• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8737

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
سلام استاد عزیز
در مسافرت به سر می برید حالتان چطوره خوب هستید انشاالله راستی استاد این سوال بنده را نمی بینم چون دسترسی به کامپیوتر ندارید درست است
موفق و پایدار باشید

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8738

• حسین
  • Platinum Boarder
فرمایشات شما به نقل در تاییدات میباشد بله حرف بنده با شما یکی است ولی پدرام عزیز بهتر حرفها را حلاجی بفرمایید که فکر کنم از حیطه قدرت شما خارج است چون بنده با این قدمت به زور حرفهای آقایان جوادی آملی و مطهری را می فهمم بنده با زبان ساده تر در آخر کلام برای شما بیان کردم اخلاق (بایدها و نبایدها) که همان جهان بینی ما نسبت به اخلاق عرفان (همان شناخت و شهود) است باید این مطالب را حلاجی کنید عرض کردم مقصود یارومه از روان همان عرفان است اگرچه کسی که اخلاق ندارد ره عرفان برای او میسر نیست یعنی کسی که بایدها مثل صداقت و راستگویی را نمیداند بدی مثل تکبر و غرور را نمی داند نمی تواند ره عرفان رابپیماید قبلا هم خدمتتان عرض کردم مقصود از اخلاق همان عرفان است دلیلش این است بهد از فرض اینکه همراه این نمونهای خوب و بد را دانسته ره عرفان را می پیماید لذا تعبیر استاد (یارومه) از روان همان اخلاق و عرفان است یعنی با تفاسیر تعبیر مسامحای است خوب استاد که نیامده خوب و بدها را برای من بشمره فرموده سیرکن ره عرفان رابرو از خود برون شو
استاد عزیز آیا فرمایش بنده را تایید می کنید یا نه

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8739

• حسین
  • Platinum Boarder
بله (کسی که به عرفان توا رسیده اخلاق توا را هم دارد اما کسی که اخلاق توا را دارد در مسیر رسیدن به عرفان است و شاید هم نرسد ولی اخلاق را حفظ میکند) این کلام شما درست است ولی اخلاق همان عرفان است چون تعبیر مسامحه ای می باشد
البته این به نظر بنده است اگر کسی منطقی حرف بنده را رد بکنه به جان و دل می پذیرم
بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8740

• حسین
  • Platinum Boarder
ببخشید اصاح می کنم ایدئولوژی نه جهان بینی

جهان بینی---------------هست ها و نیست ها----------------
ایدئولوژی---------------بایدها و نبایدها ---------------

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8742

• حسین
  • Platinum Boarder
سلام استاد
سوال بنده را جواب ندادید

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8743

• pedram
  • Platinum Boarder
حسین جان بگذارید از کهکشانها پایین بیاییم و زمینی فکر کنیم.کل منظور من این است که ادب و اخلاق ارمانی یک توا کار ذاتی نیست.اموزش باید داد مثل حرف زدن.راه رفتن.احترامها.و...
که متاسفانه در ایران خیلی به ان توجه نمیشود.و اخلاق یک توا کار باید از گفته های یارومه و پیشکسوتان بیرون اورده شود و در کلاسها گفته شود.این ربطی به عرفان و کشف مجهولات و ...ندارد.به خدا منظورم همین بود.

مثلا از قدرتش نباید سواستفاده کند ضعیف کشی کند.دست روی زن بلند کند.احترام بزرگتررا داشته باشد.به پدر و‌مادر احترام‌بگذارد.کسی را مسخره نکند و زورش را به رخ کسی نکشد.و...
Time to create page: 0.35 seconds