• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8817

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
پیرو حسین8
فرمایش حضرتعالی (، اينها همه نظريات شماست و يارومه در جايي اين مطالب را عنوان نكرده)
شما قائلید که هیچ جا صحبتی از عرفان نکرده بنده به شما عرض میکنم تمام حرکات و سکنات استاد خط مشی بوده و می تواند برای یک همراه درس باشد و لو با یک (کیاپ) و لو با یک (صدای رسای کامی سمای) که تن استاد نفس استاد درس است آیا اینها ارتباط با ضمیر ما نیست و لو اینکه نتوانستند عرفان را تئوری تشریح بدهند اما در عمل این را تدریس میکردند تاییدات صحبت های بنده همان صحبتهای استاد جلیلزاده (این همان گفته های استاد است که سالها در کلاسها و سخنرانی های خود سعی میکرد به همراهان و مشتاقان خود بگوید و توجیه کند) می توانید به قسمت سوال از مصطفی جلیل زاده قسمت سوال از ذن کونگ فو مراجعه کنید
فرمایش بنده در این جهت بود
فرمایش حضرتعالی (بله دوست عزيز، شما مي خواهيد درستي يا نادرستي انديشه يارومه را بادين مبين اسلام مورد قضاوت قراردهيد، اما اين كار نشدني است) که بنده بارها عرض کردم خلط بین اید دو مبحث نشود

در آخر آریای عزیز خواهشی از شما دارم که مطالب را به دقت حلاجی کنید انشاالله در مباحث آینده از نظرات حضرتعالی استفاده خواهیم کرد
ببخشید از اطاله کلام
بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8818

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با سلام خدمت همراه پدرام.از مطلبي كه زحمت كشيده ايد متشكرم.به موقع پاسخ آن را ارائه خواهم داد.موفق باشيد.
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8819

• آريا
  • Platinum Boarder
با سلام. ماشاء الله حسين آقا با يك كوهي از سوالات اومديد و تند تند هم جواب مي خواهيد.به ماي پير مرد رحم كنيد. اينطوري من بايد ساعتها بنشينم و جواب تايپ كنم. اما اشكالي ندارد. فقط يك مقدار حوصله كنيد بنده به تك تك مواردي كه پرسيده ايد پاسخ مي دهم. البته اگر حوصله دوستان بكشد. چون عرض كردم سؤال در يك خط است.اما جواب ممكن است صفحه ها را لازم داشته باشد.موفق باشيد
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8820

