آقای مهدیزاده در نوجوانی از شاگردان من بودند و در ادامه زمانیکه من از ایران خارج شدم تحت نظر استاد اسدالهی آموزش دیدند.
در حال حاضر تماسی با ایشان ندارم روی این اصل از کیفیت و کمیت کارشون بی خبرم.
سلام و درود
ببخشید آقا حسین این سایت اینترنتی که استاد جلیل زاده درست کردن سایتی هست که برای تبادل فنی همراهان ساخته شده
سایت جک و خنده و کلاس عربی نیست مثل اینکه شما اشتباه گرفتین . بعدشم استاد بزرگ مان حرمت بزرگ تر کوچکی و حرمت استادیش بر ما واجب . آقا حسین
ببخشید جسارت نباشه ولی خوبه یه چیزایی رعایت بشه . ممنون
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن
باسلام و درود خدمت استادگرامی
حسین آقا ما نیومدیم اینجا ازشما جک یاد بگیریم اومدیم از مطالب وراهنمایی های استاد جلیل زاده استفاده کنیم.
شما الان قدر استاد جلیل زاده را نمی دونی وقتی که پاسخ شما را که نداد آن وقت متوجه استاد می شوی.
خدارو شکر که حداقل یکه نفر توی کونگ فو هست که صادقانه آموزش می دهد وصادقانه پاسخمان را می دهد.
باتشکرMahdi
سلام آقا مهدی و آقا سید محمد رحیمی
دست شما درد نکنه بزرگوران بنده همانطور که استاد فرمودند نیت سویی ندارم اصلا بنده در حدی نیستم که جسارت بکنم فقط نمیدونم چرا عزیزان و بزرگوران این قد سخت میگیرند این سایت کلاسه کلاس هم باید خشک نباشه با استادتان بگید بخندید چه مشکلی داره اما در حیطه ادب جمله استاد که فرمودند من با عربها مشکلی ندارم از روی مزاح میفرمایند مقتضای سن اشخاص در برداشت از کلمات دچار اشتباه میشه استاد عزیز حتما رعایت سن بنده را فرمودند چنین مزاح کردند لذا با صبر و شکیبایی اوقات خوشی را برای استاد فراهم کنیم که استاد الان خیلی به این آرامش احتیاج دارد
تا می توانید فریادتان را بر سرآمریکا سر بدید هرچه میکشیم از دست آمریکاست (مرگ بر آمریکا)