با سلام خدمت همراه گرامي آقا پدرام. ان شاء الله همواره صحيح و سالم و پيروز و موفق باشيد
البته من متوجه نشدم كه شما من باب مزاح اين سؤال را مطرح كرديد يا پرسشي جدي است.در هر حال من پاسخ مي دهم.در ذن توآ به وجود خداي قادر متعال حتما اعتقاد داريم، اما تلاش يارومه در تمام مدت اين بوده كه اين اعتقاد باعث به بند كشيدن انديشه همراهان نشود.زيرا همانطور كه قبلا عرض شد وقتي شما به يك ايدئو لوژي معتقد مي شويد خود بخود بايد يكسري بايد ها و نبايد ها را رعايت كنيد.اما در توآ شخص بايد دين داشته باشد اما در افكار و انديشه هاي خود فكر را ازاد بگذارد در غير اينصورت انديشه به بند كشيده مي شود.ان شاء الله اگر عمري باقي بود به اين مطلب مفصل مي پردازيم. در توا به خداي متعال « هستي بيرنگ » گفته مي شود.يعني هيچ رنگي را و هيچ اسم و نام و نشاني نمي پذيرد.و اين مطلب كه فرموديد هستي كمرنگ يا مانند اين در اينجا وجهي ندارد. زيرا در توآ از همان بدو ورود به مباحث ذن شخص هيچ چيزي را از پيش نپذيرفته است، بلكه در مقامات بالا كه وجود خداي متعال را به صورتي خاص احساس مي كند باز هم انديشه اش بي رنگ است. متاسفانه كلمات وسيله خوبي براي انتقال اين مفاهيم نيستند و بهمين دليل است كه شخص بايد خود اين راه را بپيمايد و تجربه كند. موفق باشيد.