• آريا
  • Platinum Boarder
توضيحي در باره انديشه بيرنگ
با درود بر استاد جليل زاده عزيز و بقيه همراهان گرامي.
چون درباره انديشه بيرنگ سخني گفته شد و دوستان عزيز آقاي پدرام و حسين آقا خواهان توضيحات بيشتري در اين زمنيه شدند سطوري چند را جهت روشن شدن مطلب عرض مي كنم.
اما قبل ازآن تقاضا دارم وتوجه دوستان را به اين مطلب جلب مي كنم كه بيان مسائل عرفاني يا مطالبي كه به ذن و يا بطوركل به موارد اين چنيني مربوط مي شود با كلمات بطور كامل امكان ندارد.زيرا كلمات وسايل ناقصي هستند وبراي فهم درست اين مسائل لازم است كه شخص خود رهرو اين راه باشد تا آن مراحل را به شخصه تجربه كرده و براي خود به عينيت تبديل كند.
مسئله دوم مورد مطلق و نسبي است. وقتي ما در باره موضوعي صحبت مي كنيم بايد مشخص كنيم كه آيا راي و قضاوت ما در باره آن موضوع مطلق است يا نسبي.زيرا در بحثهاي اين چنيني دقت زيادي لازم است و مطالب بايد به شكلي بيان و عنوان شود تا ديگران به اشتباه نيفتند و هم اينكه برداشت سوء ازآن صورت نگيرد و دشمنان ازآن به ميل خود تعبيرو تفسير نكنند.
بهمين دليل است كه اينجانب با احتياط تمام از واژه ها استفاده مي كنم تا خداي ناكرده حرفي نزنم كه بعدا موجب سوء برداشت شود و يا ايجاد سرگرداني فكري براي همراهان كند.
و اما در باره انديشه بيرنگ
دوستان در باره خود انديشه مشكلي ندارند و ابهام پدرام عزيز در باره اصطلاح بيرنگ بودن آن است.
من براي اين معني مثال ساده اي مي زنم.
فرض كنيد يك تيله روي زمين قرار گرفته است. شما بودن اين تيله را روي زمين به مبناي بودن انديشه بگيريد.حال تا زماني كه اين تيله حركت نكرده پس جهتي ندارد و به قولي رنگي ندارد. اما همين كه شروع به حركت كرد در هر جهتي كه پيش مي رود رنگ همان جهت را بخودش مي گيرد.اين مي شود انديشه بيرنگ.
حال موضوع اين است كه ما در اينجا نظر نسبي را بيان كرده ايم. زيرا اگر بخواهيم به صورت مطلق قضاوت كنيم به قول پدرام عزيز خود آن انديشه هم مسئله ساز است. مثل همان مثالي كه در باره بروسلي مرحوم زديد.بله اين مثال درست است، هرگز نمي توان سبكي ساخت كه بي سبك باشد، بهر حال باز تكنيكها براساس يك روشي تمرين مي شود. اما بي سبكي را مي توان به صورت نسبي قبول كرد. به اين صورت كه مثلاً در ورزش تكوانده بيشتر از تكنيكهاي پا استفاده مي شود و تكنيكهاي دست در فرمها وفقط در مسابقات كاربرد دارند. حال اگر كسي بيايد سبكي بسازد كه به تقليد از تكواندو باشد مي گويند شخص سبيك ساخته شبيه به تكواندو.
اما منظور بروسلي درست شبيه همين ذن كانگ فو بود كه بينده بيان ميكنم. ( حسين اقاي عزيز به اين مطلب خوب توجه كن تا معناي ذن كانگ فو براي شما آشكار شود)اساس تفكر بروسلي براين بود كه در اين سبك بي سبكي، اجباري روي اين نباشد كه شاگردان به چه شكلي ضربه مي زنند يا نرمش مي كنند.بلكه شاگردان قرار بود آزاد باشند و هر طور كه مي خواهند كار كنند و استاد فقط نظارت مي كند.و در طي زمان است كه هر كس استيل خودش را مي شناسد و مي سازد.اين لپ مطلب بود.
پس انديشه بيرنگ به اين معناست كه وقتي شخص قرار است در ذن كانگ فو وارد شود ما از قبل به او خط سير فكري نمي دهيم،اورا معتقد به چيزي نمي كنيم بلكه پرسشي براي وي مطرح مي كنيم و وي را برمي انگيزيم تا براي جواب اين پرسش تلاش كند و د راينجا استاد نظارت مي كند.شاگرد به هر پاسخي كه برسد آن را با استاد در ميان مي گذارد و هر زمان كه به پاسخ درست رسيد دوره بعدي آغاز مي شود.
حال من در اينجا سؤالي از حسين اقاي عزيز دارم. آيا شما قبول داريد كه پيامبر اكرم در سن 40 سالگي به پيامبري رسيدند؟ اگر جواب شما مثبت است، پس به من بگوئيد قبل از اينكه ايشان به پيامبري برسند مگر غير از اين بود كه براي تفكر به كوه مي رفتند،در اين صورت مبناي تفكر ايشان چه ديني بود؟
دوست گرامي چرا قبول نمي كنيد كه تفكردرهستي براي رسيدن به شناخت نيازبه هيچ پايگاه فكري ازقبل تعريف شده اي ندارد.
مثال ديگري براي انديشه بيرنگ، همان قضاوت است. يك قاضي اگر موقع محاكمه فردي نسبت به يكي از طرفين دعوا احساس خاصي داشته باشد وي از بي عدالتي خارج شده و انديشه اش رنگ گرفته، در حالي كه وي باشد بي طرف باشد.
فكر كنم تا اينجا وبه همين مقدار كافي است.اما اگربازسؤالي بود من در خدمتم.
در اينجا بدنيست
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8821

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اریا ممنون.من الان متوجه منظورتون شدم و با شما هم عقیده ام.
The following user(s) said Thank You: آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8822

• آريا
  • Platinum Boarder
پدرام جان سلام. شما لطف داريد.بنده هم مانند شما به دنبال حقيقتم. توآ
گنگ خواب ديده
Time to create page: 0.35 seconds