پاسخ به سوالات آقاي حسين -9
با درود به استاد جليل زاده گرامي وتمامي همراهان و حسين آقا
از اينكه براي اين جوابيه وقت گذاشتيد متشكرم.
اما قبل از هر چيز لازم مي دانم مطلبي را توضيح دهم و آن اين است كه مباحث فلسفي وقت و حوصله زيادي مي طلبد،پس اگر همراهان مايل به ادامه اين بحث نباشند من اصراري ندارم. اما از قديم گفته اند: هر كه طاووس خواهد جور هندوستان كشد.
بنده و امثال من و بخصوص استاد جليل زاده عزيز بيش از چهل سال است با اين مسائل سروكار دارند،پس ايشان چه بايد بگويند؛ اما نسل جوان ما شتابزده است و داراي ذهني هيجاني و مي خواهدزود به نتيجه برسد. در حالي كه فهم مباحث فلسفي سالها زمان مي برد. همينكاه بخواهيم فقط در باره اسم خود كونگ فوتوا بحث كنيم شايد مدتها وقت بخواهد و صدها صفحه مطلب لازم باشد كه چرا اين اسم انتخاب شد.
دوست عزيز جناب محمد آقا، در جواب كامنت شما بايد بگويم كه متاسفانه اصلا به اين شيوه بحث كردن غلط است، زيرا جان مطلب ادا نمي شود،اما چاره اي نيست. با توجه به ضيق وقت وعدم امكانات رسانه اي و مكتوب و نبود فضاي آزاد انديشيدن،بهتراز اين ممكن نيست. بنده خيلي خودم را مي چلانم تا جوابي مختصرتهيه كنم اما نمي شود.پس عزيزاني كه مايل نيستند اين مباحث ادامه يابد خيلي راحت نظرشان را بگويند بنده هم اين بحث را جمع مي كنم. اما باور كنيد هزاران صفحه لازم است و ساعتها وقت كه اين مباحث به سرانجام درست خودش ختم شود.
و يك خواهش ديگري كه بخصوص ازحسين آقا دارم اين است كه شما اگر مي خواهيد اين بحث به سرانجام برسد بايد ديدگاه خودتان را تغيير دهيد.چون بناي فكري شما فلسفه اسلامي است سعي مي كنيد درستي يا نادرستي مطالب را با آن بسنجيد و اينطوري نمي شود.باور كنيد اگر براي چند مدت ذهن خودتان را آزاد بگذاريد آنگاه خواهيد ديد كه درعمل به نتيجه اي مي رسيد كه براي خودتان هم قابل باور نخواهد بود. همچنين خواهش مي كنم مطالب حقير را به دقت مطالعه كنيد.بيشتر نكاتي كه در دو جوابيه آخري نوشته ايد پاسخش در جوابيه هاي قبلي من به روشني آمده است. من از كامنت بعدي سؤالهاي شما را جواب مي دهم. فعلا بدرود