• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8763

با درود،
استاد آژیرنیا از از همراهان من هستند که در حال حاضر در یکی از بزرگترین دانشگاه های فلوریدا بعنوان ارتدوپیست تیمهای ورزشی آن مشغول بکار هستند. ایشان در زمان یارومه از بایارومه های کلاسهای من بودند و جزو سری چهارم شالبندان استاد میرزایی قرار بود شرکت کنند که با بروز اتفاقات آن روزها به سرانجام نرسید. ایشان آقای آریا نیستند.
The following user(s) said Thank You: pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8764

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود خدمت استاد.من اشتباهی نوشتم اژیرنیا.البته دوست داشتیم جناب اژیرنیا هم در بحث ما باشند.اقای اریا هم که نظریات خوب و پخته ای‌دارند.اایا یشان جزو شالبندان سری چهارم هستند؟

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8765

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
استاد درود
با عرض معذرت صحبت های آقای آریا را با بنده ملاحظه کردید آیا صحبتهای آقای آریا را تایید می کنید
با تشکر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8766

• Mahdi
  • Fresh Boarder
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی
می خواستم بدونم استاد میرزایی تا به حال مبارزه کرده اند با چه کسی وچگونه به شاگردانش آموزش می دادند.
دوستان من در واتس اپ آموزشی عضو شدم خیلی عالی به شما هم توصیه می کنم که عضو شوید.
باتشکر:Mahdi

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8767

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با سلام مجدد خدمت استاد گرامي و با تشكر از اينكه پاسخ سؤال بنده راخيلي سريع محبت كرديد. اما با پاسخ حضرتعالي يك سؤال ديگر ايجاد مي شود كه پس اساتيد گرامي شال سبزشان را از چه كسي گرفته اند؟ چون در عكسها به استثناي آقاي رضا رمضاني بقيه دوستان از جمله آقاي بابك كاووسي و استاد آژيرنيا كت قرمز پوشيده اند و شال سبز خط سفيد بسته اند.(با رجوع به كتاب آموزش مبارزه كلاسيك خط يك كه در آن كتاب استاد كاووسي و غلامي شال سبز خط سفيد به كمر دارند و آقاي بادر هم در صفحه خودشان در سايت همراهان برگه اي را ارائه داده اند كه استاد فيروز حبيب پور شال سبز ايشان را تأئيد كرده اند).باز هم از سعه صدر شما عزيز گرامي تشكر مي كنم. بدرود.
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8768

پدرام جان من آقاى آريا را مانند شما نمى شناسم.
حسين جان اجازه بدهيد كه من كمتر درگير باشم.
Time to create page: 0.32 seconds