• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8837

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با سلام. حسين جان شما زماني كه در كامنت اولت يارومه را به سستي در اعتقادات متهم مي كردي از كدام بخش از اخلاق توآكاري استفاده كردي. اين نكته رو توضيح بدهيد ممنون مي شوم. بنده در مكاتباتم نظر مي كنم هر جا كه به شما ظلمي شده يا توهيني خداي ناكرده روا داشتم عذر خواهي مي كنم. اما آيا شما هم حاضري سخنان اوليه ات را در باره يارومه پس بگيري. من فقط حرفهاي خودت را نقل كردم. انشاء الله همه ما عاقبت بخير شويم.
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8838

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
ضمنا سیر نزولی بحث ربطی به این ندارد که الان پایبند به آن حرفها باشم مقصودم همان کامنت اول که در همان جا عرض کردم پس با فرمایشات حضرتعالی (استاد جلیل زاده) حجت برای ما تمام است پس لطف کنید وقتی به مباحث آخر رسیدیم مباحث مال دو ماه پیش را به رخ بنده نکشید تازه آنها سوال بود بله یا خیر اعتقاد نبود متاسفانه همه حرفهای شما چیزی جز توهین و تعصب نیست علمی بحث کردن توهین لازم ندارد طرف را با دلیل به کرسی عدل می نشاند

• بنده قضاوت را به عهده دیگران می گذارم
  • گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8839

• حسین
    • Platinum Boarder
    بله استاد عزیز
    شما نم یتوانید رابطه درستی با حرفهای بنده برقرار کنید

بنده هم قصد آزار و اذیت شما را نداشته و از خداوندا متعالی صحت و سلامتی شما را هر چه سریعتر خواستارم

ولی انشاالله در آینده نزدیک به این دو دیدگاه (فلسفه غربی و اسلامی) پرداخته و حرفهای آقای آریا را تبیین و حلاجی میکنم در آنجا حضرتعالی و بقیه همراهان متوجه خواهید شد که حرف بنده در چه مسیر می باشد و در آنجا ثابت خواهم کرد بنده با کمال آزاد اندیشی به بحث نشستم تا آن زمان صب و حوصله به خرج دهید چون بنده شهرستانم و دسترسی به منابع و اینترنت سخت و دشوار است به منزل که رسیدیم بحث را به محضرتان ارائه می دهم

بنده نه در ذن مطالعه داشته نه روان را می فهمم و نه عرفان توا را همنطور که قبلا به محضرتان عرض کردم دنبال فقره مفقوده بین عرفان توا و عرفان اسلامی هستم

باشد در آنجا با تبیین مسائل نظر خود را ابلاغ بفرمایید

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8841

• حسین
    • Platinum Boarder
    راستی استاد عزیز این سوال چند روز گذشته بنده را جواب ندادید محبت می فرماید البته اگه حوصله دارید و الاقصد مزاحمت ندارم

سلام استاد عزیز
    استاد راستی ما در کونگ فو خلسه یا (یا خلصه) هم داریم که شخص کونگ فو کار به حالت یوگا نشته یا خوابیده تمرکز میکنه و اصلا این خلصه چیه اگه لطف بکنید توضیح بدید

بعد استاد میشود با همین خلصه در عرض 4 یا 5 دقیقه تمام خستگی را از بدن بیرون کرد اینکه میگویند به نافت فکر کن خستگیت میره بیرون این دلیلش چیه که باید به نافمان فکر کنیم

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8842

با درود و سلام،
    حسین گرامی من پاسخگوی حرفهایی هستم که خودم به آنها اشاره کرده یا داشته ام.
    من هیچ زمان از خلصه صحبتی نکرده‌ام و اطلاعی هم از آن در حد عنوان کردم ندارم.
    من کلا اعتقادی به قدرتهای ماورالطبیعه و نیروی های خارج از کنترل و طبیعت انسانی ندارم، اگر هم کسی مدعی چنین نیروهایی باشد، وی را جز یک فریبکار و شعبده بازی بیشتر نمیدانم .
    سلامت باشید
    The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8843

• حسین
    • Platinum Boarder
    تسکر استاد عزیز
    Time to create page: 0.33 seconds