با سلام خدمت استاد جلیل زاده و آرزوی سلامتی برای شما استاد بزرگوار:
استاد ببخشید موضوع سخنرانی دکتر میرزایی در دانشگاه مریلند آمریکا جه بود؟ استاد با توجه به اینکه استاد میرزایی در حال حاضر فعالیت فیزیکی ندارند به نظرتون ما درآینده میتوانیم شاهد آثار وکتاب های ایشون در زمینه توا و یا سایر زمینه های علمی باشیم.
با سلام
جناب حسین عزیز
بحث عرفانی یک بحث تخصصی ویژه است که نیاز به حضور اساتید عرفان و یارومه دارد و نمیشود همینطور در مورد عرفان حرف زد.
منظورتان از ملق بازی چیست؟
عرفان از تن جاست
و برای گفته ام دلیل دارم
زیرا اولین مایگاه فعالیت های فیزیکی است و ربطی به عرفان ندارد. و عرفان و فلسفه مربوط به مایگاه بالاتر است .
شکل کونگفو توآ همه جا یکی است و اصلا به هر عنوان نباید فرق بکند و همانی است که پروفسور میرزایی گفته است.
شما پارسی صحبت کنید من نیز متوجه بشوم .چه دلیلی دارد که عربی صحبت میکنید ؟
ریشه بعضی اختلافات فیزیکی و تکنیکی به عدم حضور فیزیکی بنیانگزار برمیگردد.
نیکی پناهتان
با سلام
استاد عزیز از آنجا که بنده مطالب آقایان را می بینم اینطور احساس می شود که چندان خوشایند شما نیست ازیک طرف بنده با آقایان حالت دو ماراتن را دارم نمیدونم بایستم یا برم حرف بزنم یا نزنم اگه حرف بزنم جواب دریافت نمی کنم اگه نزنم استفاده ای در سایت را نمی بینم حال با این معما چه باید کرد بالاخره این مبحث ذن از اهم مباحث است لذا به خاطر رعایت احوال حضرتعالی این مبحث را در همینجا به اتمام میرسانیم چون واقعا استفاده ای را مشاهده نمی کنیم
به امید اینکه یک وقتی فلسفه این رشته رزمی ریشه یابی شود
با درود خدمت جناب استاد و جناب حسین و اریا
جناب حسین ما داریم بحث میکنیم بدون هیچ موضوعی و از این موضوع به ان موضوع لیز میخوریم.ولی من نظرم را میگویم.
ما در توا رزم داریم با فلسفه تکنیکهایش
ما در توا اخلاق یا رفتار داریم
ما در توا عرفان داریم
به نظر میاید اینها را میتوان جداگانه بحث کرد و هیچ یک با ان یکی برابر نیست.هرچند به هم ارتباطاطی دارند مثلا اخلاق پیش زمینه عرفان است.اما مباحثی جدا هستند.ما میتوانیم یک نوجوان توا کار مودب تحویل بدهیم که الزاما عارف نیست.
به نظر ذن در عرفان توا نقش مهمی دارد البته با دیدگاه خاصی که یارومه از ذن داشتند ویا اینکه اصلا خود ذن همان عرفان است (جای بحث دارد)
استاد شما بگویید که ایا صحبتهای من را قبول دارید و اگر دارید در کدام مورد بحث کنیم.اینطوری به نظرم بهتر است.
جناب حسین شما هم قهر نکنید.
اقای اژیرنیا چه اریا باشد چه خیر اگر بیایاند و ما را از دانششان بهره مند کنند خوشحال میشویم.
استاد امر امر شماست.چون اگر ما را به حال خود واگذارید بحثها از این شاخه به ان شاخه میشود.منتظر دستور شماییم که در چه موردی بحث کنیم.
جناب حسين با سلام. وقتي عرض مي كنم شما اصلا مطالب بنده را مطالعه نمي كنيد بهمين دليل است كه اينگونه برآشفته مي شويد.من همان اول نوشتم كه كم كم و مرحله به مرحله به تمام پرسشهاي شما در رابطه با ذن در توا يا هر مطلب ديگري در رابطه با فلسفه توا پاسخ مي دهم. اما دوست گرامي بنده هر لحظه آن لاين نيستم مثل شما كه بتوانم هر دقيقه به سؤالهاي شما پاسخ بدهم. بنده هر لحظه كه وقت كنم پاسخها را نوشته و ارسال مي كنم. مثل قديمي را بياد بياوريد، گر صبر كني زغوره حلوا سازيد.در ثاني لازم نيست براي هر مطلب كوچكي پاي استاد جليل زاده را به بحث باز كنيد شأن ايشان بالاتر از اين حرفهاست.اجازه بدهيد مطالب تمام و كامل به عرض دوستان برسد آنگاه همه نظر خواهند داد كه مطلب چه كسي پاسخگوي سوالهاي ديگران بوده. شما كه سالهاست در حوزه درس مي خوانيد لابد درس صبر هم مطالعه كرده ايد. اندكي صبر، فقط اندكي صبر داشته باشيد.همه چي حل مي شود. بدرود