• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8830

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با سلام خدمت همراهان گرامی

فقط یک نکته را فراموش کرده خدمت بزرگوران به عرض برسانم

شاید در ذهن همراهان این مساله بوجود بیاید بالاخره آقا حسین باید سوالهای آقای آریا را جواب بدهید بنده درجواب عزیزان باید به عرض برسانم تا زمانی که آقای آریا موضع خود را اعلام نکند که آیا مفهوم کلماتی را که استفاده میکند با دید فلسفی غربی صحبت می کند یا با دید فلسفه ایرانی (اسلامی)
مشکل بنده با ایشان در همین به دو زبان صحبت کردن است

در تعریف ذن میگوییم در بحر تفکر رفتن به خود آمدن به خود آمدن را به نگاه غربی می بیینند یا به نگاه اسلامی و فلسفه ایرانی که میفرمایند تفسیر شما از خود چیست

حقیقتا آنچه بنده از اول تا حال کونگ فو را شروع کردم با همین نگاه گر به خود آیی به خدایی رسی که عبارت اخری من عرف نفسه فقد عرف ربه بالاخره آقای آریا میخواهید با نگاه غرب گرایی به خودتان بیایید تا قائل بشویم این زندگی این خط مشی این به خود رسیدن همه اش این است ولاغیر هر چه هست زندگی مادی است و لا غیر
بروید دیدگاه و مکاتب غربی را مطالعه کنید ببینید چه برداشتی از مقوله خود شناسی و خداشناسی هر وقت به خودتان آمدید و فهمیدید این خود چه جایگاهی دارد بنده به بحث با شما می نشینم

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8831

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب حسین لطف کن و این خود ها راتعریف کن
خود غربی
خود اسلامی
خود شرقی یا بودایی

بعد از ان بحث کنیم که کونگ فو توا به کدام خود میرسد.به نظر من این طوری بهتر است .
حتی شاید این خودی که مد نظر یارومه بوده هیچ کدام از اینها نباشد.
حال جناب حسین منتظر تعریفهای شما هستیم .ضمنا اگر جایی باور دارید که توا ما رابه خودی خاص نمیرساند دلیل بیاورید.
لطفا شروع کنید.
Last Edit: 9 years, 8 months ago by pedram. Reason: تصحیح

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8832

آقا حسين گرامي من با اين عقيده شما نمى توانم رابطه درستى برقرار كنم، بنظر من ما مخصوصن در تربيت و آموزش توآ نمى توانيم جهان خود را فقط سياه و سفيد ببينيم. جهان ما با رنگارنگ بودنش زندگى را زيبا وجالب ميكند.
Last Edit: 9 years, 8 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8833

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
بله استاد عزیز حرف شما بسیار درست می باشد

اما بادیده انصاف نگریستن به این مسائل مجادله در پی نخواهد داشت تشر و توهین و توبیخ را در پی نخواهد داشت ما آمدیم در این سایت علوم خود را رد و بدل کنیم همین و بس

بنده متاسفم آیا این اخلاق تواکار است این تفکر است این در بحر فرو رفتن است این به خود آمدن است که سریع از کوره در بریم و هر چه از دهنمان در بیاد بگوییم

به نظر بنده حرف آقای پدرام بد نیست باید فرق بین اخلاق یک تواکار را با روان یک تواکار را بدانیم چیه بعد بیاییم درباره روان یا عرفان بحث کنیم

بدرود از این حرفها دل آزرده نشوید به بزرگی خودتان ببخشید

بدرود
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, آريا , حامدعدالتي, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8835

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پاسخ به سوالات آقاي حسين –13
دوست عزيز تر از جان، حسين آقا سلام.
شما كه فرموديد كوره اي نمي بينيد تا از آن در برويد.پس چي شد؟
بنده فقط سخنان خود شما را درج كردم از خودم چيزي نساختم.
عزيز من، بنده چند بار بايد توضيح بدهم كه در كانگ فوتوآ چيزي به نام عرفان اسلامي يا بودايي يا فلسفه غرب و شرق وجود ندارد. تنها چيزي كه هست و هست، حقيقت طلبي است.انديشه بدون رنگ است. اين مطلبي است كه راهبر اين راه از سال 42 تا بحال يك كلمه نه پس نه پيش عنوان كرده است.اينكه شما در طي سالهاي گذشته كانگ فو را چگونه تجربه كرده ايد يا شناخته ايد يا باور داريدبه خودتان مربوط است. شايدبرخي دوست داشته باشند و در تخيلات خود كانگ فوتوآ را يك فرقه مذهبي يا مسلك عرفاني بدانند، اما به قول استاد جليل زاده كانگ فو توآ چه خوب چه بد همين است كه هست. عزيز من،شما از همان كامنت اول با موضعگيري وارد شديد و استاد جليل زاده و ديگران را به پاسخ وادار كرديد. يعني شماهمگان را مخير كرديد كه جواب بدهند ذن توآ بودايي است يا اسلامي، چرا فقط به اين دو واژه فكر كرديد؟ به همان خدايي كه مي پرستيد بايد عرض كنم يارومه يك نابغه است، او راهي را به ما نشان داد كه خودش راه « ميان » ميناميد. اين مطلب درتفسير«كون كفو توان » كه متاسفانه ديگران بد فهميدند و آنگونه شد كه شد، بارها از زبان استاد آمد.
در ثاني من چه توهيني به شما كردم شما در كامنت اولت به كسي اتهام بي ديني بستي كه حتي يكبار هم او را نديده اي.
با اين حال اگر باز سؤالي دار يكه بي جواب مانده بطور مشخص در هر كامنت يك سؤال را مطرح كن بنده به عنوان وظيفه در مقام پاسخگويي برخواهم آمد.بديهي است كه مديريت سايت هر زمان احساس كند كه مطالب من موجب تشويش اذهان همراهان است به راحتي مي تواند و مخير است كه بنده بلوكه كند.متاسفانه به علت مشكلي نمي توانم دو سه روزي در خدمت شما و همراهان باشم، هر چند كه بنده حقير كسي نيستم. اگر عمري باقي بود بعد از رفع گرفتاري باز در خدمت هستم، اما در پايان توجه شما را به يك آيه از قرآن كريم جلب مي كنم.
خداوند متعال در قران مي فرمايد : بشارت بده به بندگان من كه سخنها را مي شنوند و از بهترين آن تبعيت مي كنند.
حال شما خيال كن كه يارومه يك نفر بودايي بوده، براي شما چه فرقي مي كند، به سخنانش گوش بده اگر مفيد است بپذير.خداوند متعال در اين آيه نگفته كه اگر مسلماني حرف خوب زد بپذير.در هيچ حديثي هم نداريم كه تنها بايد از مسلمان حرف شنوي داشت. در ضمن يادت باشد به هيچ يك از سؤالهاي من جواب ندادي. بدرود
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8836

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
استاد عزيز سلام، آيا ايميل من به دست حضرتعالي رسيد؟از لطف شما متشكرم
گنگ خواب ديده
Time to create page: 0.34 seconds