همه چیز در ان گفته شده به میزان خود برای همین تکنیک های تن در خود تعادل دارد. اگر جهان مادی را نشناسیم به جهان مینویی گامی نخواهیم داشت، تاثیرات مواد شیمیایی موجود در بدن را نمیتوانیم به حساب خلسه بگذاریم، و............
اگر من نوعی بخواهم با اندیشه خود شما را مقبول پذیرش کنم چیزی را به شما سپرده ام که سطح ان را لمس کرده اید ولی عمق ان را نمیشناسید پس با گفتگو بیطرفانه میتوان به راه مقصد بود همین.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 8 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8879

• حسین
  • Platinum Boarder
نه آقای عصار
اشتباه برداشت نکنید بنده با آقای آریا هستم که باید جواب بدهند به دو یا سه کامنت قبلی که آیا برداشت من از اندیشه بی رنگ درست است یا نه این را جواب دهند

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8880

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
دوست گرامي حسين آقاي عزيز با درود
خوشحالم كه تصميم گرفته ايد بحث را در يك بستر مناسب ادامه دهيد.
البته بايد كامنت قبلي بنده را هم مي ديد كه در باره انديشه بي رنگ بود. اين مطلبي كه نقل كرديد پاسخ من به اقاي پدرام بود. در هر حال من به شما پاسخ مي دهم.
اينكه فرموده ايد: (ولو با اين ادبياتي كه دارند) را من متوجه نشدم.بنده نه به شما توهين كردم، و نه مطالب شما را تغيير دادم. در هر حال بگذريم. شمامشخص است كه انسان شاد و شوخي هستيد و من مزاح شما را به دل نمي گيرم.
در ابتدا پرسيده ايد كه ماهيت انديشه چيست ؟
در پاسخ عرض مي كنم كه ماهيت انديشه را بغير از خدا و يا بنده خاصي كه از طرف خدا تحت تعليم قرار گرفته كسي نمي تواند فهم كند. همانطوركه كسي نمي تواند ماهيت روح را بشناسد و قرآن كريم هم براين امر تأكيد دارد.همچنان كه كسي نمي تواندخودش‌ رابشناسد.اين از اين.
و اما در باره انديشه بيرنگ، شما كامنت بنده را نقل كرده ايد و من ضمن تأييد مطالب خود باز بر اين مطلب تأكيد مي ورزم و همانگونه كه استاد عصار هم تأكيد كردند، در بحث شناخت اگر كسي با پيش فرض مذهبي يا غير مذهبي وارد شود خود بخود نه تنها به انديشه خود لگام مي زند بلكه خويشتن را به خود سانسوري خواهد انداخت و تبعات چنين امري هم برهمگان واضح است.
در اينجا بنده به سؤال شما براي چندمين بار پاسخ دادم و حال نوبت شماست كه به بنده پاسخ دهيد كه :
خود شناسي به چه معناست؟
آيا خود شناسي امكان پذير است؟
اگر امكان پذير است راه و روش ان را به ما نشان دهيد و بفرماييد كه در انتهاي اين را ه چه چيزي نصيب انسان خواهد شد. موفق باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8881

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
حسين عزيز شما در ادبيات از همه ايراد مي گيريد. حال بفرماييد اين كلمه ( در سدد ) كه به كار مي بريد به چه معناست. آيا منظور از« سد» كردن است و يا مي خواستيد كلمه « در صدد » را بنويسيد و اشتباه املايي است. متشكرم.
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8882

• حسین
  • Platinum Boarder
سلام بر عصار عزیز
ببخشید من نوع صحبت کردن شما را متوجه نمی شوم لذا فارسی را راحتر اگر می شود صحبت کنید ممنون می شوم

بدرود
Time to create page: 0.38 seconds