با درود بر جناب عصار گرامي.
به اعتقاد حقير شما بايد نام خود را « عطار » مي گذاشتيد.زيرا نظرات شما واقعاً پخته وبا فكر است و حتي در باره مسائل عرفاني هم مانند استاد جليل زاده عزيز بي طرفي خود را به نوعي اعلام مي كنيد كه كسي نرنجد.بهمين دليل بنده را به ياد عطار نيشابوري مي اندازيد و مي دانيد كه يارومه نيز از گفتار اين عارف بزرگ بهره هاي زيادي برده، بنده ضمن تشكر از اجازه شما براي ادامه مباحث فقط نكته اي را مي خواهم عرض كنم كه مي دانم دانستن آن براي همراهان جوان بسيار مفيد خواهد بود، نكته اين است: ما وقتي وارد منزل كسي مي شويم بايد مقررات خانه آن شخص را رعايت كنيم زيرا آنجا مهمانيم، وقتي وارد دانشگاه ميشويم بايد مطابق مقررات آنجا رفتار كنيم زيرا باز هم آنجا مهمانيم.در اين دنيا هم مهمانيم.در اين سايت هم كه با زحمات و كوششهاي طاقت فرساي شما و ديگر دوستان داير شده، باز هم ما مهمانيم حتي اگر عضو باشيم.زيرا باز بايد قوانين و مقررات آنجا را رعايت كنيم. بنابراين در بحث ضمانت نامه براي بحث ، بايد عرض كنم نيت حقير از ورود در اين مباحث دو چيز بوده.1- روشنگري، تا بلاهايي كه به علت عدم شناخت بر سر من و خيلي از همراهان نازل شد براي دوستان جوان ما تكرار نشود.
2- همراه شدن با جوانان جهت درك حقيقت.بنابراين اگر در جايي از شما يا استاد جليل زاده عزيز و ديگر اساتيد مجموعه در خواست نظارت يا تأييد مي شود فقط به دليل آن است كه راه به خطا نبريم. چون تا همين اواخر بنده به هيچيك از يافته هاي خود شك نداشتم. اما با مطالعه نظرات استاد جليل زاده و شما و بقيه دوستان و با مشاهده سخن راني ها و بقيه اسناد و مدارك، حتي الان درباره تمام چيزهايي كه در اين سي و اندي سال به دست آورده ام شك كرده ام. من هرگز به فكرم نميرسيد كه همايون و يا بقيه كساني كه در دوره اي همراه بودند به فكر جعل دست خط يارومه بيافتند يا مدرك سازي كنند.هميشه معتقد بودم كه هيچ چيزي جاي راستي را نمي گيرد. در عمرم تملق كسي را نگفته ام.در كامنتهاي قبلي ام كه خوشبختانه به لطف شما بزرگواران ديده نشد با شما و استاد جليل زاده برخورد خوبي نداشتم كه درخواست مي كنم همينجا وزش بنده را بپذيريد،اما انسان آزاد كسي است كه وقتي به اشتباه خود پي برد شجاعت اعتراف به آن را داشته باشد.به نظر من دوستان جوان ما بايد قدر اين فرصتي را كه استاد جليل زاده پيش آورده بدانند.در جايي استاد عصار در باره كون كفو توان و جريان صراف نيا فرمودند : بسياري از بي نظمي هاي تكنيكي حاصل آن دوران است كه در منزل به هم تكنيك ياد مي دادند.بله استاد شما درست مي گوئيد. بنده يكي از كساني بودم كه درخانه خود به همراهان تكنيك مي دادم و معتقدم اين كار اشتباه بوده است. حال موضوع اين است كه اشتباه تكنيكي را هر چند سخت اما مي شود با فيلم و آموزش از راه دور اصلاح كرد.اما وقتي روان دچار اشتباه مي شود بايد خدا به داد آدم برسد.
بهمين دليل با احساس وظيفه وارد اين مباحث شدم. و هيچ نفع خاصي را دنبال نمي كنم بلكه بيشتر دنبال راستي آزمايي آموخته هاي قبلي هستم و بهمين دليل گاهي از شما يا استاد دراين باره كمك مي طلبيم.
در اينجا لازم مي دانم توجه دوستان عزيز را به اين نكته جلب كنم كه وقتي شخصي مثل حقير كه در دهه پنجم عمر خود بسر مي برد و جواني خود را با توآ پيوند زده و روزگاري براي خود بروبيايي داشته مي فهمد كه در چه مقطع حساسي سرش كلاه رفته، پس شماها حواس خودتان را خوب جمع كنيد.زيرا به فرموده شاعر : چو دزدي با چراغ آيد گزيده تر برد كالا.( به عبارتي مواظب امثال دهقانيان، سلامي ، كامي گرامي و هنرجو و شكري و بقيه ..... باشيد)
در دوران ما اينهمه پيشرفتهاي تكنولوژيكي و انيترنت و ماهواره وجود نداشت آنطور سر ما كلاه رفت. چه برسد به الان كه به راحتي مي توان دست خط يارومه را با نرم افزار جعل كرد و حتي صداي او را.پس بدانيد كه موضوع خيلي حساس است و عقل به ما مي گويد در اينجا بايد به يك شخص امين مراجعه كرد و آن فرد جز استاد جليل زاده چه كسي مي تواند باشد.زيرا در تمام اين مدت يك حرف را تكرار كرده و در اعمال وگفتار خود تلون مزاج ندارد و كسي را فريب نمي دهد.
در باره مباحث عرفاني هم بايد عرض كنم، حرف شما صحيح است و به نظرحقير حتي پرداختن به آن در جايي كه هيچ اقدامي در باره آموزش آن صورت نگرفته هيچ دست آوردي نخواهد داشت. منتهي اگر باعث كدورت خاطر حضرتعالي و استاد عزيز نشود، اگر كسي مايل باشد و در اين زمينه پرسشي داشته باشد بنده حقير به نوبه خود آماده خدمتگزاري هستم.موفق باشيد.
از خداوند متعال براي شما و كليه دوستان آرزوي سلامتي روزافزون و بهروزي دارم. توآ