با درود،
استاد آژیرنیا از از همراهان من هستند که در حال حاضر در یکی از بزرگترین دانشگاه های فلوریدا بعنوان ارتدوپیست تیمهای ورزشی آن مشغول بکار هستند. ایشان در زمان یارومه از بایارومه های کلاسهای من بودند و جزو سری چهارم شالبندان استاد میرزایی قرار بود شرکت کنند که با بروز اتفاقات آن روزها به سرانجام نرسید. ایشان آقای آریا نیستند.
با درود خدمت استاد.من اشتباهی نوشتم اژیرنیا.البته دوست داشتیم جناب اژیرنیا هم در بحث ما باشند.اقای اریا هم که نظریات خوب و پخته ایدارند.اایا یشان جزو شالبندان سری چهارم هستند؟
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی
می خواستم بدونم استاد میرزایی تا به حال مبارزه کرده اند با چه کسی وچگونه به شاگردانش آموزش می دادند.
دوستان من در واتس اپ آموزشی عضو شدم خیلی عالی به شما هم توصیه می کنم که عضو شوید.
باتشکر:Mahdi
با سلام مجدد خدمت استاد گرامي و با تشكر از اينكه پاسخ سؤال بنده راخيلي سريع محبت كرديد. اما با پاسخ حضرتعالي يك سؤال ديگر ايجاد مي شود كه پس اساتيد گرامي شال سبزشان را از چه كسي گرفته اند؟ چون در عكسها به استثناي آقاي رضا رمضاني بقيه دوستان از جمله آقاي بابك كاووسي و استاد آژيرنيا كت قرمز پوشيده اند و شال سبز خط سفيد بسته اند.(با رجوع به كتاب آموزش مبارزه كلاسيك خط يك كه در آن كتاب استاد كاووسي و غلامي شال سبز خط سفيد به كمر دارند و آقاي بادر هم در صفحه خودشان در سايت همراهان برگه اي را ارائه داده اند كه استاد فيروز حبيب پور شال سبز ايشان را تأئيد كرده اند).باز هم از سعه صدر شما عزيز گرامي تشكر مي كنم. بدرود.